NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, pogchamp είπε Γενικά μπορεί κανείς να επικοινωνήσει κάπως με ΟΤΕ για τις καμπίνες στην περιοχή του; Πχ τεχνική υποστήριξη. Οχι Δινεις το αρ. τηλεφώνου σου και σου λενε, για καμπινες και τέτοια δεν πρόκειται να σου πει κανεις απο την υποστήριξη.
pogchamp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Και πως ξεκαθαρίζεις αν οι ανόητοι θα σου δώσουν από ΑΚ ή από καμπίνα vdsl? Απλά πας και βλέπεις μόνος που είσαι συνεδεμένος; Παλιά με είχαν δώσει από ΑΚ... Το οποίο απέτυχε προφανώς.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, pogchamp είπε Και πως ξεκαθαρίζεις αν οι ανόητοι θα σου δώσουν από ΑΚ ή από καμπίνα vdsl? Απλά πας και βλέπεις μόνος που είσαι συνεδεμένος; Παλιά με είχαν δώσει από ΑΚ... Το οποίο απέτυχε προφανώς. Ζητάς μονο 50αρα
jkoukos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, pogchamp είπε Και πως ξεκαθαρίζεις αν οι ανόητοι θα σου δώσουν από ΑΚ ή από καμπίνα vdsl? Απλά πας και βλέπεις μόνος που είσαι συνεδεμένος; Παλιά με είχαν δώσει από ΑΚ... Το οποίο απέτυχε προφανώς. Πλέον είναι πολύ απλά τα πράγματα. Μέχρι 550 μέτρα απόσταση περιμετρικά του οστικού κέντρου ΔΕΝ μπαίνουν νέες καμπίνες. Άρα υπάρχουν 2 τινά. Είτε η οικοδομή σου συνδέεται με νέα καμπίνα, άρα θα πάρεις υπηρεσία VDSL από αυτή (όσοι δίνουν), είτε συνδέεται σε παλιά καμπίνα άρα υπηρεσία από το αστικό κέντρο. 1
pogchamp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, jkoukos είπε Πλέον είναι πολύ απλά τα πράγματα. Μέχρι 550 μέτρα απόσταση περιμετρικά του οστικού κέντρου ΔΕΝ μπαίνουν νέες καμπίνες. Άρα υπάρχουν 2 τινά. Είτε η οικοδομή σου συνδέεται με νέα καμπίνα, άρα θα πάρεις υπηρεσία VDSL από αυτή (όσοι δίνουν), είτε συνδέεται σε παλιά καμπίνα άρα υπηρεσία από το αστικό κέντρο. Έχω 1400m χαλκό ως το σπίτι. Συνδέομαι σε παλιά καμπίνα. Αναβαθμίζουν του διπλανού στενού και όχι την δική μου. Αυταααα. FML κοινώς. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από pogchamp
jkoukos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Σου απάντησα ότι είναι και η δικιά σου καμπίνα στον προγραμματισμό. Το ότι ήδη μπήκε κάποια άλλη σε διπλανό δρόμο, είναι παντελώς άσχετο. Απλά υπομονή. Εν τω μεταξύ σ' εκείνο το μήνυμα σου είχα απευθύνει ερώτημα αλλά το αγνόησες.
pogchamp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, jkoukos είπε Σου απάντησα ότι είναι και η δικιά σου καμπίνα στον προγραμματισμό. Το ότι ήδη μπήκε κάποια άλλη σε διπλανό δρόμο, είναι παντελώς άσχετο. Απλά υπομονή. Εν τω μεταξύ σ' εκείνο το μήνυμα σου είχα απευθύνει ερώτημα αλλά το αγνόησες. Με μπέρδεψες με άλλον Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από pogchamp
jkoukos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι, έχεις δίκιο και νόμισα ότι εσύ ήσουν στο Μενίδι. Αλλά τα ίδια ισχύουν και για σένα (μόνο που κρατάς μυστικό το αστικό κέντρο).
pogchamp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, jkoukos είπε Ναι, έχεις δίκιο και νόμισα ότι εσύ ήσουν στο Μενίδι. Αλλά τα ίδια ισχύουν και για σένα (μόνο που κρατάς μυστικό το αστικό κέντρο). Ναι γιατί μένω σε προάστιο Είναι τόσο εύκολο να βρει κανείς που ακριβώς μένεις. fttxgr.eu, βλέπεις κωδικό καμπινας και οδό, τέλος. Άσε που έχεις και τα bots να κάνουν data mine από sites.
