Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην είστε χαζοί. Να τους βλέπετε σαν σκυλιά. Αν αρχίζει ένα κοπρόσκυλο να γαβγίζει δεν κάθεσαι να ασχοληθείς ούτε θίγεται ο εγωισμός σου αν δεν του ρίξεις πέτρα 

• Like 5
  • Thanks 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, parlapipas25 said:

Καπου ειχα διαβασει ενα ρητο:Ο γενναιος πεθαινει μια φορα,ο δειλος πεθαινει καθε μερα.

Υπάρχει όμως και το "Του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε..."

• Like 1
Δημοσ.

Μα ποιος ο λόγος να ασχοληθείς με τέτοια άτομα; Και δυστυχώς βλέπω ότι αυξάνονται ραγδαία τον τελευταίο καιρο!

Για να μη θιχτεί η υπόληψη σου; Μη σε πούνε χεστη, φοβιτσιαρη, γυναικωτο και δε συμμαζευεται; 

ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ!!!! ας πει ο καθένας ότι θέλει.

Γιατί να χαλάσω τη μέρα μου για τον οποιονδήποτε;  Ίσα ίσα όταν με βρίζουν (πχ πες ότι πέρασα τη διασταύρωση και δεν είδα το μηχανάκι που περνούσε) απαντώ με απάθεια, λέγοντάς "να είσαι καλά", "καλή σου μέρα", κλπ

• Like 4
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα αποφευγω τετοιες καταστασεις οταν ειμαι αμεσα εμπλεκομενος, αν και λογω διαστασεων μαλλον δεν μου εχει κατσει κανενα σοβαρο τετοιο περιστατικο.

Ταυτοχρονα ομως ειμαι βλακας και εχει τυχει καποιες φορες να ανακατευτω σε καυγαδες αλλων προσπαθωντας να εξομαλυνω την κατασαση και παιζει να τις μαζευω καμια ωρα. Το πιο χαρακτηριστικο ηταν που ενας με αυτοκινητο (με γυναικα και παιδια μεσα) πηγε να σκοτωσει εναν με παπι σε προσπεραση. Τον πετυχαινει πιο κατω ο παπιας που ηταν και γυμναστηριακο ντουκι και αρχιζει τα μπουκετα χωρις προλογους.
Και φυσικα ο stormrain πεταγεται και μπαινει στην μεση. Αφου δεν εφαγα καμια ξωφαλτση ή στοχευμενη και απο τους δυο παλι καλα, αν και αυτος με το αυτοκινητο μονο ετρωγε :lol:

Και κανα δυο αλλες τετοιες ηλιθιες καταστασεις που με πιανει το φιλοτιμο και παω να υπερασπισω τον αδυναμο της καταστασης.

• Like 5
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kingsize21 είπε

Εγώ χτες βράδυ Παρασκευής με άλλα δύο φιλαράκια έχουμε βγει Χαλκίδα, πεζοί κάνουμε τη βόλτα μας, βλέπουμε νάρχεται στο χαλαρό από απέναντι έναν ντούκι με μια βίζιτα από δίπλα, λαμέ και κακό, και μόλις έχει περάει ξυστά σκουντώντας με στον ώμο ακόυω ένα "ψιτ, να τις φας θες ρε αλβανέ;" γυρνάω "σε μένα μιλάς φίλε" μου κάνει "ξέρει αυτός σε ποιον μιλάω, τη γυναίκα από δω θα τη σέβεσαι, μαζέψου" . Οτι να ναι, κάνω και γω "δεν ξέρω για τη γυναίκα ποιος δε τη σέβεται αλλά εμένα σκούντηξες, να προσέχεις τους τρόπους σου" Λεει το μπετό "Δεν δέχομαι εντολές από αλβανόπ...στες" (καμια σχεση δεν είμαστε αλβανοί) του κάνει ο φίλος μου "Μίλα όμορφα" και απαντά η κρεατίνη"Αυτό που σου λέω π..στράκι, άμα έρθω κει (δυο μέτρα απόσταση όλα αυτά) θα σου κοπεί ο τσαμπουκάς" Του κάνω και γω "Θα μου κλάσεις" και μου σκάει ένα σπρωξίδι, μέ στειλε λίγο η αλήθεια είναι αλλά χώνομαι και γω με βρισίδια και κλωτσίδια, έφαγε κάτι καλά, μπαίνουν οι φίλοι στη μέση με γκαρίδες και κρατάνε τον ούγκανο να μη ξαναχωθεί και οπισθοχωρεί αυτός σε φάση έχε χάρη που έχω και τη γυναίκα, βέβαια ένα ζώο και αυτή, καμάρωνε το νταβατζή. Μετά μάθαμε από άλλο φιλαρακι στη πόλη που έχει μαγαίζ ότι ο τύπος ειναι γνωστό σιστάκι από το διπλανό χωριό κανει τσαμπουκάδες όπου βρει την έχει δει τάγμα εφόδου μόνος του και έχει ένα θεματάκι με τη ντόπα που του δίνουν στο σιδεράδικο του τα σκάει λίγο άσχημα.  Εχει παίξει και μάπες στο δρόμο με άλλο οδηγό και έχει δικαστήρια διάφορα για τσακπουκάδες.

Ηθικο διδαγμα δε βλεκόμαστε με τετοια μπετά οσο και να μας προκαλούνε ειδικά αν δεν ειμαστε στο χώρο μας να έχουμε τουλάχιστο το εντός έδρας πλεονέκτημα.

Εχει κανείς άλλος ιστορία με τσαμπουκάδες και πώς το χειρίστηκε.

Αυτός θέλει μια φορά να τη φάει καλά και μετά δεν θα βγάζει κιχ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ευτυχώς έφαγε ξύλο μπροστά στα παιδιά του ο τύπος. Έδωσε μπόνους points στο ντουκι. Εύγε.

Eνταξει τραγικος ο ντουκης, ειχε απολυτο δικιο απο τη μια γιατι ο αλλος πηγε οντως να τον σκοτωσει με την ηλιθια προσπεραση του απο δεξια, αλλα και παλι, δεν σαπιζεις στο ξυλο τον αλλον επειδη ετσι ξερωγω. Εγω παλι πηγα να βρισω  τη γυναικα του οδηγου ΙΧ η οποια πανω που καλμαρα τον ντουκη και του ελεγα "Ξερεις κατι φιλε ετσι γινονται οι στραβες που βλεπεις στα νεα, εχεις απολυτο δικιο, αλλα..." πεταχτηκε και φωναξε σαν υστερικη κατι του  τυπου "Σου ειπε συγγνωμη ρε μ@κα" και ειχαμε δευτερο γυρο διαπραγματευσεων αφου τον εξοργισε παλι και εριξε μια στον ταλαιπωριδη οδηγο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω αποφευγω παντα τους καυγαδες. Το θεωρω πρωτογονο και χαζο. Παντα λυνω τις υποθεσεις μου με την βοηθεια του λογου. Τωρα εχουν τυχει καποιες φορες που αναγκαστηκα να μπλεξω σε καυγα αλλα ευτυχως νικησα😅. Συνηθως τον ξενερωνω τον αλλο λεγοντας πραγματα που δεν τα αντιλαμβανει η νοημοσυνη του οπως "Εχεις 47 χρωμοσωματα" ή "Εχουν θεμα τα νευρογλοιακα σου" και μετα απλα φευγει😂😂

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Προσπαθείς να ηρεμήσεις τον επιτιθέμενο μιλώντας του. Συνήθως αυτό πιάνει στο 99% των περιπτώσεων. Αν βλέπεις ότι δεν ηρεμεί και θέλει να παίξει ξύλο σε κάθε περίπτωση, προσπαθείς να διαφύγεις κάπως. Αν δε γίνεται ούτε αυτό, τότε όπως είπε κάποιος παραπάνω, βάζεις όλη τη δύναμη σου και χτυπάς στο ξαφνικό. Να μη χρειαστεί δεύτερη.

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Εγω αποφευγω παντα τους καυγαδες. Το θεωρω πρωτογονο και χαζο. Παντα λυνω τις υποθεσεις μου με την βοηθεια του λογου. Τωρα εχουν τυχει καποιες φορες που αναγκαστηκα να μπλεξω σε καυγα αλλα ευτυχως νικησα😅. Συνηθως τον ξενερωνω τον αλλο λεγοντας πραγματα που δεν τα αντιλαμβανει η νοημοσυνη του οπως "Εχεις 47 χρωμοσωματα" ή "Εχουν θεμα τα νευρογλοιακα σου" και μετα απλα φευγει😂😂

τι λες??? του λες τέτοια ψαγμένα? τσουτσούρωσα τώρα! μιλάμε του έκανες τη μούρη κιμά χαχαχα

Επεξ/σία από malmsteen1984
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<<Ο πίνων μεθά, ο παίζων χάνει, ο παλικαράς πεθαίνει*>>! 😁
[ ^^Αν τα εχει πει-γραψει και αλλος, πριν τον Τσιφορο, δεν το ξερω]

* Νομοτελειακα: καποιος καλυτερος του, τελικα θα τον στειλει @ θυμαρακια!

Επεξ/σία από TheDevilMayCare
ορθογρ.
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, malmsteen1984 είπε

τι λες??? του λες τέτοια ψαγμένα? τσουτσούρωσα τώρα! μιλάμε του έκανες τη μούρη κιμά χαχαχα

Μα επιτηδες τα λεω για να τους ξενερωσω και να φυγουνε😂😂. Δεν ειχα προθεση να τους κανω "την μουρη κιμα".

Δημοσ.

Και να συμπληρώσω ότι το να φτάσεις να έρθεις στα χέρια με ένα άγνωστο, ίσως να είναι και το λιγότερο κακό (ή και το περισσότερο, αν πέσεις σε δολοφόνο). Το πρόβλημα ξεκινάει όταν έχεις ένα καθημερινό μπούλινγκ από γνωστό (σχολείο, σχολή, στρατό) και να μη μπορείς να το αποφύγεις για κάποιους λόγους. Εκεί ξεκινά το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν κανείς μπλέκεται σε τέτοιες καταστάσεις και δεν ξέρει τι να κάνει, τα εξής δύο συμβαίνουν:

1. Είναι noob στον "κόσμο" που θέλει να μπλεχτεί
  2. Έχει κάνει λάθος επιλογή/δεν ξέρει να αποφασίσει για τον "κόσμο" που θέλει να μπλεχτεί. 

Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να μπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις. Τους αρέσει αυτή η "κοινωνία", ξέρουν να αναγνωρίζουν (κυρίως ασυνείδητα) τους τρόπους της και τα μέρη της, προσπαθούν να μπλεχτούν και να καταξιωθούν σε αυτή. Όλοι από κάπου αρχίζουν, λογικό είναι στην αρχή να μην ξέρει κανείς τι αποφάσεις να πάρει. 

Είναι και αυτοί που δεν ξέρουν ούτε τι κάνουν, ούτε τι θέλουν αλλά ούτε και τι να αποφασίσουν. Λογικό είναι (μέχρι να το μάθουν) να μπερδεύονται σε καταστάσεις Πόσο μάλλον δε, όταν το μπέρδεμα δεν είναι μόνο που θα περπατήσεις αλλά τι κοινωνικό περίγυρο έχεις κτλ. Σε αναλογία, είναι σαν και αυτούς που πάνε (από σπόντα) σε εκθέσεις τέχνης και φρίτουν αλλά όχι από την καλλιτεχνική αξία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...