Tablet Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Προσπαθώ να βγάλω άκρη με τη συμβατότητα και τα M2. NVME και NGFF και έχω χαωθεί.. 1 - Πια είναι η διαφορα μεταξυ M2 NVME και NGFF ?? 2 - Έχω τον 960 EVO χρειάζομαι αντάπτορα για να τοποθετηθεί στο mac ή όχι και αν ναι ποιον;; Είναι plug n play δουλευει κανονικά ή θα εχω εχω θέματα; Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Η apple χρησιμοποιεί proprietary connector οπότε θες σίγουρα adapter για τον 960 EVO. Κάτι τέτοιο δηλαδή (ενδεικτικό το λινκ, μπορείς να το βρεις απο ebay πιο φθηνά).
Tablet Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ποια η διαφορά αυτού με αυτού;; διαβαζω οτι στα μοντελα του 2014 ειχαν καποια θεματακια που μαλλον ξεπερεστηκαν με τα High SIerra ισχυει;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ίδια μου φαίνονται από μια γρήγορη ματιά. Το ένα είναι πιο καινουργιο revision μάλλον (C). Όσον αφορά το πρόβλημα λειτουργικού πριν το high sierra όντως το έχω "ακούσει" αλλά επειδή δεν προχώρησα στο να κάνω update στο δικό μου SSD, δεν το έψαξα παραπάνω.
Tablet Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 επίσης σήμερα είδα ότι ο ssd του λέει ότι είναι sata και όχι NVME οποτε μόλις βάλω τον 960 θα τον δει ως NVME pci x
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Tablet είπε επίσης σήμερα είδα ότι ο ssd του λέει ότι είναι sata και όχι NVME οποτε μόλις βάλω τον 960 θα τον δει ως NVME pci x Έτσι το δείχνει και στο δικό μου (Sata). Αυτό κατάλαβα και και από την περιγραφή του adapter.
Tablet Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 οπότε τα του 2015 δεν έχουν NVME αλλά AHCI (sata) πρωτόκολλο. Αυτό σημαίνει ότι με το που βάλω τον 960 θα ενεργοποιηθεί. Παρήγγειλα τα παρακάτω: αυτό για να βάλω τον 960, μίλησα με αυτούς μου είπαν ότι ο συγκεκριμένος είναι καλύτερος γιατί ασφαλίζει πιο κάλα τον m2 και αυτόν για να κάνω τον apple -> m2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Tablet είπε οπότε τα του 2015 δεν έχουν NVME αλλά AHCI (sata) πρωτόκολλο. Αυτό σημαίνει ότι με το που βάλω τον 960 θα ενεργοποιηθεί. Παρήγγειλα τα παρακάτω: αυτό για να βάλω τον 960, μίλησα με αυτούς μου είπαν ότι ο συγκεκριμένος είναι καλύτερος γιατί ασφαλίζει πιο κάλα τον m2 και αυτόν για να κάνω τον apple -> m2 Ωραία, φαίνεται σου είπαν να πάρεις το rev. C (λογικά νεοτερη εκδοση).
Tablet Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 όχι δεν έχει να κάνει όλα ίδια είναι άπλα αλλάζει το πως τοποθετείται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα