Joana26 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι υπαρχουν τέτοιοι μισθοι για τηλεφωνικη εξυπηρετηση (εισερχομενες κλισεις ). Για Ελλάδα κάλα δεν είναι?
Vasivouzoukos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Αν έχεις δάνεια ή παιδιά τότε να πας σε τηλεφωνικό αφού τα έφερε έτσι η ανάγκη. Αν όχι δεν αξίζει να το κάνεις αυτό στην αξιοπρέπεια σου. Και το λέω για εισερχόμενες κλήσεις, σε εξερχόμενες ας μην πω καλύτερα την γνώμη μου. 1
Rpanagos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Vasivouzoukos είπε Αν έχεις δάνεια ή παιδιά τότε να πας σε τηλεφωνικό αφού τα έφερε έτσι η ανάγκη. Αν όχι δεν αξίζει να το κάνεις αυτό στην αξιοπρέπεια σου. Και το λέω για εισερχόμενες κλήσεις, σε εξερχόμενες ας μην πω καλύτερα την γνώμη μου. Οχι δεν εχω παιδια και δανεια Το προβλημα που ειναι σε αυτου του ειδους τις δουλειες?Στο περιβαλλον εργασιας?
Joana26 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Αν έχεις δάνεια ή παιδιά τότε να πας σε τηλεφωνικό αφού τα έφερε έτσι η ανάγκη. Αν όχι δεν αξίζει να το κάνεις αυτό στην αξιοπρέπεια σου. Και το λέω για εισερχόμενες κλήσεις, σε εξερχόμενες ας μην πω καλύτερα την γνώμη μου. Αξιοπρέπεια??? πιο το κακό να δουλεύεις σε ένα κέντρο εξυπηρετήσεις πελατών? 2 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Οχι δεν εχω παιδια και δανεια Το προβλημα που ειναι σε αυτου του ειδους τις δουλειες?Στο περιβαλλον εργασιας? Αυτό έχει να κάνει με την εταιρία εγώ έχω δούλεψη σε 2 και ήταν ευχάριστο το περιβάλλον και στης 2
Vasivouzoukos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Οχι δεν εχω παιδια και δανεια Το προβλημα που ειναι σε αυτου του ειδους τις δουλειες?Στο περιβαλλον εργασιας? Επειδή το είχα κάνει για λίγους μήνες μέχρι που με απέλυσαν επειδή αργούσα επίτηδες και πολλές φορές ειρωνευoμουν τα βόδια που έπαιρναν (εξυπηρέτηση πελατών πάντα) και είναι ότι πιο ανούσιο έχω κάνει στη ζωή μου θα σου πω τα εξής: Σχεδόν σε όλες τις εταιρίες δίνουν τον βασικό, μάλιστα σε νέους κάτω των 25 όπως εγώ δίναν 320 το εξάωρο ( οχτάωρους δεν παίρνουν). Αν κάνεις υπερωρίες θα σου δώσουν κουπόνια για σούπερ μάρκετ, πάλι καλά που δεν δίνουν και για κανά σισίτιο να συμπληρώνει τον άθλιο μισθό που δίνουν. Δεν θα δουλεύεις για μια μεγάλη εταιρία (πχ viva ή κάποια τράπεζα) αλλά θα σε παίρνουν και θα σε ''δανείζουν'' όπου υπάρχει ανάγκη. Γνωστές εταιρίες του χώρου ενοικίασης προσωπικού manpower και melon και τηλεφωνικά κέντρα teleperfomance και evalue. Πολλή πίεση και έχεις το κάθε σκουπίδι υπεύθυνο να σε χρονομετρεί και να σου την λέει αφού οι κλήσεις ηχογραφούνται και τις ακουν για αξιολόγηση. Τεράστια αναλωσιμότητα, οι περισσότεροι φεύγουν μόνοι τους γιατί δεν αντέχουν τα ωράρια και το άγχος. Χαμηλό επίπεδο ''συναδέλφων'' οι μεγαλύτεροι συνήθως είναι ανειδίκευτοι εργάτες, οι μικρότεροι πτυχιούχοι θεωρητικών σχολών ή ΙΕΚ. Σπάνιο να βρεις κάποιον αξιόλογο εκεί μέσα, για το μόνο που θα έχεις να συζητήσεις μαζί τους είναι τι σου είπε ο πελάτης στο τηλέφωνο. Μέχρι και τα διαλείματα θα σου λένε αυτοί πότε να τα κάνεις, το ακουστικό θα σου ζαλίζει τα αυτιά όπως και ο κάθε ψυχανώμαλος που θα σε έχει στη γραμμή και θα σου λέει ότι του κατέβει, οι υπολογιστές παλιοί και όλο προβλήματα κτλπ. Βασικά βαριέμαι να γράφω, επειδή όπως βλέπω τρώγεσαι πήγαινε και δες μόνος σου. Άλλωστε όταν ήμουν εκεί υπήρχαν κάτι ναυάγια που δεν τους πείραζε και είχαν με τον καιρό συνηθίσει. 12 λεπτά πριν, Joana26 είπε Αξιοπρέπεια??? πιο το κακό να δουλεύεις σε ένα κέντρο εξυπηρετήσεις πελατών? Δες τελευταία πρόταση μου ακριβώς από πάνω. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Vasivouzoukos 1
Joana26 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Επειδή το είχα κάνει για λίγους μήνες μέχρι που με απέλυσαν επειδή αργούσα επίτηδες και πολλές φορές ειρωνευούν τα βόδια που έπαιρναν (εξυπηρέτηση πελατών πάντα) και είναι ότι πιο ανούσιο έχω κάνει στη ζωή μου θα σου πω τα εξής: Σχεδόν σε όλες τις εταιρίες δίνουν τον βασικό, μάλιστα σε νέους κάτω των 25 όπως εγώ δίναν 320 το εξάωρο ( οχτάωρους δεν παίρνουν). Αν κάνεις υπερωρίες θα σου δώσουν κουπόνια για σούπερ μάρκετ, πάλι καλά που δεν δίνουν και για κανά σισίτιο να συμπληρώνει τον άθλιο μισθό που δίνουν. Δεν θα δουλεύεις για μια μεγάλη εταιρία (πχ viva ή κάποια τράπεζα) αλλά θα σε παίρνουν και θα σε ''δανείζουν'' όπου υπάρχει ανάγκη. Γνωστές εταιρίες του χώρου ενοικίασης προσωπικού manpower και melon και τηλεφωνικά κέντρα teleperfomance και evalue. Πολλή πίεση και έχεις το κάθε σκουπίδι υπεύθυνο να σε χρονομετρεί και να σου την λέει αφού οι κλήσεις ηχογραφούνται και τις ακουν για αξιολόγηση. Τεράστια αναλωσιμότητα, οι περισσότεροι φεύγουν μόνοι τους γιατί δεν αντέχουν τα ωράρια και το άγχος. Χαμηλό επίπεδο ''συναδέλφων'' οι μεγαλύτεροι συνήθως είναι ανειδίκευτοι εργάτες, οι μικρότεροι πτυχιούχοι θεωρητικών σχολών ή ΙΕΚ. Σπάνιο να βρεις κάποιον αξιόλογο εκεί μέσα, για το μόνο που θα έχεις να συζητήσεις μαζί τους είναι τι σου είπε ο πελάτης στο τηλέφωνο. Μέχρι και τα διαλείματα θα σου λένε αυτοί πότε να τα κάνεις, το ακουστικό θα σου ζαλίζει τα αυτιά όπως και ο κάθε ψυχανώμαλος που θα σε έχει στη γραμμή και θα σου λέει ότι του κατέβει, οι υπολογιστές παλιοί και όλο προβλήματα κτλπ. Βασικά βαριέμαι να γράφω, επειδή όπως βλέπω τρώγεσαι πήγαινε και δες μόνος σου. Άλλωστε όταν ήμουν εκεί υπήρχαν κάτι ναυάγια που δεν τους πείραζε και είχαν με τον καιρό συνηθίσει. Εγώ προσωπικά δουλεύω 6 χρόνια τα προβλήματα που αναφέρεις έχουν να κάνουν πιο πολύ με της εταιρίες όχι το αντικείμενο δεν είπαμε ότι είναι η τέλεια δουλειά άλλα προσωπικά από το να είμαι 8 ώρες στο πόδι να ακούω και πάλι βλακείες από πελάτες και ακόμα χειρότερα face to face προτιμώ το γραφειάκι μου τον καφέ μου και ταυτόχρονα να γράφω στο insomnia οπός καλή ώρα τώρα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι υπαρχουν τέτοιοι μισθοι για τηλεφωνικη εξυπηρετηση (εισερχομενες κλισεις ). 1 ώρα πριν, Joana26 είπε Για Ελλάδα κάλα δεν είναι? Καποτε μιλουσαμε υποτιμιτικα για μισθους και γενια των 700 ευρω αλλα τωρα καλα ειναι δυστυχως... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1 1 1
merkon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Καποτε μιλουσαμε υποτιμιτικα για μισθους και γενια των 700 ευρω αλλα τωρα καλα ειναι δυστυχως... Για αυτό και θα συνεχίσουμε να πηγαινούμε όλο και πιο κάτω, ο πάτος δε ξέρω που βρίσκεται τελικά όμως....
Joana26 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καποτε μιλουσαμε υποτιμιτικα για μισθους και γενια των 700 ευρω αλλα τωρα καλα ειναι δυστυχως... Καθαρά ποσό είναι περίπου και από εταιρίες τι παίζει Ελλάδα πιες είναι αξιόπιστες?
Alexandros7474 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 2:52 ΜΜ, Rpanagos είπε Ισως να εχει καποιος εμπειρια απο μια τετοια εργασια ,να μου πει, αξιζει αυτη η δουλεια? Η δουλεια ειναι σε γνωστο παροχο Internet,πακετα κινητης κλπ στο τμημα των τηλεφωνων.Δηλαδη στο τεχνικο κομματι μεσω τηλεφωνου! Γενικα τι παιζει με το συμβολαιο ?Σε κρατανε για 1 μηνα και μετα ποδι? Aν δεν ξέρουμε εταιρία πως να σου πούμε ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joana26 είπε Καθαρά ποσό είναι περίπου και από εταιρίες τι παίζει Ελλάδα πιες είναι αξιόπιστες? Για καθαρα να υπολογιζεις μειον 16% για ΙΚΑ και για ΦΜΥ αναλογα το εισοδημα . 1
Joana26 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για καθαρα να υπολογιζεις μειον 16% για ΙΚΑ και για ΦΜΥ αναλογα το εισοδημα . Αντικειμενικά τώρα φτάνουν αυτά να ζήσει ένα άτομο μονό του και να πίνει και κάνα ποτό κάνα Σάββατο σαν άνθρωπος πχ, είναι ακριβή η ζωή στην Ελλάδα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Joana26 είπε Αντικειμενικά τώρα φτάνουν αυτά να ζήσει ένα άτομο μονό του και να πίνει και κάνα ποτό κάνα Σάββατο σαν άνθρωπος πχ, είναι ακριβή η ζωή στην Ελλάδα? Φυσικα και δεν φτανουν.
Alexandros7474 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι υπαρχουν τέτοιοι μισθοι για τηλεφωνικη εξυπηρετηση (εισερχομενες κλισεις ). Ναι αλλά αυτό που δεν υπάρχει είναι το 8ωρο για νέα πρόσληψη σε αυτον τον κλάδο
LongTom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Επειδή το είχα κάνει για λίγους μήνες μέχρι που με απέλυσαν επειδή αργούσα επίτηδες και πολλές φορές ειρωνευoμουν τα βόδια που έπαιρναν (εξυπηρέτηση πελατών πάντα) και είναι ότι πιο ανούσιο έχω κάνει στη ζωή μου θα σου πω τα εξής: Σχεδόν σε όλες τις εταιρίες δίνουν τον βασικό, μάλιστα σε νέους κάτω των 25 όπως εγώ δίναν 320 το εξάωρο ( οχτάωρους δεν παίρνουν). Αν κάνεις υπερωρίες θα σου δώσουν κουπόνια για σούπερ μάρκετ, πάλι καλά που δεν δίνουν και για κανά σισίτιο να συμπληρώνει τον άθλιο μισθό που δίνουν. Δεν θα δουλεύεις για μια μεγάλη εταιρία (πχ viva ή κάποια τράπεζα) αλλά θα σε παίρνουν και θα σε ''δανείζουν'' όπου υπάρχει ανάγκη. Γνωστές εταιρίες του χώρου ενοικίασης προσωπικού manpower και melon και τηλεφωνικά κέντρα teleperfomance και evalue. Πολλή πίεση και έχεις το κάθε σκουπίδι υπεύθυνο να σε χρονομετρεί και να σου την λέει αφού οι κλήσεις ηχογραφούνται και τις ακουν για αξιολόγηση. Τεράστια αναλωσιμότητα, οι περισσότεροι φεύγουν μόνοι τους γιατί δεν αντέχουν τα ωράρια και το άγχος. Χαμηλό επίπεδο ''συναδέλφων'' οι μεγαλύτεροι συνήθως είναι ανειδίκευτοι εργάτες, οι μικρότεροι πτυχιούχοι θεωρητικών σχολών ή ΙΕΚ. Σπάνιο να βρεις κάποιον αξιόλογο εκεί μέσα, για το μόνο που θα έχεις να συζητήσεις μαζί τους είναι τι σου είπε ο πελάτης στο τηλέφωνο. Μέχρι και τα διαλείματα θα σου λένε αυτοί πότε να τα κάνεις, το ακουστικό θα σου ζαλίζει τα αυτιά όπως και ο κάθε ψυχανώμαλος που θα σε έχει στη γραμμή και θα σου λέει ότι του κατέβει, οι υπολογιστές παλιοί και όλο προβλήματα κτλπ. Βασικά βαριέμαι να γράφω, επειδή όπως βλέπω τρώγεσαι πήγαινε και δες μόνος σου. Άλλωστε όταν ήμουν εκεί υπήρχαν κάτι ναυάγια που δεν τους πείραζε και είχαν με τον καιρό συνηθίσει. Δες τελευταία πρόταση μου ακριβώς από πάνω. To αυτό. Τα τηλεφωνικά κέντρα είναι τα sweatshops της Ευρώπης και συνήθως μόνο πιτσιρίκια ή απελπισμένοι κάθονται παραπάνω από μήνα. Τεράστιο rotation και καθίκια αφεντικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα