Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

15fps παραπανω η 2080(φανταζομαι σε αυτην αναφερεσαι)απο την 770?😂😂

Χαχα όχι ρε συ δεν το έθεσα σωστά πιο πολύ αναφερόμουν σε σύγκριση με τη 1080 που σκέφτομαι (δε θα δώσω 300€ παραπάνω για μια 2070 σε σχέση με μια 1080)

Επεξ/σία από Wayward
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δηλαδη ειναι πιο λογικο να πεφτει συνεχες κραξιμο χωρις καν να βγουν τα επισημα benchmarks?

Οκ ειπαμε μια φορα οτι η τιμη της 2080ti ειναι κακως παρα πολυ ψηλα ανεξαρτητως των Benchmarks,επεσε και κραξιμο στην αρχικη αποδοση του RT,το καταλαβαμε.

Απο εκει και περα το γεγονος οτι ορισμενοι συνεχιζουν να λενε τα ιδια πραγματα σημαινει οτι μαλλον τους πειραζει περισσοτερο το γεγονος οτι δεν μπορουν να διαθεσουν τοσα χρηματα να την αγορασουν και ζηλεουν οσους το κανουν. Φυσικα και δεν υπαρχει περιπτωση οποιος ειναι σε αυτη την περιπτωση να το παραδεχτει και ουτε φυσικα πιανει αυτο ολους οσους σχολιαζουν.

Αλλα ορισμενους τους πιανει σιγουρα.

Δηλαδη  πιο λογικο ειναι να μην κραζουν αυτοι που κραζουν... Απο την άλλη ομως αυτοι που θελουν να παρουν, χωρις καν  να εχουν βγει τα bench, να κανουν σαν μικρα παιδια που τους εταξαν 3 μπαλες παγωτο με σιροπι και μολις ακουν το κραξιματακι , να δικαιολογουν τις τιμες, τις φοβερες τεχνολογιες, μπλα μπλα μπλα και να επιτιθονται σαν να τους εβρισαν την μητερα-μανουλα-μαμα?😂

Και μην μπαινεις στην νοοτροπια που συνεχεια λες οτι φθονουν και ζηλευουν και και και... Αυτα ειναι για παιδακια δημοτικου κι αν......

Κι εγω κραζω απο την αρχη για τις τιμες και το ρουφηγμα αιματος με μπουρί της nvidia αλλα να σαι σιγουρος οτι αμα ηθελα μπορουσα να την κανω την υπερβαση αλλα δεν, γιατι πολυ απλα ειμαι gamer της παλιας σχολης του arcade  αρα δινω βαση σε αυτο που θα παιξω να με συναπαρει κι οχι καθε 2 λεπτα να σταματαω για να δω τα antialiasing η΄ να εχω την μιση οθονη γεματη fps counter και φρυγαδέλια με τουρσί! Καθενας με την τρελα του δεν το συζητω...

Το πιο ομορφο παιχνιδι που εχω παιξει με εναλλαγες σκηνικων, χορταστικο, φοβερη ατμοσφαιρα και πανεμορφα ηχητικα (χωρις απλα ανουσιους σκοτωμους που ειναι σχεδον ολα τα σημερινα) με ωραια πλοκη και ομορφο-έξυπνο ξετυλιγμα ξερεις ποιο ηταν? Το Return from the castle wolfenstein..Και τωρα ανετα το ξανα ξεκιναγα μα οποιος παει να το παιξει θα πει κατευθειαν "τι γραφικα ειναι αυτα? Τι σαπίλα Θεέ μου!" Με fx5200 128mb έπαιζε! Μετα, το δευτερο κατι ελεγε αλλα τα υπολοιπα new order-old blood κτλ πηγαν στο κλασσικο ανουσιο ξεκοίλιασμα....

Αντε και τωρα τα τελευταια χρόνια, το soma ,  hellblade και alien isolation, tomb rider.. Δεν ειχα τον νου μου ομως στις ρυθμισεις ανα 20 sec ουτε μετραγα fps.. Απαξ κι επαιζα βολικα, εμπαινα κι απλα ζουσα και γουσταρα το παιχνιδι..

Τωρα πλεον το μαρκετινγκ μας εχει παει στο να εχουμε αγχος μεχρι και για το παιχνιδι! Αυτο που υποτιθεται οτι κανουμε για να περασουμε ομορφα, ανεμελα καποιες ωρες μας , μας το εχουν επιβαλλει κι αυτο  ετσι που να χωριστουμε κι εδω σε στρατοπεδα! Στα "κορόιδα" που ακολουθουν και στους "φτωχομπινεδες" που  κραζουν τους πρώτους! Ό,τι να΄ναι!

Πλεον παιζουμε παιχνιδι κι εχουμε τον νου μας αν ακουγεται ο ταδε ανεμιστηρας, το led εκεινο φωτιζει ετσι, η οθονη μου αυτο, το καλωδιο του 6πινου εχει αυτο το χρωμα κτλ κτλ κτλ.... Περισσοτερη ωρα κοιταμε το κουτι πως συμπεριφερεται εν ωρα παιχνιδιου παρα το παιχνιδι! Και η RTX νομιζω θα φωτιζει υπέροχα....😂

Σε ρωτανε τι παιχνιδι επαιζες και δεν απαντας το ταδε και ηταν γαμάτο κτλ κτλ αλλα λες οτι το επαιζα με τοσα fps και τοση gpu usage και φεξε μου και γλυστρισα...

Εχει χαθει το νοημα απο καιρο και γενικα η μπαλα παλικάρια....

Εγω παντως ανήκω και στις 2 φατριές!😀

Εχω τα αναγκαία χρηματα που εχουν και τα "κορόιδα", αλλά γουσταρω να κράζω μαζι  με τους φτωχομπινεδες!😋

Δεν ξεχναω ποτέ απο που ξεκινησα!😋😋😂

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία ας κλειδωθεί τότε όλο το φόρουμ για να μη θίγονται όσοι διαβάζουν απόψεις που δεν τους αρέσουν και να μείνουν μόνο οι αγγελίες ενεργές....

Ο σκοπός ενός φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων χωρίς να είναι απαραίτητη η συμφωνία μεταξύ των απόψεων των συμμετεχόντων, οποιαδήποτε κριτική πάνω σε προϊόντα καταναλωτικά όπως είναι και οι κάρτες γραφικών εν προκειμένω είναι θεμιτή

Αυτό που είναι αντίθετα απαράδεκτο ειναι η ειρωνεία και οι επιθέσεις επί προσωπικού ατόμων που διαφωνούν με κάτι που έγραψε κάποιος άλλος όπως επίσης και το πατρόν Αριάνα των απόψεων από ορισμένους αυτόανακυρηχθεντες ινστρουχτορες του φόρουμ......

Αν κάποιοι ενοχλούνται να διαβάζουν απόψεις που δεν τους αρέσουν είναι δικό τους πρόβλημα και μπορούν να μην παρακολουθούν το θέμα

Και κάτι ακόμα ΕΛΕΟΣ με κάποιους γελοίους που νομίζουν ότι επειδή έχουν ακριβό pc έγιναν φραγκατοι και συναιτεροι του κάθε CEO αυτό δικαιολογούνται μέχρι τα 15 το πολύ ...

Χόμπι είναι και εγώ έχω χαλάσει ένα σκασμο χρήματα σε αυτό πάντα στο enthusiast seg ΑΛλΑ να μου έρχεται η Χ εταιρεία και για το ίδιο seg xx80Ti να μου ζητά 500€ κερατιατικα επιπλέον σιγά και να μην το αφήσω ασχολιαστο και εντάξει μωρέ δε βαριέσαι;;;;;σοβαρά;

Και όσο για τις επιδόσεις προφανώς κάθε επόμενο είναι καλύτερο απο το last gen αλλά αν πηγαίνει έτσι τότε θα πρέπει σε10 χρόνια μια gpu να κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο, δε πάει έτσι αυτό είναι παράλογο και ανόητο να το επικαλείται κανεις

Επεξ/σία από Qless
  • Like 8
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Κι εγω κραζω απο την αρχη για τις τιμες και το ρουφηγμα αιματος με μπουρί της nvidia αλλα να σαι σιγουρος οτι αμα ηθελα μπορουσα να την κανω την υπερβαση αλλα δεν, γιατι πολυ απλα ειμαι gamer της παλιας σχολης του arcade 

Τι καρτα γραφικων εχεις?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ολο το διαδικτυο κραζει την σχεση ποιοτητας τιμης

Η βελτιωση των φωτοσκιασεων σε παλιες μηχανες γραφικων δεν δικαιολογουν επουδενι τα λεφτα , αν μιλουσαμε για εξωπραγματικες μηχανες γραφικων Unreal Paris αποκλειστικα φτιαγμενες για πισι τοτε οι περισσοτεροι θα συμφωνουσαν οτι αξιζει τον κοπο 

Οταν στην φτηνη κονσολα παιζεις το ιδιο παιχνιδι και λογω τηλεορασης φαινεται πολυ καλυτερο σχεση με το μονιτορ μια ακριβης καρτας αναρωτιεσαι οτι τοσο κοροιδα μας θεωρουν πουλωντας μας φυκια για μεταξωτες κορδελες

Αυτο ειναι το ζητουμενο

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Qless είπε

Ωραία ας κλειδωθεί τότε όλο το φόρουμ για να μη θίγονται όσοι διαβάζουν απόψεις που δεν τους αρέσουν και να μείνουν μόνο οι αγγελίες ενεργές....

Ο σκοπός ενός φόρουμ είναι η ανταλλαγή απόψεων χωρίς να είναι απαραίτητη η συμφωνία μεταξύ των απόψεων των συμμετεχόντων, οποιαδήποτε κριτική πάνω σε προϊόντα καταναλωτικά όπως είναι και οι κάρτες γραφικών εν προκειμένω είναι θεμιτή

Αλλο πραγμα το ''κανω κριτικη''και αλλο πραγμα το 'κραζω για να κραζω''.

Για να κανεις κριτικη στην καρτα γραφικων θα πρεπει πρωτα να την συγκρινεις με την προηγουμενη αυτης και να δεις στην πραξη τι διαφορες εχει απο αυτην και ποσο ακριβοτερη απο οσο θα πρεπε ειναι.

Χωρις επισημα αποτελεσματα τι ακριβως κριτικη θα κανει καποιος?

Κριτικη πχ εκανε ο youtuber απο Science studio που πηρε την ανακοινωση της nvidia για 4κ επιδοσεις σε καποιους τιτλους και τα συγκρινε με την 1080ti και εκρινε οτι απλα δεν υπαρχουν διαφορες αξιες αναφορας στα περισσοτερα.

Τα ειρωνικα συνεχομενα ασχετα gif ακια με το RT on και Of δεν ειναι κριτικη σε κατι,ειδικα απο την στιγμη που δεν το εχουμε δει και αυτο οι ιδιοι στην πραξη.

Ουτως ή αλλως δεν θυμαμαι και κανενας να εχει ως τωρα υποστηριξει τις παραπανω τιμες των RTX,υπο την εννοια να πει οτι''καλα κανει η nvidia και τις εχει τοσο''και να το εννοει.

Ασε που το συνεχες κραξιμο δεν βοηθαει και στην ανταλλαγη αποψεων.......

Τελος ωραιο το παραπανω που αναφερεις για το πως πρεπει να λειτουργει ενα forum αλλα ξεχασες τον πιο σημαντικο παραγοντα.Να υπαρχει ενεργο moderation για να αποφευγουμε αναλογα σχολια που οδηγουν σε κλειδωματα θεματων.

12 λεπτά πριν, 7700K είπε

Το θεμα ειναι οτι ολο το διαδικτυο κραζει την σχεση ποιοτητας τιμης

Ολο το διαδικτυο κραζει γιατι και να θελει για κατι αλλο δεν μπορει να σχολιασει.

Επισημα benchmarks δεν υπαρχουν,το RT στην πραξη δεν το εχει δει ακομα να δει αν ειναι μουφα ή οχι και οι τιμες λογω της κυκλοφοριας των Pascal ειναι υψηλες με αυτη της 2080ti προφανως να ξεχωριζει.

Τι περιμενες να γραφανε οι περισσοτεροι?

-Μπραβο nvidia που ανεβασες τις τιμες?

Δημοσ.

Αλλο πραγμα το ''κανω κριτικη''και αλλο πραγμα το 'κραζω για να κραζω''.

Για να κανεις κριτικη στην καρτα γραφικων θα πρεπει πρωτα να την συγκρινεις με την προηγουμενη αυτης και να δεις στην πραξη τι διαφορες εχει απο αυτην και ποσο ακριβοτερη απο οσο θα πρεπε ειναι.

Χωρις επισημα αποτελεσματα τι ακριβως κριτικη θα κανει καποιος?

Ωραια, για να ειναι οπως τα λες και να εχουμε αδικο ολοι εμεις οι κράχτες, ξερεις τι διαφορα θα πρεπει να εχει με την προηγούμενη  αυτης, σε τετοια αθλια και  κοροιδευτικη τιμη που εχει? Θα πρεπει να ειναι απο 80% και  πανω και χωρις dlss και πράσινα άλογα! Στα ίσια πανω απο 80%! Και δεν μιλαμε για RTX technology... Αστο αυτο σαν να μην υπαρχει!(που σχεδον δεν υπαρχει!😋)

Εσυ τι λες? Θα ειναι τοσο παρα πανω? Ωστε τα 800-900 ξαφνικα να δικαιολογουνται ως 1300-1400? (Δεν βαζω καν πλαισιο 1600€ και παπαριες τετοιες..)

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το ray tracing είναι ότι ακόμα και αυτοί που έχουν τα χρήματα, δεν θα πάρουν εγγυημένα κορυφαία εμπειρία, παρά τα 1200-1400€. Εν τω μεταξύ, για όσους θέλουν να το απολαύσουν σε 1080p με DLSS υπάρχει η φθηνότερη 2070.

https://www.dsogaming.com/news/nvidia-geforce-rtx2080ti-runs-battlefield-5-with-sub-30fps-in-4k-and-40-50fps-at-1440p-with-real-time-ray-tracing/

Αυτή τη στιγμή το BF V τρέχει στα 40-50 καρέ στα 1440p,  ενώ με optimization ενδέχεται να φτάνει τα 52-65. Δηλαδή 30% καλύτερα. Και πάλι δεν φτάνει για smooth εμπειρία σε 4K, ούτε με DLSS.

Ούτε ξέρουμε αν το DLSS θα επιτρέπει το upscaling από 1080p σε 4Κ, ούτε πόσο καλό θα είναι στην πράξη όταν κάνει upscale σε 4Χ ανάλυση. Ούτε υποστηρίζεται από όλα τα παιχνίδια που υποστηρίζουν το ray tracing(τσεκάρετε τη λίστα). Ούτε το ray tracing σημαίνει μόνο reflections. Στα παιχνίδια που προσφέρει και global illumination, soft shadows κτλ. οι επιδόσεις θα είναι σαφώς χειρότερες.

Δημοσ.

Απο τοτε που προαναφερθηκε οτι το RT εχει σημαντικες επιπτωσεις στην αποδοση μετα την επισημη παρουσιαση,νομιζω οτι μπηκε στο μυαλο ολων σε τριτη μοιρα πισω απο την τιμη και τις γενικες επιδοσεις,τουλαχιστον για αυτη την γενια.

Δημοσ.

Μα όλη η κριτική από μέρους μου τουλάχιστον είναι από θέμα τιμής στο ίδιο seg αν δεις το πίνακας που ανέβασα. Η 2080Ti FE είναι 71% ακριβότερη από την αντίστοιχη 1080Τi ασχέτως επιδόσεων που είναι αδιάφορες μπροστά στην αισχροκέρδεια που βλέπουμε 

Στο άλλο που αναφέρεις ανέκαθεν στο φόρουμ υπήρχαν άτομα που από ζήλεια θες από αφραγκια από κόμπλεξ κράζουν οτιδήποτε δεν μπορούν οι ίδιοι να αγοράσουν αλλά το θέλουν τραγικό εξ ίσου

Από όλα τα leaks που αφορούν την 2080   σε σχέση με την 1080 Τi και μόνο η δήλωση του εκπροσώπου της nvidia ξεκαθαρίζει το τοπίο τι να περιμένει κανείς αν εβγαζε(νομίζω το πρόσφατα και πιο πίσω) ως flagship τώρα την 2080 με μικροδιαφορές από την 1080Τi τότε θα είχαμε κράξιμο σε στρατισφαιρικα επίπεδα ενώ σκέφτηκαν να δώσουν την Ti τώρα σε τιμές titan και έτσι έχουμε και το αναμενόμενο άλμα τόσο όσο στις επιδόσεις ώστε να δικαιολογείται και το οποίο hype, αν τους βγει τους παραδέχομαι πάντως....

Στα μικρότερα segments η κατάσταση είναι χειρότερη είχαμε το προηγούμενο της 1060 που απώλεσε το SLI γιατί έτσι και βλέπω την μόδα να ξεφτιλιζει και το 2070  που παραδοσιακά ήταν τα xx70 τα πιο ,vfm κομμάτια, δηλαδή απώλεια του SLI, άλλο midrange core και επιδόσεις κάπου πάνω από την 1080, α ναι έχει rtx.....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Qless είπε

Μα όλη η κριτική από μέρους μου τουλάχιστον είναι από θέμα τιμής στο ίδιο seg αν δεις το πίνακας που ανέβασα. Η 2080Ti FE είναι 71% ακριβότερη από την αντίστοιχη 1080Τi ασχέτως επιδόσεων που είναι αδιάφορες μπροστά στην αισχροκέρδεια που βλέπουμε 

Στο άλλο που αναφέρεις ανέκαθεν στο φόρουμ υπήρχαν άτομα που από ζήλεια θες από αφραγκια από κόμπλεξ κράζουν οτιδήποτε δεν μπορούν οι ίδιοι να αγοράσουν αλλά το θέλουν τραγικό εξ ίσου

Μα κανεις απολυτως δεν εχει δικαιολογησει κυριολεκτικα τις τιμες των νεων καρτων.Και αυτο γιατι πολυ απλα κανεις δεν θελει να πληρωνει περισσοτερα απο οσα πρεπει.

Το θεμα ειναι ομως με το δευτερο που γραφεις τι γινεται.Γιατι οχι μονο στο θεμα των καρτων γραφικων,αλλα και σε αλλα παρομοια θεματα τα ιδια ακριβως γραφονται με αποτελεσμα τα θεματα αυτα μονο για κουβεντα και διαλογο να μην καταλληγουν.

Μπηκε ο αλλος συμφορουμιτης στο διπλα θεμα να μου γραψει για την ανωτεροτητα των oled vs των led και κλειδωθηκε το θεμα,δηλαδη την πληρωσαμε ολοι οι αλλοι.

Γιαυτο και αρκετες φορες προσωπικα ειμαι τοσο αποτομος σε αρκετους/αρκετα πραγματα γιατι βλεπω που παει το πραγμα.

Ο αλλος συμφορουμιτης πιο πισω μου λεει οτι κατασκευαζω εχθρους που δεν υπαρχουν λογω ελλειψης επιχειρηματων οταν οι περισσοτεροι κραζουν τις τιμες γενικα των νεων καρτων χωρις να εχουν δει benchmarks......

Δηλαδη αν καποιος ενδιαφερεται για τις νεες καρτες(πχ για την 2080) επειδη τον ψηνουν για αγορα(αν το αξιζουν απο πλευρας επιδοσεων)τι κουβεντα και διαλογο να κανει οταν το 90% των σχολιων ειναι κραξιμο,μπηχτες και ειρωνιες προς την nvidia λογω της τιμης συγκεκριμενα της 2080ti?

32 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ωραια, για να ειναι οπως τα λες και να εχουμε αδικο ολοι εμεις οι κράχτες, ξερεις τι διαφορα θα πρεπει να εχει με την προηγούμενη  αυτης, σε τετοια αθλια και  κοροιδευτικη τιμη που εχει? Θα πρεπει να ειναι απο 80% και  πανω και χωρις dlss και πράσινα άλογα! Στα ίσια πανω απο 80%! Και δεν μιλαμε για RTX technology... Αστο αυτο σαν να μην υπαρχει!(που σχεδον δεν υπαρχει!😋)

Εσυ τι λες? Θα ειναι τοσο παρα πανω? Ωστε τα 800-900 ξαφνικα να δικαιολογουνται ως 1300-1400? (Δεν βαζω καν πλαισιο 1600€ και παπαριες τετοιες..)

Δεν θυμαμαι μονη της να κυκλοφορει η 2080ti.Θα βγουν συνολικα 3 καρτες αν δεν κανω λαθος.Τις δυο αλλες καρτες τις εχει παρει για καποιο λογο η μπαλα μαζι με την 2080ti.

Δηλαδη αν η 2080ti δεν δικαιολογει την τιμη της αλλα η 2080 την δικαιολογει περισσοτερο τι ακριβως θα πουν οσοι εκραζαν?Οτι μπραβο για την 2080 που εχει καλη τιμη?

Δεν το εγραψε κανεις ουτε καν για την 1080ti αρα σιγα μην το γραψει τωρα(αν ισχυει).

Περαν τουτου  αν οντως νομιζετε ορισμενοι οτι με το να κραζετε συνεχεια και να μοιραζετε(οσοι το κανουν)likes δεξια και αριστερα βοηθατε σε κατι,τοτε be my guest.

Το πολυ πολυ να κλειδωθει και αυτο το θεμα οπως το διπλα...

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ fulgore, ετσι που σπαραζεις για την φουκαριαρα την nvdia, δινεις την εντυπωση οτι μας γραφεις πισω απο ενα γραφειακι της(nvidia) και η δουλεια σου ειναι να προσπαθησεις να μην μειωθουν οι πωλησεις της στην Ελλαδα λογο κραξίματος!

Μπορεις να μου δωσεις το ΑΦΜ σου σε παρακαλω γιατι θελει ψαξιμο το πραγμα...😋😂

ΥΓ.

Ε καλα, τα likes ειναι για να δειχνουμε οτι συμφωνουμε με καποιον κτλ.. Που κολλαει αυτο? Δηλαδη τωρα εκτος απ τον φραγμο του κραξιματος που προσπαθεις να μας επιβαλλεις, θα μας υποδείξεις και που θα κανουμε like? Και τα likes σε πειραξαν? Δεν μειωνονται απο τον δικο σου λογαριασμο...Συγνωμη κιολας δηλαδη...😋

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZELOMOTH είπε

Ρε συ fulgore, ετσι που σπαραζεις για την φουκαριαρα την nvdia, δινεις την εντυπωση οτι μας γραφεις πισω απο ενα γραφειακι της(nvidia) και η δουλεια σου ειναι να προσπαθησεις να μην μειωθουν οι πωλησεις της στην Ελλαδα λογο κραξίματος!

..

Αν αυτο καταλαβες εσυ απο τα οσα εχω γραψει τοσο καιρο τοτε μαλλον καλυτερα να σταματησω μια και καλη να σου απανταω,γιατι απο οτι φαινεται μαλλον εχεις ορεξη για τρολλαρισμα.

Δημοσ.

Αν αυτο καταλαβες εσυ απο τα οσα εχω γραψει τοσο καιρο τοτε μαλλον καλυτερα να σταματησω μια και καλη να σου απανταω,γιατι απο οτι φαινεται μαλλον εχεις ορεξη για τρολλαρισμα.

Μάλλον εσυ δεν καταλαβες τι καταλαβα...(Δεν τρολλαρω)

Το νοημα γενικα στο ειπα πιο πισω...

Για να εχουν αντικρισμα οι τιμες, ειδικα της 2080tι, θα πρεπει να ειναι πολυυυυυυ παρα πανω οι επιδοσεις της απο το αντιστοιχο προηγουμενο μοντελο της και σε καθαρη δυναμη χωρις dlss κτλ..Τέλος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...