Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 hours ago, zoranb said:

δεν σκοπεύω να τις χρησιμοποιήσω ενεργειακά

Δηλαδή τι θα τις κάνεις; Ντόμινο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, defacer είπε

Δηλαδή τι θα τις κάνεις; Ντόμινο;

Όχι, θα παίξω Jenga!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/9/2018 στις 11:44 ΜΜ, zoranb είπε

Έχει δεί κανείς στην αγορά μπαταρίες χωρίς ετικέτα; Να είναι δηλαδή ασημένια, σκέτη, χωρίς λογότυπα και μάρκες κλπ; Noname και φθηνές! 

Μπορείς να πας Ευριπίδου κάπου εδώ γύρω δε θυμάμαι ακριβώς.Κατεβαίνοντας από Αθηνάς στη δεξιά πλευρά είναι το μαγαζί.

Υπάρχει κινέζικο με ηλεκτρονικά με αρκετές noname μπαταρίες.Είχα πάρει για πλάκα μία 18650 λιθίου με 2 ευρώ και είναι τούρμπο.Εξωτερικά έγραφε μόνο 18650  - 7200 mah Πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από παρόμοιες επώνυμες.

Κυρίως είχε λιθίου μικρές - μεγαλίτερες χωρίς όνομα σε κουτί μεγάλη ποσότητα και έπαιρνες όσες ήθελες.Απλές ΑΑ - ΑΑΑ  είχε σε συσκευασία με κάποιο όνομα όπως έχουν και οι περισσότερες κινέζικες που πουλάνε στα παζάρια.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks papoys1, στην ουσία ξέρεις τι θέλω; Μπαταρίες χωρίς brand πάνω, που ίσως τελικά μπορώ να το καταφέρω βγάζοντας την ετικέτα τους. Ευχαριστώ Whargoul που το είπες!

Αυτές οι κινέζικες που πήρες, θυμάσαι εάν εξωτερικά ήτανε ασημένιες ή είχαν χρώμα;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zoranb είπε

Thanks papoys1, στην ουσία ξέρεις τι θέλω; Μπαταρίες χωρίς brand πάνω, που ίσως μπορώ να το καταφέρω βγάζοντας την ετικέτα τους

ηκρρ γκρρρρρρρ ΙΘΔΞΥΡ%*%()%

το εχουμε καταλάβει αυτο

τι τις θέλεις δεν εχεις πει

θα σκάσω απο περιεργεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

τι τις θέλεις δεν εχεις πει

θα σκάσω απο περιεργεια

2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Θέλεις να κολλήσεις πάνω τη δική σου μάρκα? 

Δεν μπορώ να πω περισσότερα για το τι τις θέλω... πρόκειται για ένα μυστικό project 😉 

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
10 ώρες πριν, zoranb είπε

Δεν μπορώ να πω περισσότερα για το τι τις θέλω... πρόκειται για ένα μυστικό project 😉 

καλησπέρα νομίζω έλυσα το μυστήριο :

Αναφορά σε κείμενο

Μετά από το πλύσιμο των σκούρων ρούχων, όταν στεγνώνουν, βρίσκω ασπράδια πάνω τους. Ασπράδια εννοώ τμήματα λευκής σκόνης τα οποία θεωρώ πως μάλλον είναι άλατα. Δεν ξέρω πως μπορώ να αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο ζήτημα, αναγκάζομαι σε κάθε σκούρο ρούχο να βάζω αυτό το ρολό με την αυτοκόλλητη ταινία για να τα τραβάει αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή!

Αναφορά σε κείμενο

Χώρισες και γέμισες απορίες;

Αναφορά σε κείμενο

Πού βρίσκονται τα άλατα και τα αφαιρεί;

Ή θα χωρίσω κ προετοιμάζομαι! :D

είναι πασιφανές ότι ετοιμάζει αυτοσχέδια βόμβα χωρίς ετικέτες πάνω για αποφυγή της ενοχοποίησης του

όσοι πιστεύουμε στα ειρηνικά διαζύγια και στις νοικοκυρεμένες λύσεις για άλατα πλυντηρίου, θα ήταν καλό να μην δώσουμε άλλες πληροφορίες για no name μπαταρίες

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νομίζω υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι να ξεπαστρέψεις κάποιον από το να φτιάξεις βόμβα με κινέζικες μπαταριές. Πάρτες και πετά τις στο κεφάλι της (κρυμμένος στους θάμνους εννοείτε) μέχρι να πάθει διάσειση και να γυρίσει πίσω!  Εκτός αν είναι καρακάξα, οπότε φτιάξε μια φωλιά και γέμισε την με γυαλιστερές μπαταρίες. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, zoranb είπε

Thanks papoys1, στην ουσία ξέρεις τι θέλω; Μπαταρίες χωρίς brand πάνω, που ίσως τελικά μπορώ να το καταφέρω βγάζοντας την ετικέτα τους. Ευχαριστώ Whargoul που το είπες!

Αυτές οι κινέζικες που πήρες, θυμάσαι εάν εξωτερικά ήτανε ασημένιες ή είχαν χρώμα;

Όχι δεν ήταν ασημένιες.Είχαν χρώμα όπως οι κλασικές π.χ. 18650 απλά δεν έγραφαν μάρκα  μόνο τα mah.

Δημοσ.

Να το ρίχνει κάποιος σε no-name μπαταρίες για να ξεχάσει νομίζω ξεφεύγει. Πρέπει να βρεις κάτι πιο υγιές να κάνεις. Ρίξτο στο ποτό ή στα ναρκωτικά τουλάχιστο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...