Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/9/2018 στις 7:40 ΠΜ, Acmilangr2 είπε

Ρε φίλε όσο πας και εκτίθεσαι περισσότερο. Που κολλάει η σύγκριση 2 διαφορετικών παιχνιδιών με την απεικόνιση; που κολλάει το contrast; και τι σχέση έχει το input lag; έχεις ιδεα τι είναι το input lag; έχεις δει ποτέ 120hz σε οθόνη;  

έβαλες αυτό το βίντεο για να δούμε τι; ότι έχει πιο ωραία χρώματα το GT ; και έτσι βγάζουμε συμπέρασμα για τις οθόνες; 

Πραγματικά αυτό το ποστ αξίζει να μπει σε ένα τοπικ ως η μπαρούφα της χρονιάς 

Μπαρουφες γραφετε εσεις διοτι δεν εχετε ποτε δοκιμασει να παιξετε τα παιχνιδια σε καλες τηλεορασεις για καταλαβετε ποση διαφορα εχουν

Οσο για τις κονσολες με το απαρχιωμενο hardware ειναι ξεκαθαρα νικητριες σε αυτη την γενια

Παιχνιδια οπως gow4 , horizon zero και uncharted 4 μακραν εχουν τα καλυτερα γραφικα απο οτι εχουμε δει σημερα ,  εσεις ηδονιζεστε να βλεπετε τριψηφιους αριθμους frame rate να τρεχουν στα μονιτορ 

Ειναι γεγονος οτι το πισι το εχετε σαν μεσο επιδειξης μονον

Επεξ/σία από 7700K
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 7700K είπε

Μπαρουφες γραφετε εσεις διοτι δεν εχετε ποτε δοκιμασει να παιξετε τα παιχνιδια σε καλες τηλεορασεις για καταλαβετε ποση διαφορα εχουν

Οσο για τις κονσολες με το απαρχιωμενο hardware ειναι ξεκαθαρα νικητριες σε αυτη την γενια

Παιχνιδια οπως gow4 , horizon zero και uncharted 4 μακραν εχουν τα καλυτερα γραφικα απο οτι εχουμε δει σημερα ,  εσεις ηδονιζεστε να βλεπετε τριψηφιους αριθμους frame rate να τρεχουν στα μονιτορ 

Ειναι γεγονος οτι το πισι το εχετε σαν μεσο επιδειξης μονον

Ενώ εσύ που έχεις nickname "7700k" δεν το έχεις σαν μέσο επίδειξης ;🙄

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Για τις κονσόλες πάντως έχει ένα δίκαιο, το PS4 μας κάνει πλάκα με τις αποκλειστικοτητες του

Ναι έχει δίκιο επιτέλους...ίσως γιατί του το θύμισα εγώ ο ίδιος που μου την λέει κιόλας...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Ναι έχει δίκιο επιτέλους...ίσως γιατί του το θύμισα εγώ ο ίδιος που μου την λέει κιόλας...

Ας αφαιρέσει κάποιος το Κ να κλειδώσει. 

Δημοσ.

Έχει ξεκινησει ένα πανηγύρι από τους miners,ξεκίνησαν και πουλάνε τις κάρτες Γιατί είναι ασύμφορο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Πάει για 19 του μηνός reviews και για 2080 & 2080ti ....

ο λόγος........." Most reviewers we spoke with are experiencing difficulties in securing their samples. "

https://videocardz.com/newz/nvidia-changes-geforce-rtx-2080-reviews-date-to-september-19th

Η υπογραφή σου μου αρέσει. ASUS και δεν είμαι καλά;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αρκεί να πάνε και οι τιμές μαζί.

Καταλαβαίνω τι ήθελες να πείς αλλα το αντίθετο θέλουμε (τα καναρίνια ψηλά πετάνε)

:)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...