iGotProblems Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι ασφαλες το priority του gearbest? Τελευταια ακουσα πολλα ασχημα για το gearbest δεν ξερω ομως αμα ειναι για αυτον τον λογο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από iGotProblems
-WISE- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ διάβασα άσχημα λόγια ακόμα και για αποστολές με priority. Έχω αγοράσει πολλές φορές από Gear. Μικροπράγματα μεν αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα θέμα. Πρόσφατα χρειάστηκε να αγοράσω 2 τηλεκατευθυνόμενα γύρω στο 30άρι το καθένα. Επέλεξα priority και μου ήρθαν κανονικότατα (μάλιστα ήρθαν πολύ γρήγορα) χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν θα το ξαναρίσκαρα δεν ξέρω με αυτά που διαβάζω εδώ και εκεί. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από -WISE-
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, iGotProblems είπε Ειναι ασφαλες το priority του gearbest? Τελευταια ακουσα πολλα ασχημα για το gearbest δεν ξερω ομως αμα ειναι για αυτον τον λογο Τελευταία; Του .... το πανηγύρι γινεται εδώ και τουλάχιστον ενα χρονο που εσφιξαν τα πραγματα. Αν θες να παραγγειλεις απο εκει βάλε belgium post ή priority line ΑΛΛΑ να εισαι προετοιμασμένος για οτιδηποτε απο ΠΡΙΝ πατησεις το order, μεχρι και ΜΕΤΑ την παραλαβη. Εχει λιγο καλυτερες τιμες απο αλλους σοβαρους ανταγωνιστες και ενα πολυ γενναιόδωρο πρόγραμμα referals (για αυτό και πεφτει τοσο σπρωξιμο) αλλα αν κάποιος θελει ηρεμες και trouble free παραγγελιες, καλυτερα να ψωνιζει απο αλλου. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από isay 1
iGotProblems Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε Τελευταία; Του .... το πανηγύρι γινεται εδώ και τουλάχιστον ενα χρονο που εσφιξαν τα πραγματα. Αν θες να παραγγειλεις απο εκει βάλε belgium post ή priority line ΑΛΛΑ να εισαι προετοιμασμένος για οτιδηποτε απο ΠΡΙΝ πατησεις το order, μεχρι και ΜΕΤΑ την παραλαβη. Εχει λιγο καλυτερες τιμες απο αλλους σοβαρους ανταγωνιστες και ενα πολυ γενναιόδωρο πρόγραμμα referals (για αυτό και πεφτει τοσο σπρωξιμο) αλλα αν κάποιος θελει ηρεμες και trouble free παραγγελιες, καλυτερα να ψωνιζει απο αλλου. banggood και geekbuying priority ειναι ασφαλες?
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα εχουμε χιλιοαπαντησει στα αλλα θεματα που αφορουν τετοιες αγορες. Μη σαβουριαζουμε το forum με ιδιες ερωταπαντησεις Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από isay 1
xaratsi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μα αφού οι κουποναδες λένε πάρτε πάρτε όλα είναι τέλεια, σας αγαπάμε, για εσάς το κάνουμε, δεν θα έπρεπε να αμφιβάλλεις 😉
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, xaratsi είπε Μα αφού οι κουποναδες λένε πάρτε πάρτε όλα είναι τέλεια, σας αγαπάμε, για εσάς το κάνουμε, δεν θα έπρεπε να αμφιβάλλεις 😉 XAXAXA Ετσι ακριβώς ειναι. Εχω τσακωθεί δεκάδες φορες εδω μεσα με (κρυφους) κουπονάδες, τεσλάδες και ΑΠΕτεώνες. 2
meletis_m Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Να αγοράσεις απο το Banggood , το Gearbest μετά κάνει τον κινέζο
iGotProblems Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, meletis_m είπε Να αγοράσεις απο το Banggood , το Gearbest μετά κάνει τον κινέζο παλια δεν ελεγε κατι οτι πληρωνεις το τελωνειο και σου δινει refund το ποσο?
insgamer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας, θέλω να πάρω ένα workstick έχει 33,61 από το gearbest και λέει βάρος 0.85kg μπορώ να το πάρω με priority direct mail; θα έχω θέμα με τελωνείο; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από insgamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα