Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Ε ναι βέβαια επίπεδο τι λες τώρα, εσύ και ο Billdanos σκίζετε. Κάνετε ωραίο δίδυμο. Επιχειρήματα μηδέν, αερολογίες και τίποτα παραπάνω. Κλασσικοί μέτοχοι Wannabe. Συνέχισε το θέατρο του παραλόγου. Αλλά όταν δεν μπορείς να δεχτείς την αλήθεια, παραλογίζεσαι και δεν εστιάζεις στο θέμα.

Εγώ σου απάντησα με τον ίδιο τρόπο που εκφράστηκες κι εσυ. Οι περισσότερες λέξεις ήταν από το προηγούμενο μυνημα σου. Οπότε αν έχεις κάποιο παράπονο για το επίπεδο, κοίτα να ανεβάσεις λίγο το δικό σου. 

Κι εσυ κάνεις ωραίο δίδυμο με τον Istros. Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με αυτό.

Εμείς κλασικοί μέτοχοι wannabe? Εσυ τι ακριβώς παριστάνεις; Τον κλασικό καταναλωτή με συνείδηση φαντάζομαι. Κρίμα που το προηγούμενο ποστ σου το διαψεύδει. Τόσα προβλήματα στη σειρά αλλά... πάλι Apple συσκευή. 

Εγω παντως προσωπικά Πλαπούτας θα είχα σταματήσει στη δεύτερη. Δεν θα έκανα τη συλλογή που έκανες εσυ. Να το κοιτάξεις λίγο γιατί αυτό θυμίζει κάτι κολλημένους πελάτες της Apple...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εγώ σου απάντησα με τον ίδιο τρόπο που εκφράστηκες κι εσυ. Οι περισσότερες λέξεις ήταν από το προηγούμενο μυνημα σου. Οπότε αν έχεις κάποιο παράπονο για το επίπεδο, κοίτα να ανεβάσεις λίγο το δικό σου. 

Εμείς κλασικοί μέτοχοι wannabe? Εσυ τι ακριβώς παριστάνεις; Τον κλασικό καταναλωτή με συνείδηση φαντάζομαι. Κρίμα που το προηγούμενο ποστ σου το διαψεύδει. Τόσα προβλήματα στη σειρά αλλά... πάλι Apple συσκευή. 

Εγω παντως προσωπικά Πλαπούτας θα είχα σταματήσει στη δεύτερη. Δεν θα έκανα τη συλλογή που έκανες εσυ. Να το κοιτάξεις λίγο γιατί αυτό θυμίζει κάτι κολλημένους πελάτες της Apple...

Κολλημένος είναι αυτός που υπερασπίζεται μέχρι αηδίας μια εταιρία λες και έχει μερίδιο. Οι υπόλοιποι κρίνουν όλες τις εταιρίες και βλέπουν τα θετικά και τα αρνητικά. Το ποιος είναι κολλημένος φαίνεται. Εγώ θα κρίνω οποιαδήποτε εταιρία. Το ότι έχω πχ Desktop με Windows δεν θα φανατιστώ και θα υπερασπίζομαι την Microsoft ή επειδή έχω ένα Galaxy να δικαιολογώ μέχρι αηδίας και την τελευταία πατάτα που θα κάνει η Samsung. Ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής κρίνει αντικειμενικά και δεν κολλάει με μία εταιρία και την δικαιολογεί φανατισμένα.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, D.Luffy said:

Είναι ο πόθος (κρυφός & φανερός) που πηγάζει εκ των έσω! 😛 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, moollos είπε

Για να ειμαστε δικαιοι...και η Xiaomi εβγαλε καποια παρομοια προβληματα με το redmi note 5a και το redmi 4...😁

Πρώτον, αυτές οι συσκευές δεν κοστίζουν 1000+

Και έπειτα, η Xiaomi κυκλοφορεί πολλά smartphones ενώ η Apple κυρίως ένα (και τα υπόλοιπα είναι plus, se κ.λπ.παραλλαγές του). Έχει να επικεντρωθεί σε μία συσκευή και όμως πάντα καταφέρνει να είναι ελαττωματική!!!

