Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην αλλάζει η καμπίνα σου, 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1.  Η δικιά σου να είναι σε απόσταση έως 550 μέτρα από το αστικό κέντρο. Σύμφωνα με τον κανονισμό αυτές οι καμπίνες δεν αναβαθμίζονται.
  2.  Να είναι πάνω από τα 550 μέτρα, αλλά να μη την έχει ζητήσει σε αυτόν τον προγραμματισμό για Χ λόγους ο πάροχος. Όπως ανέφερα δεν αλλάζουν παντού όλες οι καμπίνες αλλά συνήθως κάποιο ποσοστό εξ αυτών, χωρίς να γνωρίζουμε ποια είναι τα κριτήρια της επιλογής των. Στην περίπτωση αυτή κάνεις απλά υπομονή για μελλοντικό προγραμματισμό της σε κάποια ετήσια ανάθεση.
  • Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Για να μην αλλάζει η καμπίνα σου, 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

1.  Η δικιά σου να είναι σε απόσταση έως 550 μέτρα από το αστικό κέντρο. Σύμφωνα με τον κανονισμό αυτές οι καμπίνες δεν αναβαθμίζονται.
  2.  Να είναι πάνω από τα 550 μέτρα, αλλά να μη την έχει ζητήσει σε αυτόν τον προγραμματισμό για Χ λόγους ο πάροχος. Όπως ανέφερα δεν αλλάζουν παντού όλες οι καμπίνες αλλά συνήθως κάποιο ποσοστό εξ αυτών, χωρίς να γνωρίζουμε ποια είναι τα κριτήρια της επιλογής των. Στην περίπτωση αυτή κάνεις απλά υπομονή για μελλοντικό προγραμματισμό της σε κάποια ετήσια ανάθεση.

Έχοντας μιλήσει παλιά με τεχνικό του ΟΤΕ, το σπίτι μου έχει 1400m χαλκό από το ΑΚ της περιοχής. Με τπτ κοινώς vdsl. Προσπάθησαν κάποτε να μου βάλουν vdsl από ΑΚ που απέτυχε παταγωδώς προφανώς και πήγα πίσω σε adsl. Μου αρέσει είχαν κάνει και εκτίμηση 27 Mbps τα βόδια των πωλήσεων. Απλά και πάλι δεν μου κάθεται για διπλανά στενά να βάλουν μελλοντικά και άλλη καμπίνα. Απέχω 50m από την καμπίνα μου (adsl) και 200m από αυτή που αναβαθμίζουν (υπήρχε και εκεί adsl cabin).  Αν βάλουν 2 καμπίνες για 2 παράλληλες οδούς τι να πω, πιο λογικό θα μου φαινόταν να μας πάνε όλους  εκεί.

Δημοσ.

Η καμπίνα με την οποία συνδέεται μια οικοδομή, δεν αλλάζει. Μπορεί όμως να συνδεθεί με έξτρα χάλκινο καλώδιο με κάποια άλλη που αναβαθμίζεται έτσι ώστε να δίνει και αυτή VDSL, αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να γράψει ότι θα συμβεί και σε σας το ίδιο.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Η καμπίνα με την οποία συνδέεται μια οικοδομή, δεν αλλάζει. Μπορεί όμως να συνδεθεί με έξτρα χάλκινο καλώδιο με κάποια άλλη που αναβαθμίζεται έτσι ώστε να δίνει και αυτή VDSL, αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να γράψει ότι θα συμβεί και σε σας το ίδιο.

Μονοκατοικίες υπάρχουν μόνο, είναι προάστιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ο οτε δεν αλλαζει αριθμους στις καμπίνες, οτι αριθμο ειχε  η παλια εχει και η νεα

o οτε δεν αλλάζει αριθμούς  ,οι άλλοι παροχοι τους αλλάζουν δηλαδή?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Simon_says είπε

o οτε δεν αλλάζει αριθμούς  ,οι άλλοι παροχοι τους αλλάζουν δηλαδή?

Ναι οι πάροχοι αλλάζουν αριθμούς γιατι τοποθετούν δικές τους ανεξάρτητες καμπίνες με τελείως διαφορετικούς αριθμούς απο αυτές του οτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ναι οι πάροχοι αλλάζουν αριθμούς γιατι τοποθετούν δικές τους ανεξάρτητες καμπίνες με τελείως διαφορετικούς αριθμούς απο αυτές του οτε

ωραια, αρα αδικα εγω ψαχνω την καμπινα που ανηκω? μιας και οχι 100% αλλα την περιοχη μου δεν την εχει αναλαβει ο οτε, γιατι ετσι απο περιεργεια που κοιταγα γυρω μου εχω δει δυο καινουργιες καμπινες 031 και 032 ενω στον κατανεμητη της πολυκατοικίας λει 131 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Simon_says είπε

ωραια, αρα αδικα εγω ψαχνω την καμπινα που ανηκω? μιας και οχι 100% αλλα την περιοχη μου δεν την εχει αναλαβει ο οτε, γιατι ετσι απο περιεργεια που κοιταγα γυρω μου εχω δει δυο καινουργιες καμπινες 031 και 032 ενω στον κατανεμητη της πολυκατοικίας λει 131 

Κοιτα αν δεν μας πεις περιοχή το νημα θα συνεχίζει με μια ατέρμονη συζήτηση που; πως; γιατί; και πότε; δεν έχει νόημα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Κοιτα αν δεν μας πεις περιοχή το νημα θα συνεχίζει με μια ατέρμονη συζήτηση που; πως; γιατί; και πότε; δεν έχει νόημα

ok μενιδι ειναι η περιοχη

Δημοσ.

Το αστικό κέντρο Αχαρνές, το έχει αναλάβει η Vodafone και η καμπίνα σου (131) είναι στον προγραμματισμό για το 3ο 3μηνο του 2018 (έως τέλος Σεπτέμβρη) αν δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση.

Η καμπίνα του ΟΤΕ και με την οποία συνδέεσαι, δεν θα αλλαχθεί ποτέ. Απλά πλησίον της θα μπει (αν δεν έχει ήδη μπει)  η νέα της Vodafone και αυτές ο 2 θα συνδεθούν με χάλκινο καλώδιο. Η νέες καμπίνες της Vodafone έχουν δικιά τους αρίθμηση, αλλά ο προγραμματισμός που υπάρχει βασίζεται στον αριθμό που έχει του ΟΤΕ.

Οι νέες καμπίνες που λες ότι βρσίσκονται στα 200 μέτρα, κοντά τους ή δίπλα τους, ποιες καμπίνες υπάρχουν του ΟΤΕ (αριθμό);

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος για Πλατανιά Χανίων. Στις καταστάσεις βλέπω μόνο μια περιοχή με όνομα "Πλατανά" που απλά μπορεί να είναι τυπογραφικό. Έχουν βάλει καμπίνες του ΟΤΕ από τον Μάιο περίπου αλλά μάλλον δεν τους έχουν δώσει ακόμα ρεύμα ( δεν βλέπω τον σιδερένιο στυλό δίπλα από την καμπίνα) ξέρω ότι η ΔΕΗ τους αργεί κάνα 6μηνο γενικά και μόλις τους δώσει είναι θέμα 2-3 ημερών για να την δώσει στην "κυκλοφορια" ο ΟΤΕ και να αναβαθμίστει τ ΝΕΤ της περιοχής. 

Επεξ/σία από G-pal
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Αυτό που βλέπεις είναι αστικό κέντρο Πλατάνα στην Κύμη Ευβοίας. Σε ποιό αστικό κέντρο ανήκεις;

Η περιοχή είναι Πλατανιάς Χανίων. 

Δημοσ.

Γενικά μπορεί κανείς να επικοινωνήσει κάπως με ΟΤΕ για τις καμπίνες στην περιοχή του; Πχ τεχνική υποστήριξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...