Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πας για συνέντευξη σου λένε ότι θα είναι κάπως έτσι:

sales_e1428062325839_1600x1181.jpg

Και τελικά κάπως έτσι θα είναι:

2018_09_08_19_31_06.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Είχα πάει πέρσι σε ιντερβιου κλασικά δεν με πήραν αλλά πάνω στη κουβέντα με τον υπεύθυνο μου είπε ότι όσοι είναι στην εξυπηρέτηση πελατών στα τεχνικό τμήμα αν θέλουν τούς εκπεδευει η εταιρεία καί αν θελουν μπορούν να πάρουν κάποιες πιστοποιήσεις πχ Cisco , ισχύει οι παπατζες μου έλεγε

Ουτε στο τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης της cisco δεν εχουν ... προωθούν τα αιτήματα γραπτώς σε level 2 -3 που ασχολείται ο κατάλληλος μηχανικός. Τι μπούρδες σου ειπε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rpanagos είπε

Για ποιον λογο δεν σε πηραν???🤔🤔

γιατι ετσι οπως μου ειπαν για αρχη θελαν καποιον που να ξερει και απο πωλησεις για να πουλαει προγραμματα τεχνικής υποστήριξης

13 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Ουτε στο τμήμα τηλεφωνικής υποστήριξης της cisco δεν εχουν ... προωθούν τα αιτήματα γραπτώς σε level 2 -3 που ασχολείται ο κατάλληλος μηχανικός. Τι μπούρδες σου ειπε

στην βονταφον μου τα ειπαν ειχα παει στα κεντρικα στον χολαργο

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Λυπάμαι που στο λέω αλλά καλά να πάθεις και τα τράβηξες όλα αυτά. Αφού ανέφερες πόσο άθλια είναι η δουλειά ( που είναι ) γιατί έκατσες 5 χρόνια;

Έλεος δηλαδή.

οταν φιλε μου τρεχαν πολλα εξοδα δεν εχεις πολλες επιλογες.εχεις ενα point στο κραξιμο που μου ριχνεις αλλα δεν ειχα κατι αλλο.αυτο που εχω τελειωσει ζητανε μεχρι 29 χρονων.πλεον ειμαι 38.εχω τελειωσει τεχνικος η/υ και οι δουλειες που εκανα ηταν κυριως συναρμολογηση υπολογιστων που πλεον μπορει καποιος να κανει βλεποντας ενα βιντεακι απο το ιντερνετ.δεν εχω τελειωσει κατι με δικτυα

13 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εχετε πλακα ομως οταν βριζετε τους ανθρωπους τους οποιους σας βαζουν να παιρνετε τηλεφωνο ή σας παιρνουν αυτοι διοτι εχουν προβλημα

στην τελευταια δουλεια που ημουν μεχρι ιουλη Nova εισερχομενες,σε βριζανε γιατι πολυ απλα δε πληρωνανε και απορουσαν γιατι τους κοψαν τη nova για παραδειγμα.α και να προσθεσω και κατι ακομα δεν μπορεις να τον βρισεις τον αλλον high value βλεπεις.ακους παναγιες και λες μπορω να εξυπηρετησω σε κατι αλλο?και ολα αυτα σε 6ωρο για 400 που στην τελικη τα ιδια πανω κατω παιρνεις απο οαεδ

9 ώρες πριν, Joana26 είπε

Δεν έχω περάσει πουθενά  χειρότερα  από την πωλήσει μετάλλιο σου αξίζει που έκατσες 4 χρόνια, εγώ τώρα επιστρέφω Ελλάδα και ψάχνομαι για δουλειά σκέφτομαι για τηλεφωνικό κέντρο άλλα πολλά τα αρνητικά σχόλια είναι θέμα διοίκησης?

κοιτα ειναι και στον ανθρωπο υπαρχουν μερικοι που πραγματικα την παλευουν.εγω δεν ειμαι απο αυτους.στα θετικα το μονο δλδ που ειναι θετικο ειναι οτι πληρωνουν στην ωρα τους.απλα οσοι εχουμε κανει τηλεφωνα στην πρωτη στραβη που μενεις αρκετο καιρο ανεργος και δε μπορεις να κανεις κατι πας στην σιγουρη λυση οπου βρισκεις δουλεια και αυριο

• Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, necrothaftis είπε

οταν φιλε μου τρεχαν πολλα εξοδα δεν εχεις πολλες επιλογες.εχεις ενα point στο κραξιμο που μου ριχνεις αλλα δεν ειχα κατι αλλο.αυτο που εχω τελειωσει ζητανε μεχρι 29 χρονων.πλεον ειμαι 38.εχω τελειωσει τεχνικος η/υ και οι δουλειες που εκανα ηταν κυριως συναρμολογηση υπολογιστων που πλεον μπορει καποιος να κανει βλεποντας ενα βιντεακι απο το ιντερνετ.δεν εχω τελειωσει κατι με δικτυα

στην τελευταια δουλεια που ημουν μεχρι ιουλη Nova εισερχομενες,σε βριζανε γιατι πολυ απλα δε πληρωνανε και απορουσαν γιατι τους κοψαν τη nova για παραδειγμα.α και να προσθεσω και κατι ακομα δεν μπορεις να τον βρισεις τον αλλον high value βλεπεις.ακους παναγιες και λες μπορω να εξυπηρετησω σε κατι αλλο?και ολα αυτα σε 6ωρο για 400 που στην τελικη τα ιδια πανω κατω παιρνεις απο οαεδ

κοιτα ειναι και στον ανθρωπο υπαρχουν μερικοι που πραγματικα την παλευουν.εγω δεν ειμαι απο αυτους.στα θετικα το μονο δλδ που ειναι θετικο ειναι οτι πληρωνουν στην ωρα τους.απλα οσοι εχουμε κανει τηλεφωνα στην πρωτη στραβη που μενεις αρκετο καιρο ανεργος και δε μπορεις να κανεις κατι πας στην σιγουρη λυση οπου βρισκεις δουλεια και αυριο

Πολυ ευγενικά πρεπει να σου πω οτι πρεπει να ασχοληθείς και με κατι αλλο το udemy ειναι εκει και δικαιολογίες δεν υπαρχουν , ειναι καρκίνος η διαβιου μάθηση αλλα αν δεν εχεις ορεξη και ταλέντο για αλλα επαγγέλματα ειναι μονόδρομος ... μονο στην Ελλαδα ειμαστε τοσο επαναπαυόμενοι στο εξωτερικό ειναι κατι σύνηθες να αλλάζεις επάγγελμα ακομα και στα 48 σου ... εχω δει 52αρη να ξεκινά μαθήματα ip surveillance technician και πηγε Σκωτία  ο ανθρωπος και εδω ηταν κεραιάς και ηλεκτρονικός ... η εταιρια τον έστειλε και για cisco δεν ξερω αν τα κατάφερε για το Ccna ομως εχω χάσει επαφές ...38 εισαι ... σε μια εξαιρετικη ηλικία !!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/9/2018 στις 1:59 ΜΜ, fsbmaniac είπε

Πολυ ευγενικά πρεπει να σου πω οτι πρεπει να ασχοληθείς και με κατι αλλο το udemy ειναι εκει και δικαιολογίες δεν υπαρχουν , ειναι καρκίνος η διαβιου μάθηση αλλα αν δεν εχεις ορεξη και ταλέντο για αλλα επαγγέλματα ειναι μονόδρομος ... μονο στην Ελλαδα ειμαστε τοσο επαναπαυόμενοι στο εξωτερικό ειναι κατι σύνηθες να αλλάζεις επάγγελμα ακομα και στα 48 σου ... εχω δει 52αρη να ξεκινά μαθήματα ip surveillance technician και πηγε Σκωτία  ο ανθρωπος και εδω ηταν κεραιάς και ηλεκτρονικός ... η εταιρια τον έστειλε και για cisco δεν ξερω αν τα κατάφερε για το Ccna ομως εχω χάσει επαφές ...38 εισαι ... σε μια εξαιρετικη ηλικία !!! 

σου στειλα και εγω πολυ ευγενικα ενα μνμ αν μπορουσες να με διαφωτισεις τι ειναι το udemy γιατι το googlara και γραφει για online courses.δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να βοηθησει στην αγορα εργασιας και για αυτο σου στειλα και περιμενα απαντηση.και επειδη δε ξερω αν ζεις ελλαδα εδω περα θελουν και προυπηρεσια κλπ οποτε μαλλον ακυρο.ευχαριστω παντως για την ευγενια της απαντησης σου  αλλα δε  νομιζω να γραψα πουθενα δικαιολογιες,εγραψα απλα την εμπειρια μου σε σχεση με τα τηλ κεντρα που θεωρω εχω αρκετη...αυτο ηταν και το θεμα νομιζω 

Επεξ/σία από necrothaftis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα θετικο που βλεπω στη συγκεκριμενη δουλεια ειναι οτι σε περιπτωση που σε ενδιαφερει να κανεις καριερα σαν μηχανικος δικτυων ή συστηματων το support ειναι ενα πρωτο βημα για να μπει στο βιογραφικο. 

Παραλληλα κανεις self-study καποια πιστοποιηση (ή ακομη καλυτερα, πιστοποιησεις) οπως CCNA, Linux κτλ και κοιτας για δουλειες σε Ελλαδα ή στο εξωτερικο, π.χ. AT&T ή IBM στη Τσεχια κτλ που τα τελευταια χρονια προσλαμβανουν συνεχως.

Εκει τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα.

Το ξεκινημα τις περισσοτερες φορες ειναι δυσκολο αλλα αμα σου αρεσει να διαβαζεις και εχεις αντοχες + πειθαρχια στο self-study προχωρας.

Επεξ/σία από mickeyz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...