Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. εχω εναν φιλο ο οποιος πηγε να μπει στην ΔΕΘ και ειχε ξεχασει εναν σουγια στην τσαντα του και τον επιασαν μπατσοι. δεν εγινε μεγαλο σκηνικο απλα τον εχουν στο τμημα. εχει σχηματιστει δικογραφια. μπορει καποιος να μου πει ποσα περιπου μπορει να ειναι τα εξοδα δικαστηριου; ευχαριστω ...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Solis said:

καλησπερα. εχω εναν φιλο ο οποιος πηγε να μπει στην ΔΕΘ και ειχε ξεχασει εναν σουγια στην τσαντα του και τον επιασαν μπατσοι. δεν εγινε μεγαλο σκηνικο απλα τον εχουν στο τμημα. εχει σχηματιστει δικογραφια. μπορει καποιος να μου πει ποσα περιπου μπορει να ειναι τα εξοδα δικαστηριου; ευχαριστω ...

Αν παραπεμφθεί για οπλοφορία-οπλοκατοχή, Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Αν καταδικαστεί, θα ασκήσει έφεση, κανά τρίευρω μεγαρόσημο. Αν θελήσει δικηγόρο, από 300 έως 500 ευρώ, μπορεί όμως να την γλυτώσει (να αθωωθεί). 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα δεν ειναι και φυσιολογικο να κυκλκφορουσε με σουγια.. 

Αν τωρα εχει χ προσαγωγες ας βρει καποιον δικηγορο για να μειωσουν μηνες αναστολης..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

δεν ειπε κανενας πως ειναι φυσιολογικο... εγω που τον ειδα τον σουγια πρεπει να ηταν γυρω στα 7 εκατοστα .

Δημοσ.

Ερώτηση αν και νομίζω δεν έχει πολύ σημασία. Ο σουγιάς ήταν σαν αυτό που λέμε πολυεργαλείο; Π.χ που έχει μικρό μαχαιράκι μεγαλύτερο, κατσαβίδι, λίμα και διάφορα άλλα, ή ήταν σκέτος σουγιάς; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Ερώτηση αν και νομίζω δεν έχει πολύ σημασία. Ο σουγιάς ήταν σαν αυτό που λέμε πολυεργαλείο; Π.χ που έχει μικρό μαχαιράκι μεγαλύτερο, κατσαβίδι, λίμα και διάφορα άλλα, ή ήταν σκέτος σουγιάς; 

Σε τέτοιο πολυεργαλειο σε έλεγχο που μου έχουν κάνει σε νησί δεν μου έκαναν τίποτα, τους είπα ότι κάνω κάμπινγκ και με άφησαν πριν με ψάξουν ομως τους είπα ότι το είχα πάνω μου αν και αυτοί έψαχναν για ναρκωτικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Solis είπε

Τον πέρασαν για πράκτορα ότι πήγε να φάει τον Αλεξακο  😋

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε

Σε τέτοιο πολυεργαλειο σε έλεγχο που μου έχουν κάνει σε νησί δεν μου έκαναν τίποτα, τους είπα ότι κάνω κάμπινγκ και με άφησαν πριν με ψάξουν ομως τους είπα ότι το είχα πάνω μου αν και αυτοί έψαχναν για ναρκωτικά.

Και σε μένα κάτι παρόμοιο, απλά έκαναν κατάσχεση του αντικειμένου και εγώ ήμουν ανήλικος τότε.... δεν τους είπα τίποτα, απλά το είχα με τα κλειδιά μου σαν μπρελόκ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Solis said:

Πηγε να μπει στην ΔΕΘ με τσαντα;!;!;

Στην οποια ειχε βαλει σουγια, αλλα το ξεχασε;

Οκ.

Μηπως επεσε και κανα fullface στο κεφαλι του απο τον ουρανο και δυσκολευοταν να το βγαλει μετα;

Anyway, αν οντως ολα αυτα τα ξεχασε και αν δεν γνωριζε οτι σε τετοιες περιστασεις οι τσαντες σε ατομα νεαρης ηλικιας ειναι πιο red flag κι απο κουκουλες, τοτε ο φιλος σου σιγουρα πρεπει να 'ναι η ψυχη της παρεας με τα σκηνικα που φτιαχνει χωρις καν να το καταλαβαινει...

1 hour ago, vasiliasGR said:

πως τον πιασανε;

Τσαντα. Σε πιτσιρικα που παει να μπει στη ΔΕΘ. Period.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Πηγε να μπει στην ΔΕΘ με τσαντα;!;!;

Στην οποια ειχε βαλει σουγια, αλλα το ξεχασε;

Οκ.

Μηπως επεσε και κανα fullface στο κεφαλι του απο τον ουρανο και δυσκολευοταν να το βγαλει μετα;

Anyway, αν οντως ολα αυτα τα ξεχασε και αν δεν γνωριζε οτι σε τετοιες περιστασεις οι τσαντες σε ατομα νεαρης ηλικιας ειναι πιο red flag κι απο κουκουλες, τοτε ο φιλος σου σιγουρα πρεπει να 'ναι η ψυχη της παρεας με τα σκηνικα που φτιαχνει χωρις καν να το καταλαβαινει...

Τσαντα. Σε πιτσιρικα που παει να μπει στη ΔΕΘ. Period.

για ποιο λογο να ψαξουν την τσαντα ενος πιτσιρικα.τι φαση στην ΔΕΘ ;

Επεξ/σία από vasiliasGR
  • Confused 3
Δημοσ.
1 minute ago, vasiliasGR said:

για ποιο λογο να ψαξουν την τσαντα ενος πιτσιρικα. με ποιο δικαιωμα. τι φαση στην ΔΕΘ ;

Τι με ποιο δικαιωμα ρε παιχτουρα μου; :lol: Mπας κι εισαι εσυ ο φιλος του ts?

• Thanks 1
Δημοσ.

Αμα μπηκαν δηλαδη 20 χιλιαδες ατομα σημερα στην ΔΕΘ με τσαντα τους ψαχνανε εναν εναν. αυτο μου φαινεται περιεργο. Γιατι απ οσο θυμαμαι δεν εχει μηχανημα αεροδρομιου να σε σκαναρει 😂

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Solis είπε

καλησπερα. εχω εναν φιλο ο οποιος πηγε να μπει στην ΔΕΘ και ειχε ξεχασει εναν σουγια στην τσαντα του και τον επιασαν μπατσοι.

1 ώρα πριν, vasiliasGR είπε

πως τον πιασανε;

τον άκουσαν να τους αποκαλεί μπάτσους 👨‍✈️👨‍✈️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...