Rpanagos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Ισως να εχει καποιος εμπειρια απο μια τετοια εργασια ,να μου πει, αξιζει αυτη η δουλεια? Η δουλεια ειναι σε γνωστο παροχο Internet,πακετα κινητης κλπ στο τμημα των τηλεφωνων.Δηλαδη στο τεχνικο κομματι μεσω τηλεφωνου! Γενικα τι παιζει με το συμβολαιο ?Σε κρατανε για 1 μηνα και μετα ποδι?
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν είμαι σχετικός με το θέμα. Αλλά το βασικότερο είναι πόσα άτομα θεωρητικά κατά μέσο όρο θα εξυπηρετείς όσο εργάζεσαι. Αυτό μπορεί να το πει κάποιος που έχει δουλέψει.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Άμα είναι για τεχνική υποστήριξη συνήθως κάνεις και εκπαίδευση 15-20 μέρες όποτε οχι στο μήνα δεν σε διώχνουν. Άμα θες πες την εταιρία να σου πουμε αν αξίζει. Πχ vodafone σε καινούργιους ξέρω ότι δίνουν 360€ στο 6ωρο ή στην e value έχει λίγο καλύτερους μισθούς αλλά έχει χαλια συνθήκες εργασίας.
Πανος999 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Το αξιζει ειναι σχετικο.. Αναλογως την εταιρεια, υπαρχει κ διαφορετικη πιεση.. Δεν ειναι ασχημη δουλεια για ενα χαρτζιλικι αλλα να εισαι ετοιμος γιατι θ ακουσεις πολλα βρισιδια!!
Joana26 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι δουλειά για όλους ανάλογα ποσό υπομονετικός και ήρεμος είσαι από λεφτά Ελλάδα δεν ξέρω ποσό πάεi, σε 8 ωρό περίπου 60 με 70 κλήσεις την μέρα είναι για εξυπηρέτηση πάντα σε πωλήσει πάει μέχρι και 800 την ήμερα Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Joana26
kage Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Εσυ να μας πεις τι παιζει αν οντως πας σε τμημα της εταιρειας ή μεσω leasing ISS Human Resources ΑΕΠΑ, RandstadHellas Α.Ε., Adecco Α.E., Manpower Team A.E., INGroupAEΠΑ, Klueh H/R ΟΡΑΜΑ ΑΕΠΑ, JobCentresΕλλάςA.E., Icap Employment Solutions AΕΠΑ, (πρώην) IcapHrOutsourcingΑνώνυμηΕταιρίαΠροσωρινής Απασχόλησης, Optimal Business Action ΑΕΠΑ, AdvanceHumanResources ΑΕΠΑ, Μέλλον ΑΕΠΑ, HR Care A.E. Ενολιγης σε support υπαρχει 1η γραμμη που εχεις ενα συστημα με auto response και με χρονομετρο να λυσεις γρηγορα το προβλημα...αν δεν λυθει δηλωνουν βλαβη σε αλλο τμημα που εχουν προαβαση σε αλλα tickets και διαγνωστικα
Rpanagos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Τα λευτα ειναι 800 μικτα.. +οτι δεν εχω σπιτι στην αθηνα..με οτι αυτο συνεπαγετε.. Η δουλεια οντως οπως καποιοι ειπαν περιμμενω να ειναι με το κεφαλι καζανι και με βρισιες(κλασσικος ελληνας). Ειναι καλη επιλογη για καποιον που θα εχει ενοικιο κλπ?σαν πρωτη δουλεια?
Joana26 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Τα λευτα ειναι 800 μικτα.. +οτι δεν εχω σπιτι στην αθηνα..με οτι αυτο συνεπαγετε.. Η δουλεια οντως οπως καποιοι ειπαν περιμμενω να ειναι με το κεφαλι καζανι και με βρισιες(κλασσικος ελληνας). Ειναι καλη επιλογη για καποιον που θα εχει ενοικιο κλπ?σαν πρωτη δουλεια? 800 μικτά 8 ωρό? για εξυπηρέτηση πελατών? αν επιτρέπεται πια εταιρία είναι?
Rpanagos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Joana26 είπε 800 μικτά 8 ωρό? για εξυπηρέτηση πελατών? αν επιτρέπεται πια εταιρία είναι? σορρυ 700
Joana26 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Rpanagos είπε σορρυ 700 Αν έχεις υπομονή αξίζει για πρώτη δουλειά ειδικά μια χαρά συν ότι σου δίνει μια κάποια εμπειρία με τόσα call center που έχει δεν πρόκειται να μείνεις ποτέ χωρίς δουλειά για όσο βρεις κάτι στο αντικείμενο σου τουλάχιστον
Rpanagos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Joana26 είπε με τόσα call center που έχει δεν πρόκειται να μείνεις ποτέ χωρίς δουλειά για όσο βρεις κάτι στο αντικείμενο σου τουλάχιστον Τι εννοεις με το παραπανω? Σαν χρηματα???Πως φαινονται???Σχεδον τα μισα θα φευγουν για να μπορω να ζω..και τα λλα μισα (250??) για "καβατζα"!
Joana26 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Τι εννοεις με το παραπανω? Σαν χρηματα???Πως φαινονται???Σχεδον τα μισα θα φευγουν για να μπορω να ζω..και τα λλα μισα (250??) για "καβατζα"! εννοώ ότι υπάρχει πάντα ζητήσει για υπαλλήλους λόγο τον πολλών call center τώρα για τα λεφτά καλύτερα να σου πει κάποιος άλλος αυτό το έχω και εγώ απορία γιατί μένω 7 χρόνια έκτος Ελλάδας τώρα θα επιστρέψω Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Joana26
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Joana26 είπε 800 μικτά 8 ωρό? για εξυπηρέτηση πελατών? αν επιτρέπεται πια εταιρία είναι? Ναι υπαρχουν τέτοιοι μισθοι για τηλεφωνικη εξυπηρετηση (εισερχομενες κλισεις ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα