dkangel000039 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Θα με επισκεφτουν συγγενεις απο αμερικη και σκεφτομουν να αγορασω μεσω ιντερνετ ενα mac book, να το πληρωσω με τη καρτουλα μου, θα παει σπιτι τους, θα βγαλουν τη συσκευασια και θα μου το φερουν με οταν το καλο ερθουν.... Το θεμα ειναι οτι δε ξερω που να ψαξω περα απο το ebay που ειναι λιγο μπαχαλο, υπαρχει κατι σαν το ελληνικο skroutz στο αμερικα ή καποιο γνωστο μαγαζι με καλες τιμες σε mac κλπ? Αν τυχον εχει καποιος γνωση θα το εκτιμουσα πολυ Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από dkangel000039
kormos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 31/8/2018 στις 5:20 ΜΜ, dkangel000039 είπε Καλησπερα Θα με επισκεφτουν συγγενεις απο αμερικη και σκεφτομουν να αγορασω μεσω ιντερνετ ενα mac book, να το πληρωσω με τη καρτουλα μου, θα παει σπιτι τους, θα βγαλουν τη συσκευασια και θα μου το φερουν με οταν το καλο ερθουν.... Το θεμα ειναι οτι δε ξερω που να ψαξω περα απο το ebay που ειναι λιγο μπαχαλο, υπαρχει κατι σαν το ελληνικο skroutz στο αμερικα ή καποιο γνωστο μαγαζι με καλες τιμες σε mac κλπ? Αν τυχον εχει καποιος γνωση θα το εκτιμουσα πολυ Οι συγγενείς σου δεν ξέρουν; Εκεί δε μένουν;
Salvation81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 pricegrabber ισως το πρωτο του τυπου Skroutz στο οποιο βασιστηκαν μετα ολα τα αλλα (εστω ειναι το πρωτο που ειχα δει πριν καμια 10ετια).
icsd08063 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Θα σου πρότεινα αγορά απευθείας από Apple Store. Εναλλακτικά, παίζουν συχνά προσφορές από μαγαζιά τύπου BestBuy κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα