byrontal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω βαλει στο ασυρματο μοντεμ μου (ΟΤΕ-Speedprot Entry 2i) κωδικο προσβασης για να μην συνδεεται στο ιντερνετ ο οποιοσδηποτε. Θα ηθελα να τον καταργησω...Πως το κανω?
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Πας αλλαγή κωδικού βάζεις το τρέχοντα κωδικό και τα πεδία για νεο κωδικό τα αφήνεις κενά
jkoukos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν γίνεται έτσι. Απλά στην καρτέλα "WLAN SSID Configuration", επιλέγουμε "No Security" στο πεδίο "Encryption Type".
poulinos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 On 07/09/2018 at 00:20, byrontal said: Εχω βαλει στο ασυρματο μοντεμ μου (ΟΤΕ-Speedprot Entry 2i) κωδικο προσβασης για να μην συνδεεται στο ιντερνετ ο οποιοσδηποτε. Θα ηθελα να τον καταργησω...Πως το κανω? εξαρτατε αν λες για τον κωδικο για το web interface που ειναι για να μπει καποιος στο router ή αν λες για τον κωδικο wifi που ειναι για να εχει καποιος ιντερνετ ασυρματα. αλλο το ενα αλλο το αλλο.το λεω σε περιπτωση που τα μπερδευεις.αν λες για το wifi τοτε τα ειπε o jkoukos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα