Προς το περιεχόμενο

Honor Play: Μια πλήρης Mobile εμπειρία


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Αν ψάχνετε ένα κορυφαίο gaming smartphone, το Honor Play είναι μια από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς. Η Honor φημίζεται άλλωστε για την ποιότητα των κινητών της τηλεφώνων, τα οποία ενσωματώνουν αρκετά χαρακτηριστικά τα οποία συναντάμε και στις πιο ακριβές προτάσεις της μητρικής Huawei.

Όπως φανερώνει και η ονομασία του, το Honor Play προορίζεται για διασκέδαση και με το διαφημιστικό σύνθημα «Πολύ γρήγορο, πολύ έξυπνο», είναι το πρώτο smartphone της Honor το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία GPU Turbo. Η τεχνολογία αυτή βελτιώνει δραματικά τις επιδόσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια κατά 60% ενώ την ίδια στιγμή εξοικονομεί 30% ενέργεια για μεγαλύτερη αυτονομία της συσκευής. Σε συνδυασμό με το κορυφαίο chipset Kirin 970, οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές.

SPECS

CPU

Kirin 970

RAM

4/6GB

ROM (Global version*)

64GB

Battery

3750mAh

Display

6.3" in 2340x1080 LCD

Cameras

Front: 16MP AI camera

Rear: 16MP + 2MP AI camera

Size

157.91mm x 74.27mm x 7.48mm, 176g

Colors

Midnight Black, Navy Blue, Ultra Violet

Network

GSM/CDMA/HSPA/LTE

Gaming

Το Honor Play εγγυάται για κορυφαίες επιδόσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά -σε πόρους- παιχνίδια. Το λογισμικό της συσκευής εγγυάται ότι όχι μόνο ότι κάθε παιχνίδι θα πετάει αλλά και ότι καμία ενημέρωση ή άλλη ενέργεια δε θα σας αποσπάσει στην προσοχή παρά μόνο πολύ σημαντικές ειδοποιήσεις. Ειδικά στο παιχνίδι PlayerUnknown's Battlegrounds, το Honor Play παρέχει την καλύτερη mobile εμπειρία ενός από τα δημοφιλέστερα mobile παιχνίδια της χρονιάς.

GPU Turbo

Όπως συμφωνούν οι πρώτοι τυχεροί που έχουν στα χέρια τους τη συσκευή, η τεχνολογία GPU Turbo κάνει τη διαφορά στα παιχνίδια χωρίς χάσιμο frames ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

1.jpg.bdf53e4327b46ce4217da88074704993.jpg

Ήχος

Η κορυφαία gaming εμπειρία που χαρίζει το Honor δεν περιορίζεται μόνο στην ποιότητα και τις επιδόσεις των γραφικών του δυνατοτήτων αλλά επεκτείνονται και στον ήχο. Η Honor τοποθέτησε και ένα δεύτερο μικρόφωνο στην κορυφή της συσκευής εκτός από την κλασσική θέση στο κάτω μέρος προκειμένου αυτό να μην επηρεάζεται ανάλογα με τον τρόπο (οριζόντια/κάθετα) που κρατάει ο χρήστης το Play.

Αν και η ποιότητα του ήχου είναι μοναδική ακόμα και με χρήση ακουστικών μέσω της λειτουργίας Huawei Histen, ο χρήστης μπορεί να ακούσει τρισδιάστατο ήχο κάνοντας χρήση των διάφορων presets που υπάρχουν διαθέσιμα. Αυτά είναι μέρος της 4D εμπειρίας ήχου μέσω της οποίας ο χρήστης μπορέί να καταλάβει από που προέρχεται ένας ήχος, δίνοντας μια διαφορετική εμπειρία σε ένα παιχνίδι.

2.jpg.a0c4581c77dbecc2f277ed742dffa276.jpg

Θερμότητα

Αν και το Honor Play είναι λεπτό, ακόμα και μετά από έντονη δραστηριότητα gaming με απαιτητικά παιχνίδια, η θερμότητα που εκπέμπει είναι σχεδόν μηδαμινή και αυτό εξαιτίας της σωστής εσωτερικής διαχείρισης αλλά και της τεχνολογίας GPU Turbo.

Μπαταρία

Η αυτονομία της συσκευής είναι εξαιρετική με τον χρήστη να έχει αρκετή μπαταρία καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και αν κατά τη χρήση του συμπεριλάβουμε 3-4 ώρες gaming.

Μέλλον

Μετά το GPU Turbo, σειρά έχει η εικονική πραγματικότητα ή αλλιώς το VR. Η τεχνολογία του GPU Turbo πραγματικά ανοίγει νέους δρόμους ακόμα και σε παιχνίδια VR. Πολλά smartphones της Huawei υποστηρίζουν την πλατφόρμα DayDream της Google, με την Honor να αναμένεται να κάνει σύντομα και αυτή το αντίστοιχο βήμα, και να εξαλείψει προβλήματα όπως η «ζαλάδα» που δημιουργείται κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας.

Camera

Η κάμερα ενός smartphone είναι πάντα μια κρίσιμη επιλογή και αυτή του Honor Play μπορεί να μη συγκρίνεται σε επιδόσεις με αυτές των ναυαρχίδιων όμως διαθέτει λειτουργία A.I. Μέσω της συγκεκριμένης λειτουργίας μπορεί να αναγνωρίσει αντικείμενα και σκηνές προκειμένου να ρυθμίσει κατάλληλα κάθε λήψη για πολύ καλά αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει και για την selfie κάμερα των 16MP ενώ ένα πρόσθετο στοιχείο, είναι η δημιουργία εικονικών χαρακτήρων με χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας.

3.jpg.a8f1be81766f3abf11f07ac20af7b3a7.jpg   4.jpg.8ba7eb8301d32c426eaa72b48eaf11b8.jpg

                               με χρήση AI                                                                                                                                              χωρίς A.I

Εμφάνιση

Αν και ξεχωρίζει για τις gaming δυνατότητές της, το Honor Play είναι μια πολύ όμορφη συσκευή που ακόμα και αν της τοποθετήσετε μια θήκη, το πάχος της δεν είναι μεγάλο. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις των 4 και 6GB RAM. Ακολουθεί τη γενική εικόνα που συναντάμε και σε άλλα smartphones της Honor με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά διαθέσιμα σε μια οικονομική συσκευή.

5.png.25c926ee23660eb1b5777b495203985c.png

Συμπέρασμα

Το Honor Play παραδίδει ότι υπόσχεται με κορυφαία χαρακτηριστικά όπως το GPU Turbo για πολύ καλές επιδόσεις στα πιο δύσκολα παιχνίδια. Είναι ακόμη άνετο στο κράτημα ενώ διατίθεται συνολικά σε 3 χρώματα.

 

 

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...