Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro Custom Order

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greg4 είπε

Από Ελλάδα σου βγαίνει 55 ευρώ πιο ακριβά.. (σύγκριση χωρίς ΦΠΑ)

Το μοντέλο με 16gb ram? Από σκρουτζομαγαζο;

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είσαι φοιτητής καθηγητής η κάποιος φίλος σου είναι; Γιατί αν ναι τον Αύγουστο κάνουν εκπαιδευτική έκπτωση αρκετά μεγάλη συν τις δόσεις. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Ελλάδα είναι το μαγαζι;

Κύπρο αλλά νομίζω τα φέρνει από Γερμανία. Πολύ αξιόπιστο και λειτουργεί αρκετά χρόνια, έχω αγοράσει δύο υπολογιστές από αυτούς.

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lamargos είπε

Κύπρο αλλά νομίζω τα φέρνει από Γερμανία. Πολύ αξιόπιστο και λειτουργεί αρκετά χρόνια, έχω αγοράσει δύο υπολογιστές από αυτούς.

Οκ, άρα γιατί να μη το πάρεις κατευθείαν από Γερμανία;

6 ώρες πριν, greg4 είπε

Από Ελλάδα σου βγαίνει 55 ευρώ πιο ακριβά.. (σύγκριση χωρίς ΦΠΑ)

Επειδή είπες Ελλάδα, και τελικά είναι Κύπρο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Οκ, άρα γιατί να μη το πάρεις κατευθείαν από Γερμανία;

Και γιατί να μην το πάρεις κατευθείαν από Ιταλία ή Γαλλία ή δεν ξέρω και εγώ από που; Δεν είναι λογική αυτή. Οι τιμές είναι ίδιες με το γερμανικό Apple Store νομίζω, δεν σου φοράνε καπέλο δηλαδή. Ο κύριος λόγος είναι η ευκολία παραγγελίας από ένα ελληνικό site και επικοινωνίας με ανθρώπους που μιλάνε ελληνικά. Το κατάστημα απευθύνεται σε Έλληνες και Κύπριους με τιμές Γερμανίας. Γιατί να το παραγγείλεις κατευθείαν από τη Γερμανία ;;

Επισκέπτης
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, lamargos είπε

Και γιατί να μην το πάρεις κατευθείαν από Ιταλία ή Γαλλία ή δεν ξέρω και εγώ από που; Δεν είναι λογική αυτή. Οι τιμές είναι ίδιες με το γερμανικό Apple Store νομίζω, δεν σου φοράνε καπέλο δηλαδή. Ο κύριος λόγος είναι η ευκολία παραγγελίας από ένα ελληνικό site και επικοινωνίας με ανθρώπους που μιλάνε ελληνικά. Το κατάστημα απευθύνεται σε Έλληνες και Κύπριους με τιμές Γερμανίας. Γιατί να το παραγγείλεις κατευθείαν από τη Γερμανία ;;

Δε νομίζω να μπορείς να το αγοράσεις κατευθειαν από το Apple Store της Γερμανίας.

Αφού ούτως ή άλλως και οι Κύπριοι το φέρνουν απο γερμανία, γιατί να μη το πάρεις κατευθείαν από γερμανία; Γλιτώνεις και 50 ευρώ. Μια χαρά μιλάνε αγγλικά οι τύποι του notebook.de.

Απλά το ανέφερα γιατί στην αρχή έλεγες να το πάρει από Ελληνικό μαγαζί και προκύπτει ότι το μαγαζί δεν είναι Ελλάδα, αλλά Κύπρο, το οποίο με τη σειρά του τα φέρνει από Γερμανία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimitrisMimis είπε

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/apple-mac-book/Apple-MacBook-Pro-MPXX2GR-A-Silver.htm 

τι εχετε να πειτε;; 

Φανταστειτε οτι με τιμολογιο φτανει στα 1.250€. Λεω να το προχωρησω. 

Είναι εκθεσιακό φίλε μου, με ότι αυτό συνεπάγεται. Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DimitrisMimis είπε

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/laptops/apple-mac-book/Apple-MacBook-Pro-MPXX2GR-A-Silver.htm 

τι εχετε να πειτε;; 

Φανταστειτε οτι με τιμολογιο φτανει στα 1.250€. Λεω να το προχωρησω. 

Έχουμε να πουμε ότι είναι μαλακία του Πλαισίου. Ορίστε, μη εκθεσιακό ( Με 50 ευρώ διαφορά δηλαδή).

https://www.skroutz.gr/s/12166799/Apple-MacBook-Pro-13-3-i5-8GB-256GB-2017.html

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Έχουμε να πουμε ότι είναι μαλακία του Πλαισίου. Ορίστε, μη εκθεσιακό ( Με 50 ευρώ διαφορά δηλαδή).

https://www.skroutz.gr/s/12166799/Apple-MacBook-Pro-13-3-i5-8GB-256GB-2017.html

Αυτό που του δείχνεις έχει Αγγλικό πληκτρολόγιο ενώ του Πλαισίου είναι με Ελληνικό. Όχι ότι είναι τόσο τραγικό βέβαια αλλά ας το λάβει υπόψιν του. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kriosgr είπε

Αυτό που του δείχνεις έχει Αγγλικό πληκτρολόγιο ενώ του Πλαισίου είναι με Ελληνικό. Όχι ότι είναι τόσο τραγικό βέβαια αλλά ας το λάβει υπόψιν του. 

Ναι, μη σου πω ότι είναι καλύτερο με Αγγλικό layout. Πιο καθαρό. 

Τέλος πάντων, ήταν ενδεικτικό το link για να δει ότι σαν τιμή δεν είναι καλή αυτή του Πλαισίου. 

Δημοσ.

Εχετε απολυτο δικιο. 

Πηγα απο εκει κ ενας φιλος μου ειπε μακρια απο εκθεσιακα μοντελα. 

Κου εχει βρει ενα mid 2017 i5,8gb ram και 512 ssd με την τιμη του εκθεσιακου αλλα ειναι κλειστο αυτο,σφραγισμενο με 1999€. 

Μειων το φπα μου πηγαινει στα 1,612€. 

Νομιζω οτι καπου εδω θα μεινω κιολας 😀

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimitrisMimis είπε

Εχετε απολυτο δικιο. 

Πηγα απο εκει κ ενας φιλος μου ειπε μακρια απο εκθεσιακα μοντελα. 

Κου εχει βρει ενα mid 2017 i5,8gb ram και 512 ssd με την τιμη του εκθεσιακου αλλα ειναι κλειστο αυτο,σφραγισμενο με 1999€. 

Μειων το φπα μου πηγαινει στα 1,612€. 

Νομιζω οτι καπου εδω θα μεινω κιολας 😀

μια χαρά. να ξέρεις ότι η ram δεν αναβαθμίζεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...