orokousaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα θέλω να κάνω αγορά νέας οθόνης για game. θα μπορουσατε να μου προτεινετε μια παρα πολυ καλη οθονη με το χρηματικο ποσο δεν εχω κανενα προβλημα οσο και αν εινε το κοστος τι επιλογες υπαρχουν σε ultrawide CURVED LED MONITOR 34 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από orokousaki
orokousaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχω μια 1080 ti οποτε τι επιλογες υπαρχουν σε παρα πολυ καλες οθονες ultrawide CURVED LED MONITOR 34 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από orokousaki
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, orokousaki είπε εχω μια 1080 ti οποτε τι επιλογες υπαρχουν σε παρα πολυ καλες οθονες ultrawide CURVED LED MONITOR 34 Οπωσδήποτε να είναι G-SYNC οι TOP επιλογές είναι αυτές: https://www.skroutz.gr/s/8417369/Asus-Rog-Swift-PG348Q.html https://www.skroutz.gr/s/15075754/Dell-Alienware-AW3418DW.html#reviews https://www.skroutz.gr/s/14239423/Acer-Predator-X34P.html Αν και fun της asus μάλλον θα διάλεγα την DELL μεταξύ αυτών γιατί έχει native panel 100hz ενώ οι άλλες όχι όμως η asus έχει καλύτερο contrast και μεγαλύτερη φωτεινότητα αλλά και πολλά Panels πάσχουν απο bleeding.... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Acmilangr2
orokousaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) οταν εννοεις οτι εχει native panel 100hz τι εννοεις με αυτο. δηλαδη η Dell-Alienware δεν εχει τοσο καλο contrast και μεγαλύτερη φωτεινότητα? σε σχεση με τις αλλες 2? τι εινε το bleeding , αυτες οι 3 πασχουν απο bleeding? εγω βλεπω οτι η del εχει native panel ρυθμο ανανεωσης 120 hz περα απο αυτο οι γωνιες θεασης οριζοντια και καθετη εινε 170 της dell ., εινε καλες? γιατι πχ οι αλλες οι γωνιες θεασης οριζοντια και καθετη εινε 178. θελω να πω οι διαφορες στις γωνιες θεασης απο 170 με 178 εινε αρκετες μεγαλες? καπου διαβασα ενα παλικαρι απο εδω ειχε αγορασει την Acer Predator X34P και ειχε κανει ενα review αλλα δεν μπορω να βρω το λινκ ενας με το ονομα ευλογητος. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από orokousaki
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, orokousaki είπε οταν εννοεις οτι εχει native panel 100hz τι εννοεις με αυτο. δηλαδη η Dell-Alienware δεν εχει τοσο καλο contrast και μεγαλύτερη φωτεινότητα? σε σχεση με τις αλλες 2? τι εινε το bleeding , αυτες οι 3 πασχουν απο bleeding? εγω βλεπω οτι η del εχει ρυθμο ανανεωσης 120 hz περα απο αυτο οι γωνιες θεασης οριζοντια και καθετη εινε 170 της dell ., εινε καλες? native θα πεί εργοστασιακό, δηλαδή πραγματικο,μαμίσιο. (δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λέξη για σωστή μετάφραση). H dell έχει 100hz native χωρίς overclock και με Overclock πάει στα 120hz,ενώ οι άλλες δύο έχουν 60hz Native και με Overclock φτάνουν τα 120hz Ναι η DELL έχει 250Nits φωτεινότητα ενώ οι άλλες κάπου 350nits Bleeding είναι ένα φαινόμενο που όταν η οθόνη δείχνει μάυρο σε κάποια σημεία της οθόνης (συνήθως στις γωνίες) σαν να ασπρίζει κάπως (δεν έχει μονταριστεί σωστά το panel και το φως του οπίσθιου φωτισμού διαχέεται στην οθόνη) Το έχουν σχεδόν όλες οι ips οθόνες, άλλες σε μικρό βαθμό και άλλες σε σημείο να είναι για αντικατάσταση....είναι να είσαι και τυχερός σε αυτό το θέμα/ Οι γωνίες των IPS panel είναι πολύ καλές Ψάξε για reviews στο tftcentral.Έχει και τις 2. Είναι το πιο ψαγμένο review site Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από Acmilangr2 1
orokousaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) θελω να πω οτι εχει μεγαλη διαφορα το 250Nits με το 350nits? η απλα εινε μια μικρολεπτομερεια που δεν φαινετε οι γωνιες θεασης της Acer Predator X34P που εινε 178 εχει μεγαλη διαφορα απο την dell που εχει 170 οριζοντια και καθετη? επισης το ανθρωπινο ματι μπορει να δει την διαφορα αναμεσα σε 100 και 120hz? θελω να πω τα 100 και 120 hz σε τι πραγμα βοηθανε? και επισης τα 144hz και 200 hz ποσο μεγαλη εινε διαφορα τους σε σχεση με τα 100 και τα 120? μιλαω παντα σε νορμαλ καταστασεις οντως εινε παρα πολυ καλο σιτε. και διαβασα τα reviews και για τις 3 αλλα να πω την αληθεια αυτη που κανει την διαφορα απο τις 3 εινε η alienware απλα μονο ενα αρνητικο την βγαζουν αλλα δεν γνωριζω αν εινε τοσο μεγαλο . οτι λενε αυτο που ειπες οτι δεν εχει τοσο καλο contrast και μεγαλύτερη φωτεινότητα γι αυτο και θελω να σε ρωτησω πιστευεις οτι εινε τοσο αρνητικο που η dell δεν εχει τοσο καλο contrast και μεγαλύτερη φωτεινότητα σε σχεση με τις αλλες? θελω να πω αυτο φαινετε με το ανθρωπινο ματι.. ?αυτο θα εχει επιπτωση στο gaming? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από orokousaki
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, orokousaki είπε θελω να πω οτι εχει μεγαλη διαφορα το 250Nits με το 350nits? η απλα εινε μια μικρολεπτομερεια που δεν φαινετε οι γωνιες θεασης της Acer Predator X34P που εινε 178 εχει μεγαλη διαφορα απο την dell που εχει 170 οριζοντια και καθετη? επισης το ανθρωπινο ματι μπορει να δει την διαφορα αναμεσα σε 100 και 120hz? θελω να πω τα 100 και 120 hz σε τι πραγμα βοηθανε? και επισης τα 144hz και 200 hz ποσο μεγαλη εινε διαφορα τους σε σχεση με τα 100 και τα 120? μιλαω παντα σε νορμαλ καταστασεις οντως εινε παρα πολυ καλο σιτε. και διαβασα τα reviews και για τις 3 αλλα να πω την αληθεια αυτη που κανει την διαφορα απο τις 3 εινε η alienware απλα μονο ενα αρνητικο την βγαζουν αλλα δεν γνωριζω αν εινε τοσο μεγαλο . οτι λενε αυτο που ειπες οτι δεν εχει τοσο καλο contrast και μεγαλύτερη φωτεινότητα γι αυτο και θελω να σε ρωτησω πιστευεις οτι εινε τοσο αρνητικο που η dell δεν εχει τοσο καλο contrast και μεγαλύτερη φωτεινότητα σε σχεση με τις αλλες? θελω να πω αυτο φαινετε με το ανθρωπινο ματι.. ?αυτο θα εχει επιπτωση στο gaming? Όχι και μεγάλη διαφορά , απλά πιο φωτεινή. η dell δεν έχει και καλό contrast για αυτόν τον λόγο. Τις γωνίες μην τις κοιτάς, δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει να κοιτάς απο 170 μοίρες..... τα 100 με 120 δεν νομίζω να έχουν διαφορά μεγάλη. τα 144 με τα 100 έχουν. Βέβαια θα πρέπει να έχεις και κάρτα που να μπορεί να αποδώσει τόσο πολλά fps...
orokousaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αλλα πιστευω οτι τα 120 HZ εινε παρα πολυ καλα ετσι για τα παιχνιδια? θελω να πω οτι τα 144 και 200 πιστευεις οτι δεν εινε περιττα? απλα δεν εχω καταλαβει τα 100 και 120 hz σε τι πραγμα βοηθανε? μπορεις να μου πεις? Acmilangr2 θελω να ρωτησω και κατι αλλο τι διαφορες εχουν τα ips πανελ΄με τα VA panel ? καπιοι λενε οτι τα va panel εινε καλυτερα απο τα ips ισχυει κατι τετοιο/? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από orokousaki
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν χρειάζεται να στέλνεις pm τις ίδιες ερωτήσεις που κάνεις εδώ.
Thrylos7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Η Asus ειναι παλιο μοντελο. Πολυ καλη, μικροτερη κυρτοτητα, σε χαμηλοτερη τιμη αξιζει αλλα οχι στην ιδια με τις αλλες 2. Οι αλλες 2 εχουν το ιδιο palel απο LG, UW4 οποτε πρακτικα δεν ισχυει οτι η alienware ειναι native hz παραπανω. Το ιδιο πραγμα ειναι. 100hz παιζουν αριστα και οι 2 και το 120hz ειναι overclock οπου μπορει να εχεις και θεματακια. Ουσιαστικα ιδιες οθονες ειναι, παρε οποια ειναι πιο φτηνη η σου αρεσει εμφανησιακα
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Η Asus ειναι παλιο μοντελο. Πολυ καλη, μικροτερη κυρτοτητα, σε χαμηλοτερη τιμη αξιζει αλλα οχι στην ιδια με τις αλλες 2. Οι αλλες 2 εχουν το ιδιο palel απο LG, UW4 οποτε πρακτικα δεν ισχυει οτι η alienware ειναι native hz παραπανω. Το ιδιο πραγμα ειναι. 100hz παιζουν αριστα και οι 2 και το 120hz ειναι overclock οπου μπορει να εχεις και θεματακια. Ουσιαστικα ιδιες οθονες ειναι, παρε οποια ειναι πιο φτηνη η σου αρεσει εμφανησιακα το είχα διαβάσει στο tftcentral. Ίσως το πιο αξιόπιστο review Site
orokousaki Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 το tftcentral θεωρειτε το πιο αξιόπιστο review Site??
DomerGamer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά θα ηθελα να μου πείτε γνώμη Τι προτιμάτε ένα monitor με panel IPS και 75 hz ή monitor με καλύτερο panel PLS στα 60hz...να παρακάτω τα λινκς https://www.skroutz.gr/s/14440681/LG-22MK430H-B.html Ή https://www.skroutz.gr/s/10010751/Samsung-S24F350FHU.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα