Προς το περιεχόμενο

Gearbest Priority

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι ασφαλες το priority του gearbest? Τελευταια ακουσα πολλα ασχημα για το gearbest δεν ξερω ομως αμα ειναι για αυτον τον λογο

Επεξ/σία από iGotProblems
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ διάβασα άσχημα λόγια ακόμα και για αποστολές με priority. Έχω αγοράσει πολλές φορές από Gear. Μικροπράγματα μεν αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα θέμα.
Πρόσφατα χρειάστηκε να αγοράσω 2 τηλεκατευθυνόμενα γύρω στο 30άρι το καθένα. Επέλεξα priority και μου ήρθαν κανονικότατα (μάλιστα ήρθαν πολύ γρήγορα) χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν θα το ξαναρίσκαρα δεν ξέρω με αυτά που διαβάζω εδώ και εκεί.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, iGotProblems είπε

Ειναι ασφαλες το priority του gearbest? Τελευταια ακουσα πολλα ασχημα για το gearbest δεν ξερω ομως αμα ειναι για αυτον τον λογο

Τελευταία; Του .... το πανηγύρι γινεται εδώ και τουλάχιστον ενα χρονο που εσφιξαν τα πραγματα. 

Αν θες να παραγγειλεις απο εκει βάλε belgium post ή priority line ΑΛΛΑ να εισαι προετοιμασμένος για οτιδηποτε απο ΠΡΙΝ πατησεις το order, μεχρι και ΜΕΤΑ την παραλαβη. Εχει λιγο καλυτερες τιμες απο αλλους σοβαρους ανταγωνιστες και ενα πολυ γενναιόδωρο πρόγραμμα referals (για αυτό και πεφτει τοσο σπρωξιμο) αλλα αν κάποιος θελει ηρεμες και trouble free παραγγελιες, καλυτερα να ψωνιζει απο αλλου. 

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, isay είπε

Τελευταία; Του .... το πανηγύρι γινεται εδώ και τουλάχιστον ενα χρονο που εσφιξαν τα πραγματα. 

Αν θες να παραγγειλεις απο εκει βάλε belgium post ή priority line ΑΛΛΑ να εισαι προετοιμασμένος για οτιδηποτε απο ΠΡΙΝ πατησεις το order, μεχρι και ΜΕΤΑ την παραλαβη. Εχει λιγο καλυτερες τιμες απο αλλους σοβαρους ανταγωνιστες και ενα πολυ γενναιόδωρο πρόγραμμα referals (για αυτό και πεφτει τοσο σπρωξιμο) αλλα αν κάποιος θελει ηρεμες και trouble free παραγγελιες, καλυτερα να ψωνιζει απο αλλου. 

banggood και geekbuying priority ειναι ασφαλες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα εχουμε χιλιοαπαντησει στα αλλα θεματα που αφορουν τετοιες αγορες. Μη σαβουριαζουμε το forum με ιδιες ερωταπαντησεις

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.

Μα αφού οι κουποναδες λένε πάρτε πάρτε όλα είναι τέλεια, σας αγαπάμε, για εσάς το κάνουμε, δεν θα έπρεπε να αμφιβάλλεις 😉

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Μα αφού οι κουποναδες λένε πάρτε πάρτε όλα είναι τέλεια, σας αγαπάμε, για εσάς το κάνουμε, δεν θα έπρεπε να αμφιβάλλεις 😉

XAXAXA Ετσι ακριβώς ειναι. Εχω τσακωθεί δεκάδες φορες εδω μεσα με (κρυφους) κουπονάδες, τεσλάδες και ΑΠΕτεώνες. 

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Να αγοράσεις απο το Banggood , το Gearbest μετά κάνει τον κινέζο

παλια δεν ελεγε κατι οτι πληρωνεις το τελωνειο και σου δινει refund το ποσο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,
θέλω να πάρω ένα workstick έχει 33,61 από το gearbest και λέει βάρος 0.85kg μπορώ να το πάρω με priority direct mail;

θα έχω θέμα με τελωνείο;

Επεξ/σία από insgamer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...