Punker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά.. Μενω εξωτερικό και έρχομαι μόνιμα Ελλάδα σε 10 μέρες!Έκλεισα εισιτήριο σήμερα,όλα καλά! Το βρήκα μέσα petas.gr και έκλεισε σε aegean! Συμπλήρωσα όλα τα στοιχεία κανονικά και σωστά,και στα στοιχεία κάρτας έβαλα ακριβώς ότι γράφει η κάρτα,δηλαδή "Mr V Epitheto" . Μου στέλνουν e-mail επιβεβαίωσης με το κανονικό μου όνομα "Mr Onoma Epitheto" και σε παρένθεση δίπλα (Τίτλος Όνομα Επίθετο) άρα όλα καλά! Μπαίνω στην Aegean να δω την κράτηση και βλέπω έχουν γράψει Onomamr Epitheto. Για να μην σας μπερδέψω ,έστω ότι με λένε Γιώργο Παπαδόπουλο,στα στοιχεία κράτησης αλλά ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ,αναγράφεται το όνομα μου σαν "Giorgosmr Papadopoulos". Παιδιά,εγώ στα στοιχεία επιβάτη έγραψα κανονικά το ονοματεπώνυμο μου,το Mr πήγε μόνο στα στοιχεία κάρτας καθώς εκεί αναγράφεται,θα έχω πρόβλημα στο αεροδρόμιο;;; Έχει τύχει σε κανέναν;Με έχει αγχώσει.. Ευχαριστώ πολύ...
djcat Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι θα έχεις θέμα. Επικοινώνησε άμεσα με aegean!
Punker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, djcat είπε Ναι θα έχεις θέμα. Επικοινώνησε άμεσα με aegean! Έστειλα μήνυμα στην Aegean και στην Petas αμέσως μετά που έκλεισα το εισιτήριο ,την ίδια ώρα,αλλά δεν μου έχουν απαντήσει...Ρε παιδιά,λάθος δικό τους είναι δεν γίνεται στο e-mail επιβεβαίωσης μου τα στοιχεία να είναι σωστά και στο boarding pass να είναι λάθος...!
requiem_for_a_dream Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν είναι λάθος...Μου χει συμβεί και σε μένα...No worry...;)
Punker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, requiem_for_a_dream είπε Δεν είναι λάθος...Μου χει συμβεί και σε μένα...No worry...;) Τι ακριβώς εννοείς σου έχει συμβεί και εσένα;Από aegean;Μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για το τι έκανες; Σε ευχαριστώ!
terry308 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα έχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα, έτσι τα βγάζει η Aegean και η Airserbia Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από terry308 1
requiem_for_a_dream Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Punker είπε Τι ακριβώς εννοείς σου έχει συμβεί και εσένα;Από aegean;Μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για το τι έκανες; Σε ευχαριστώ! Είναι το normal όπως λέει και ο φίλος από πάνω...;)
Punker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά είστε σίγουροι;Μου κόλλησε ένα άκυρο "mr" στο τέλος του μικρού μου ονόματος,και πάει στο καλό εμένα με λένε Βασίλη και με γράφει "Vasilismr" ,στην Ελλάδα στον έλεγχο θα το καταλάβουν,εγώ που είμαι Γαλλία θα το καταλάβουν;
RedPriest Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει πρόβλημα ετσι μου το έβγαλαν και εμενα
Punker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, terry308 είπε Εντάξει τώρα; Airserbia Είσαι τέλειος! Σε ευχαριστώ ❤️ !
neverme Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Το επιβεβαιώνω και εγώ...έτσι ακριβώς είναι και σε μένα τα εισιτήρια στην Aegean κάθε φορά..δεν έχεις κανένα πρόβλημα 1
Dark_son20 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ειναι απλά ο τίτλος σου, Mister, μην αγχώνεσαι όλα καλά Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Dark_son20
Punker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Dark_son20 είπε ειναι απλά ο τίτλος σου, Mister, μην αγχώνεσαι όλα καλά Αυτό το κατάλαβα,το γιατί μπήκε στα στοιχεία μου κολλητά με το μικρό μου όνομα δεν κατάλαβα! Με καθησύχασαν τα παιδιά βέβαια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα