Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζεται κατάστημα με περιλαιμια μηχανής χειμερινά; Πήγα σε ένα στοκαδικο Πέτρου ραλλη αλλά ήταν όλα καλοκαιρινά. Μου είπαν για περιλαιμια που πραγματικά δεν καταλαβαίνεις κρύο και για χειμώνα θα χρειαστώ. (Όχι φουλ face)

Σαν αυτά αναφέρομαι: https://www.skroutz.gr/s/14596092/Buff-High-UV-Protection-The-Wild-Multi.html

Δημοσ.

Ψαξε για "μπαλακλαβα" .

Υποψην,φερνει το lidl οταν παγωνει ο καιρος και ειναι πολυ καλες,τις διπλωνω 2 φορες και παιρνει και τριτη,αλλα δε νιωθω πολυ ανετα με την τριτη.

Συνηθως οταν τις φερνει οποιος τις προλαβει παιρνει απο 3 για να δωσει και στους υπολοιπους.

Εγω εχω και μια με μιση νεκροκεφαλη απο ebay,αλλα πιο πολυ μουρη ηταν παρα προστασια.

Δημοσ.

Αν υπάρχει κανένα λινκ να τσεκάρω από eBay? Του στυλ μπαλακλάβα ψάχνω και μάλιστα καλό γτ κάνω συχνά ταξίδια με τη μηχανή.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, txcellas είπε

Αν υπάρχει κανένα λινκ να τσεκάρω από eBay? Του στυλ μπαλακλάβα ψάχνω και μάλιστα καλό γτ κάνω συχνά ταξίδια με τη μηχανή.

https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=bike+face+wear&_osacat=0&_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=Motorcycle+face+wear&_sacat=0

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ziaba είπε

Αυτά για ληστεία θα τα πάρω! ;)

1 ώρα πριν, talibanakos είπε

Ειναι 100% οτι θα βαλει το Lidl μολις παγωσει ο καιρος,εσω ετοιμος.

Έχεις πάρει από lido? Είναι ποιοτικά; Ισοθερμικα κυρίως ψάχνω  να είναι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Εχω παρει,ειναι πολυ ποιοτικα και πολυ ζεστα.

Ισοθερμικα δεν ξερω αν ειναι.

Μονο θεμα μου,επειδη εχω κατσαρο μουσι με ενοχλει καμια φορα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Εχω αυτό του lidl που ένα κομμάτι είναι Φλις και το υπόλοιπο λεπτό ύφασμα. Πολύ καλο, το φόραγα σε -20~ -30 και δεν κατάλαβα τίποτα. Το ύφασμα μπορείς να το βάλεις και να κλείσει το στόμα αλλά εκεί κουράζει μετά από ώρα. Ουσιαστικά με αυτό καταργείς τα κασκόλ.

• Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, lary7 είπε

Εχω αυτό του lidl που ένα κομμάτι είναι Φλις και το υπόλοιπο λεπτό ύφασμα. Πολύ καλο, το φόραγα σε -20~ -30 και δεν κατάλαβα τίποτα. Το ύφασμα μπορείς να το βάλεις και να κλείσει το στόμα αλλά εκεί κουράζει μετά από ώρα. Ουσιαστικά με αυτό καταργείς τα κασκόλ.

-20 με μηχανή; Για μηχανή το θέλω κυρίως. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, txcellas είπε

-20 με μηχανή; Για μηχανή το θέλω κυρίως. 

Χωρίς μηχανή, πεζός. Παμφθηνο είναι δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, από πάνω όμως θα χρειαστείς γιακά μπουφάν να κόβει τον αέρα, εκτός και αν έχεις καλό φερινγκ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lary7 είπε

εχω αυτό του lidl που ένα κομμάτι είναι Φλις και το υπόλοιπο λεπτό ύφασμα.

Αυτο που εχω εγω ειναι ολο ιδιο υφασμα αλλα οχι φλις.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, lary7 είπε

Χωρίς μηχανή, πεζός. Παμφθηνο είναι δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, από πάνω όμως θα χρειαστείς γιακά μπουφάν να κόβει τον αέρα, εκτός και αν έχεις καλό φερινγκ

Ψάχνω μόνο για μηχανή. Έχω μικρό φερινγκ και όλη την ημέρα ειμαι πάνω στη μηχανή όποτε ψάχνω κάτι καλό και ας είναι και λίγο πιο ακριβό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, txcellas είπε

Ψάχνω μόνο για μηχανή. Έχω μικρό φερινγκ και όλη την ημέρα ειμαι πάνω στη μηχανή όποτε ψάχνω κάτι καλό και ας είναι και λίγο πιο ακριβό.

Μπορεις βεβαια να αλλαξεις φερινγκ η να κανεις καποια προσθεση στο υπαρχον.

Ξερω,δεν ειναι οτι καλυτερο,ειδικα αν προσεχεις τη μηχανη σου,αλλα εαν κανεις καθε μερα χιλιομετρα ειναι must do.

Και εγω μολις παγωσει λιγο ο καιρος θα βαλω τζαμαρα στο Crypton X καθως γραφω απο 100χλμ και βαλε τη μερα στη δουλεια.

Εαν συνεχισω δουλεια και στο πολυ κρυο θα βαλω και χουφτες και κακως δεν τα εχω βαλει τοσο καιρο ολα αυτα.

Οταν οδηγησα παπι με τζαμι στο καταχειμωνο ηταν πραγματικα πολυ διαφορετικο,δεν το εχω δοκιμασει στη βροχη αλλα απο οτι ακουω ειναι σωτηριο.

Επεξ/σία από talibanakos
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ Δυστηχως να βάλω φερινγκ στη μηχανή όσο και να βολεύει. Άσε που πιο οικονομικά θα βγει ένα καλό περιλαιμιο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...