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, randomcat said:

Πρώτον, αυτές οι συσκευές δεν κοστίζουν 1000+

Και έπειτα, η Xiaomi κυκλοφορεί πολλά smartphones ενώ η Apple κυρίως ένα (και τα υπόλοιπα είναι plus, se κ.λπ.παραλλαγές του). Έχει να επικεντρωθεί σε μία συσκευή και όμως πάντα καταφέρνει να είναι ελαττωματική!!!

Πάντα ε? 😛 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Είναι ο πόθος (κρυφός & φανερός) που πηγάζει εκ των έσω! 😛 

Ναι τρομερός πόθος, δεν έχω προϊόντα της Apple, είναι κρυφός μου πόθος να τα αποκτήσω. Γιατί όπως είναι γνωστό τα προϊόντα της Apple είναι άπιαστο όνειρο. Γελάνε και οι πέτρες με αυτά που γράφεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Plapoutas said:

Ναι τρομερός πόθος, δεν έχω προϊόντα της Apple, είναι κρυφός μου πόθος να τα αποκτήσω. Γιατί όπως είναι γνωστό τα προϊόντα της Apple είναι άπιαστο όνειρο. Γελάνε και οι πέτρες με αυτά που γράφεις.

Μα εσύ πήγαινες και αγόραζες όλη τη σειρά κάθε χρόνο ενώ σου έβγαζαν προβλήματα, εγώ σου φταίω τώρα?

Αυτό είναι στα όρια του μαζοχισμού! 😛 

PS: Το "άπιαστο όνειρο" είναι δική σου ανάλυση. Εγώ έχω πει πως για έναν καπνιστή ας πούμε, αν κόψει το κάπνισμα μπορεί άνετα να αγοράζει ένα iphone το χρόνο με τα χρήματα που θα γλιτώσει! 😎

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Μα εσύ πήγαινες και αγόραζες όλη τη σειρά κάθε χρόνο ενώ σου έβγαζαν προβλήματα, εγώ σου φταίω τώρα?

Αυτό είναι στα όρια του μαζοχισμού! 😛 

Το ενδεχόμενο να με εξυπηρετούσαν εκείνη την περίοδο λειτουργικά το σκέφτηκες; Τα προβλήματα μου τα έβγαλαν στο Hardware κυρίως, στο Software από προβλήματα είχα ένα μόνο. Δεν μίλησα για περιορισμούς, μίλησα για προβλήματα, τα οποία παρουσιάστηκαν στο Hardware.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μα δεν υπάρχει κανένας παραλογισμός.

Αγοράζω τις συσκευές που με καλύπτουν και όσο δεν αντιμετωπίζω κανένα σοβαρό πρόβλημα, θα συνεχίζω να το κάνω. Δεν περιμένω να σας πείσω για το αντίθετο, απλά το διασκεδάζω μιας και το μεγαλύτερο "κόλλημα" το έχετε εσείς τελικά. 

Το "θέατρο του παραλόγου" το παίζετε εσείς, που γενικεύετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά καιρούς και μετά βγάζετε συμπεράσματα για ΟΛΕΣ τις συσκευές (με το ζόρι)... :) 

Ε οχι και δεν περιμενεις να τους πεισεις για το αντιθετο κι εχουν και το μεγαλυτερο κόλλημα!😋

Μα οπου υπαρχει θεμα apple κατευθειαν ολοι ξερουμε οτι θα εισαι ηδη εκει και θα περιμενεις με την ασπιδα σου παρατεταμενη για να αντικρουσεις τις επιθεσεις και τις προσβολες προς τον ερωτα της ζωης σου!Σαν αετος που ανοιγει τα φτερα του για να προστατεψει τα μικρα του! Μην τρελαθουμε κιολας!(Κι άλλο!😂)

Και μεσα στα λογια σου λες οτι στην ουσια δεν εχεις αντιμετωπισει κανενα σοβαρο προβλημα, αρα λογικα εχεις αντιμετωπισει κι εσυ θεματακια αλλα οχι και τοσο σοβαρα...

Για τα λεφτα που πληρωνεις ομως εγω στην θεση σου θα απαιτουσα να μην μου παρουσιαστει το παρα μικρο προβλημα..

Εκει ειναι ολη η μαγεια και το ζουμι στο κραξιμο που τρωει η apple φιλε μου...

Στο οτι σε πληρωνω που σε πληρωνω ρε φιλε τα 2πλα και 3πλα σε ο,τι χαζογκατζετιά βγαλεις, ε δεν δεχομαι και την παραμικρη αστοχια!Κανε 3πλους ελεγχους αφου λεφτα σου δινουν ετσι κι αλλιως!

Αυτο το νοημα δεν υποτιθεται οτι εχει το να πληρωσεις κατι πολυ πιο ακριβα?Εννοειται οτι σου εμπνεει μια σιγουριά.. Ολα τα άλλα ειναι περιττα...

Και σου μιλαει καποιος που ειχε iphone και που δεν ειχε κανενα θέμα!

• Like 4
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Κολλημένος είναι αυτός που υπερασπίζεται μέχρι αηδίας μια εταιρία λες και έχει μερίδιο. Οι υπόλοιποι κρίνουν όλες τις εταιρίες και βλέπουν τα θετικά και τα αρνητικά. Το ποιος είναι κολλημένος φαίνεται. Εγώ θα κρίνω οποιαδήποτε εταιρία. Το ότι έχω πχ Desktop με Windows δεν θα φανατιστώ και θα υπερασπίζομαι την Microsoft ή επειδή έχω ένα Galaxy να δικαιολογώ μέχρι αηδίας και την τελευταία πατάτα που θα κάνει η Samsung. Ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής κρίνει αντικειμενικά και δεν κολλάει με μία εταιρία και την δικαιολογεί φανατισμένα.

Όπως και εμπαθής είναι αυτός που βλέπει μόνο τα αρνητικά λες και έχει μερίδιο αντίπαλης εταιρίας ή κάποιο ψυχολογικό κόμπλεξ με πελάτες που έτυχε να μείνουν ευχαριστημένοι και δηλώνουν προτίμηση στα προιόντα της.

Το ότι θα κρίνω αυτούς που τα τσουβαλιάζουν και τα μηδενίζουν όλα, δεν σημαίνει ότι είμαι κολλημένος ή ότι υπερασπίζομαι μέχρι αηδίας οποιαδήποτε εταιρία. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, Plapoutas said:

Το ενδεχόμενο να με εξυπηρετούσαν εκείνη την περίοδο λειτουργικά το σκέφτηκες; Τα προβλήματα μου τα έβγαλαν στο Hardware κυρίως, στο Software από προβλήματα είχα ένα μόνο. Δεν μίλησα για περιορισμούς, μίλησα για προβλήματα, τα οποία παρουσιάστηκαν στο Hardware.

Σε εσένα παρουσιαζόταν όμως προβλήματα κάθε φορά. Σε μένα γιατί δεν έτυχε ποτέ κάτι? Μου δίνουν special συσκευές γιατί λέω καλά λόγια? 😛

Και γω μη νομίζεις, σαν gadgetάκιας αγοράζω κάθε φορά και άλλες συσκευές αλλά πότε δεν κατάφεραν να αντικαταστήσουν το iphone σαν βασικό μου τηλέφωνο. Αγόραζα όλα τα Note από το 1 εως το 5, μετά βγήκε το S6 που  μου φάνηκε όμορφο και το πήρα και αυτό (μέχρι που είδα στις διακοπές πως μετά από καμιά 20αριά φωτό, έπρεπε να του βρεις φορτιστή), μετά το S7 edge που κάπως έστρωσε την κατάσταση αλλά μου έσπασε τα νεύρα το Android. 

Desktop στο σπίτι έχω win10 αλλά στη δουλειά μου εμπιστεύομαι μόνο το mac μου. Για tablet αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ ακόμη το ταπεινό Tab s2 8" μέχρι να βγει το νέο ipad (αν και δεν μου λείπει ιδιαίτερα το tablet). Φροντίζω πάντα να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στο χώρο και συνήθως σχηματίζω άποψη έχοντας δουλέψει με τις συσκευές που κρίνω ή κατακρίνω... 

Από τη στιγμή που δεν είχα ποτέ σημαντικά προβλήματα από την apple και βγάζω χρήματα από αυτές ενώ ταυτόχρονα με ικανοποιούν και στην προσωπική χρήση, θα έπρεπε να είμαι τρελός αν ξαφνικά αποφάσιζα να τις αλλάξω! 

Το να μου δώσεις τώρα smartphone με android, είναι σα να μου βάζεις ξαφνικά στο desktop τα ...XP! :) 

6 minutes ago, ZELOMOTH said:

Μα οπου υπαρχει θεμα apple κατευθειαν ολοι ξερουμε οτι θα εισαι ηδη εκει και θα περιμενεις με την ασπιδα σου παρατεταμενη για να αντικρουσεις τις επιθεσεις και τις προσβολες προς τον ερωτα της ζωης σου!Σαν αετος που ανοιγει τα φτερα του για να προστατεψει τα μικρα του! Μην τρελαθουμε κιολας!(Κι άλλο!😂)

Είμαι εκεί για να κάνω κυρίως την πλάκα μου και να ικανοποιήσω αυτούς που μπουκάρουν με μοναδικό σκοπό να "κάνουν το κομμάτι τους". Έχει κάθε φορά τρελό ενδιαφέρον η όλη φάση και αφού μου αρέσει, why not? :) 

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ε οχι και δεν περιμενεις να τους πεισεις για το αντιθετο κι εχουν και το μεγαλυτερο κόλλημα!😋

Και μεσα στα λογια σου λες οτι στην ουσια δεν εχεις αντιμετωπισει κανενα σοβαρο προβλημα, αρα λογικα εχεις αντιμετωπισει κι εσυ θεματακια αλλα οχι και τοσο σοβαρα...

Για τα λεφτα που πληρωνεις ομως εγω στην θεση σου θα απαιτουσα να μην μου παρουσιαστει το παρα μικρο προβλημα..

Εκει ειναι ολη η μαγεια και το ζουμι στο κραξιμο που τρωει η apple φιλε μου...

Στο οτι σε πληρωνω που σε πληρωνω ρε φιλε τα 2πλα και 3πλα σε ο,τι χαζογκατζετιά βγαλεις, ε δεν δεχομαι και την παραμικρη αστοχια!Κανε 3πλους ελεγχους αφου λεφτα σου δινουν ετσι κι αλλιως!

Αυτο το νοημα δεν υποτιθεται οτι εχει το να πληρωσεις κατι πολυ πιο ακριβα?Εννοειται οτι σου εμπνεει μια σιγουριά.. Ολα τα άλλα ειναι περιττα...

Και σου μιλαει καποιος που ειχε iphone και που δεν ειχε κανενα θέμα!

Οι 10 σελ. comments ειναι η αιτία που η απλ βγάζει ελλατωματικα προιόντα, όχι η έλλειψη ποιοτικού ελέγχου...

Λες να μην μπορεί μία απλ να κάνει ένα σωστό ποιοτικό έλεγχο στα προιόντα της? Εδώ μία oneplus και το ξεφτιλίζει στον έλεγχο... τι λέμε τώρα..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το να μου δώσεις τώρα smartphone με android, είναι σα να μου βάζεις ξαφνικά στο desktop τα ...XP! :) 

Federer mode on... :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...