Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 24 adsl.εδω και μερικες μερες εχω 4.5md απο 6 που ειχα ποιο παλια...εχω nova.για vdsl 26€.μου ειχαν κανει καλητερη πρτοσφωρα..ποιο παλια..τι να κανω..εχω απελπτιστη...  :(

Δημοσ.

Διαλεξε κάποιο απο τα παρακατω, αλλα το τελευταίο κάνε το ετσι κι αλλιως

• Μιλα με τις εταιρίες αν παρεχουν vdsl στην περιοχή σου (ακομα και η nova) και βαλε vdsl
  • Αν δεν θες vdsl αλλα το παρεχει η cosmote στην περιοχη σου, πηγαινε σε adsl cosmote και θα σε κουμπωσει σε κοντινο καφαο
  • Μετακόμισε σε αλλη περιοχη
  • Εγκατέστηκε ορθογραφικό λεξικο στον browser
  • Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
  Στις 6/9/2018 στις 12:52 ΜΜ, panos30x είπε

Εχω 24 adsl.εδω και μερικες μερες εχω 4.5md απο 6 που ειχα ποιο παλια...εχω nova.για vdsl 26€.μου ειχαν κανει καλητερη πρτοσφωρα..ποιο παλια..τι να κανω..εχω απελπτιστη...  :(

Καταρχάς κάνε ένα restart και δες αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Δες τα καλώδιά σου ότι είναι οκ και δεν είναι κομμένα, κολλημένα κλπ γτ ευθύνονται και αυτά για πτώση ταχύτητας. Έπειτα βγάλε το σπλίτερ και βάλε το καλώδιο του τηλεφώνου από το ρούτερ απευθείας στην τηλεφωνική πρίζα και τσεκαρε αν εισαι οκ αλλά χωρίς να συνδέσεις συσκευή τηλεφώνου. Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, δοκίμασε να συνδέσεις τον υπολογιστή σου ενσύρματα στο ρούτερ. Αν πάλι δεν πετύχει τπτ, κάλεσε τον πάροχό σου και ενημέρωσέ τον. Κατα πάσα πιθανότητα θα σου κάνουν έλεγχο στη γραμμή και παίζει να σου αλλάξουν και κανάλι εκπομπής του ρούτερ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...