Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To μαυρο στο κεντρο που πανε ολες οι χαλκινες σωληνωσεις..

edit. ξαναακουσα τον θορυβο και τώρα τεινω οτι ειναι το εσωτερικο ανεμιστηρακι που βρισκεται στην καταψυξη και ακους τον ηχο στο πισω μερος, από το σωληνακι εκροης..Αν εισαι εντος εγγυησης, φωναξε τον μαστορα. Αν εισαι εκτος, δες κανενα βιντεακι κ βγαλε τα πλαστικα που καλυπτουν το εσωτερικο ανεμιστηρα για να δεις αν βρισκει καπου.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.

περιμενε.. απο το μοτερ ή από την περιοχη του μοτερ; εχει διαφορα τεραστια. επισης εισαι εντος εγγυησης;

Αυτο το μαυρο που λανθασμενα το ανεφερα σαν μοτερ, ειναι ο συμπιεστης του ψυγειου. εισαι 100% σιγουρος οτι ο θορυβος ερχεται μεσα απο τον συμπιεστη;

Δημοσ.

Φίλε μου, αν δεν γνωρίζεις πού είναι το μοτέρ, καλύτερα να μην πειράξεις το ψυγείο μόνος σου και να φωνάξεις κάποιον τεχνικό είτε εντός είτε εκτός εγγύησης.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dtzgr είπε

Φίλε μου, αν δεν γνωρίζεις πού είναι το μοτέρ, καλύτερα να μην πειράξεις το ψυγείο μόνος σου και να φωνάξεις κάποιον τεχνικό είτε εντός είτε εκτός εγγύησης.

Αν είναι κάτι που μπορώ να το κάνω θα το προσπαθήσω . Σήμερα ένας φίλος μου είπε να βγάλω το μαύρο σωληνάκι  που έχει στο πίσω μέρος να το πλύνω και να το καθαρίσω και να δω αν ακούγεται αυτός ο ήχος μήπως έχουν πάει σκόνες . Θα κάνω μια δοκιμή το απόγευμα . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...