Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι τεχνικός η/υ με βασικές γνώσεις δικτύων, θέλω να αναβαθμίσω τις δεξιότητες μου στους υπολογιστές αλλά

δεν ξέρω τι να επιλέξω , αναμεσα σε ccna, photoshop η premiere που έχω ενα κάποιο υπόβαθρο , η να ξεκινήσω κάτι

περα απο το hardware, σχετικα με προγραμματισμό, π.χ. web developer. 

Τι θα μου προτεινατε και για ποιους λόγους ;

Δεν ξέρω που αλλου να το ανοιξω , αν υπάρχει κατηγορία παρακαλώ ας μεταφερθεί...

Δημοσ.
2 hours ago, hammerd said:

Είμαι τεχνικός η/υ με βασικές γνώσεις δικτύων, θέλω να αναβαθμίσω τις δεξιότητες μου στους υπολογιστές αλλά

δεν ξέρω τι να επιλέξω , αναμεσα σε ccna, photoshop η premiere που έχω ενα κάποιο υπόβαθρο , η να ξεκινήσω κάτι

περα απο το hardware, σχετικα με προγραμματισμό, π.χ. web developer. 

Τι θα μου προτεινατε και για ποιους λόγους ;

Δεν ξέρω που αλλου να το ανοιξω , αν υπάρχει κατηγορία παρακαλώ ας μεταφερθεί...

ζητας να σου πει καποιος τι να ακολουθησεις ενω απο αυτα που εγραψες δεν λες ποιο σου αρεσει πιο πολυ.ολα αυτα που εγραψες ειναι τελειως διαφορετικα το ενα απο το αλλο οποτε πρεπει να δεις τι σου αρεσει.πχ να σου πω εγω πηγαινε για ccna και ccnp που υπαρχουν δουλειες μπορει να ειναι κατι που δεν σου αρεσει.οποτε πρεπει να δεις ποια κατηγορια σου αρεσει πιο γενικα.αν πεις πχ μου αρεσουν τα δικτυα ναι μετα καποιος μπορει να σου πει πηγαινε για ccna αντι πχ για mikrotik για αυτο το λογο.αλλα οπως το λες ειναι παρα πολυ γενικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι καλός στο προγραμματισμό κάνε ως web developer, έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση. Μετά ακολουθεί το ccna αλλά θα ακολουθήσεις και τα υπόλοιπα πτυχία/γνώσεις αν θες κάτι ποιο advanced.

Photoshop/Premiere δεν είναι τόσο κερδοφόρα (για Ελλάδα), και δεν αρκούν μόνο αυτά, πρέπει να ξέρεις όλη την Adobe CC και να έχεις portofolio για να πεις κάπου "έχω σοβαρό υπόβαθρο". Εκτός αυτών πολλοί ξεχνάνε ΠΡΙΝ πιάσουν το edit και ανοίξουν το πρόγραμμα να κάνουν την προεργασία : συνθήκες δωματίου/φωτισμός, Calibration συσκευών κλπ. Όχι σε βαθμό να γίνεις CIR engineer αλλά χωρίς σωστό περιβάλλον, δεν μπορείς να δώσεις καλό αποτέλεσμα. Έτσι και πας μια εργασία πελάτη να τη παραδώσεις σε τηλεοπτικό studio η σε δημόσια προβολή, δεν θα σε δουν με καλό μάτι αν δεν έχει δουλευτεί σωστά, ειδικά στο χρώμα και στις σκιές. Συν ότι θες πανάκριβο hardware και οθόνες εξειδικευμένες για mastering (όχι εμπορίου!) για να μπορείς να κάνεις εκπαίδευση.

Επεξ/σία από Pokemon640
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

ζητας να σου πει καποιος τι να ακολουθησεις ενω απο αυτα που εγραψες δεν λες ποιο σου αρεσει πιο πολυ.ολα αυτα που εγραψες ειναι τελειως διαφορετικα το ενα απο το αλλο οποτε πρεπει να δεις τι σου αρεσει.πχ να σου πω εγω πηγαινε για ccna και ccnp που υπαρχουν δουλειες μπορει να ειναι κατι που δεν σου αρεσει.οποτε πρεπει να δεις ποια κατηγορια σου αρεσει πιο γενικα.αν πεις πχ μου αρεσουν τα δικτυα ναι μετα καποιος μπορει να σου πει πηγαινε για ccna αντι πχ για mikrotik για αυτο το λογο.αλλα οπως το λες ειναι παρα πολυ γενικο

Εχεις δικιο, αυτο που μου αρεσει πιο πολυ απο ολα αυτα ειναι το photoshop, με το premiere ειχα φαει κολλημα παλαιοτερα λογω σχολης, τωρα εχω χρονια να ασχοληθω.

Τα εγραψα ολα αυτα, γενικα σαν κατευθυνσεις που θα μπορουσα να ακολουθησω σαν επαγγελμα και τιποτα αλλο, οτι μεταξυ αυτων παιζω.

Δικτυα γενικα ειναι χαος, σε δευτερη μοιρα και μονο κατι με cisco αν θα επιανα και ναι, ξερω οτι μετα πας και παιρνεις ολες τις πιστοποιησεις με την σειρα...

vasilissouvlaki δουλευω ηδη, απλα ψαχνω κατι πιο ενδιαφερον και πιο κερδοφορο απο αυτο που κανω τωρα...

Σχετικα με τον προγραμματισμο, ειναι το χειροτερο μου, θα το εκανα απλα και μονο γιατι εχω δει οτι πληρωνουν καλα λεφτα ακομα και για junior developer.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hammerd είπε

Εχεις δικιο, αυτο που μου αρεσει πιο πολυ απο ολα αυτα ειναι το photoshop, με το premiere ειχα φαει κολλημα παλαιοτερα λογω σχολης, τωρα εχω χρονια να ασχοληθω.

Από τότε έχουν αλλάξει άπειρα πράγματα, εδώ κάθε χρόνο αλλάζουν plugins και στοιχεία. Σκέψου ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ο καθένας θέλει κάτι που 1-5% μπορεί να μην το έχω κάνει, και στο λέω ως άτομο που ασχολείται καθημερινά-εντατικά (10+ χρόνια), παρακολουθώ σεμινάρια σε συχνή βάση, και συνέχεια μαθαίνω συνδυασμούς.

Καλύτερα να ασχοληθείς με Cisco, είναι κάτι ποιο σίγουρο.

Δημοσ.
On 01/09/2018 at 19:47, hammerd said:

Τα εγραψα ολα αυτα, γενικα σαν κατευθυνσεις που θα μπορουσα να ακολουθησω σαν επαγγελμα και τιποτα αλλο, οτι μεταξυ αυτων παιζω.

Δικτυα γενικα ειναι χαος, σε δευτερη μοιρα και μονο κατι με cisco αν θα επιανα και ναι, ξερω οτι μετα πας και παιρνεις ολες τις πιστοποιησεις με την σειρα...

vasilissouvlaki δουλευω ηδη, απλα ψαχνω κατι πιο ενδιαφερον και πιο κερδοφορο απο αυτο που κανω τωρα...

Σχετικα με τον προγραμματισμο, ειναι το χειροτερο μου, θα το εκανα απλα και μονο γιατι εχω δει οτι πληρωνουν καλα λεφτα ακομα και για junior developer.

nai το καταλαβαινω απλα το εγραψα διοτι ηταν 3 διαφορετικοι τομεις τελειως.για αυτο ρωτησα τι σου αρεσει ασχετα με το τι ειναι πιο καλο αυτην την εποχη.σκοπος ειναι να μην κανεις και κατι απο αγγαρια.κατα τα αλλα τα cisco οπως ειπαν ειναι μια καλη λυση αν σου αρεσει και γενικως παιζουν δουλειες.οτι τα λεφτα πολλες φορες για cisco δεν ειναι τα αναμενομενα ναι δυστυχως ειναι αληθεια.σε παροχους μπορει να εχεις ccna ccnp και να μην παιρνεις ουτε 800 ενω αλλου θα εδιναν πολλοι παραπανω. προγραμματισμο αφου δεν σου αρεσει το βγαζεις .Premiere κτλ δεν ξερω ποσο ευκολα θα ειναι δουλεια οποτε πιστευω το cisco θα ειναι καπως καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...