jkoukos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ήμαρτον βρε φίλε. Καμπίνα 203, στο αστικό κέντρο Μώλου (1914), με 6 συνολικά καμπίνες στο χωριό που έχει 1974 κατοίκους (απογραφή 2011). Βρες την ακριβή διεύθυνση στην οποία είναι το πατρικό μου. Ούτε προσωπικά στοιχεία είναι αυτά ούτε ποτέ πρόκειται να απαντήσεις σωστά. 1
pogchamp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, jkoukos είπε Ήμαρτον βρε φίλε. Καμπίνα 203, στο αστικό κέντρο Μώλου (1914), με 6 συνολικά καμπίνες στο χωριό που έχει 1974 κατοίκους (απογραφή 2011). Βρες την ακριβή διεύθυνση στην οποία είναι το πατρικό μου. Ούτε προσωπικά στοιχεία είναι αυτά ούτε ποτέ πρόκειται να απαντήσεις σωστά. Κούκε στην παλιά καμπίνα που λέω ότι αναβαθμιζόταν και ήταν στο διπλανό στενό από το δικό μου βάλανε 2 νέες vdsl καμπίνες στο ίδιο σημείο η μία απέναντι από την άλλη. Καλό νέο αυτό; Μήπως τλκ μας συνδέσουν όλους εκεί και βάλανε 2 σε ένα σημείο;
jkoukos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχουν κάνει. Πιθανολογούμε μόνο εφόσον δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Να βάλουν 2 ίδιες καμπίνες νέου τύπου με ενεργό εξοπλισμό τόσο κοντά (όπως λες) που φαίνεται παράλογο. Είναι όντως ίδιες, δηλαδή ίδιου τύπου ή η μία είναι διαφορετική από την άλλη; Τι είδους είναι; Υπάρχει μία περίπτωση, αν την περιοχή σας την έχει αναλάβει άλλος πάροχος εκτός του ΟΤΕ (Vodafone ή Wind), η μία καμπίνα να είναι του ΟΤΕ όπου κάποιες φορές αλλάζει η παλιά με νέα αλλά ίδιου τύπου και η άλλη να είναι του άλλου παρόχου. Κάποιες φορές βάζουν μία νέα καμπίνα σε σημείο ενδιάμεσο μεταξύ 2 παλιών.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 4/9/2018 στις 6:26 ΜΜ, jkoukos είπε Σου απάντησα ότι είναι και η δικιά σου καμπίνα στον προγραμματισμό. Το ότι ήδη μπήκε κάποια άλλη σε διπλανό δρόμο, είναι παντελώς άσχετο. Απλά υπομονή. Εν τω μεταξύ σ' εκείνο το μήνυμα σου είχα απευθύνει ερώτημα αλλά το αγνόησες. δεν σε εχω αγνοησει στην μια απο τις δυο καινουργιες καμπινες κοντα εχει παλια καμπινα δεν εχω δει το νουμερο ακομα για αυτο δεν σου εχω απαντησει ,κοιταξα δεν μπορω να πω 100% οτι λει 131 γιατι απο λογω αυτοκόλλητων βλεπω το 1 ολοκληρο το 3 μισο και το 1 παλι μισο Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
pogchamp Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ως συνέχεια της ανάρτησης μου ο ΟΤΕ έβαλε 2 καμπίνες στην θέση μιας παλιάς που είναι κοντά στην οδό μου αλλά δεν παίρνω από εκείνη . Η μία εκ των 2 φέρει αριθμό άκυρο σε σχέση με την παλιάβκαι συγκεκριμένα έχει και γράμμα μπροστά C-901 τι είναι αυτό ; Η άλλη κανονικά αντικατέστησε την παλιά και έχει ίδιο αριθμό . 901 δεν υπήρχε γενικά στην περιοχή Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από pogchamp
Tronis20 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Κατι δε μαρεσει σαυτο το θρεντ.. Anyway φιλε pogchamp μπορει να μην θες να πεις περιοχη αλλα προδωσες οτι εισαι Σαλλονικιος η τουλαχιστον βορειο ελλαδιτης λογο της προφορας σου.Επισης αμα φοβασαι τοσο πολυ για τα προσωπικα σ δεδομενα να μην χρησιμοποιεις smartphone γιατι σε φακελωνει καθε δευτερολεπτο που βρισκεσαι στο ιντερνετ.Επισης αλλη ορεξη δεν ειχαμε απο το να ερθουμε στο προαστιο που μενεις και να σ χτυπαμε κουδουνια το βραδυ... Σοβαρευτειτε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα