Peugeot208 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 12 ώρες πριν, Mic119 είπε https://coinmarketcap.com/community/articles/688e58fa8252f6726adf4423/ Στις 2/8/2025 στις 8:33 ΠΜ, ratatouis97 είπε Εγώ πούλησα. Ίσως ήταν κ panic sale δε ξέρω... Brad! Εσύ;;; 3
Mic119 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε Brad! Εσύ;;; Μέλος του νήματος και ο Μπραντ Σκορδοσπιτης!! Παρακολουθεί τις προβλέψεις του @FromMyAshesRRR για το πότε να σπρώξει κομμάτια 😁 3
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου On 02/08/2025 at 07:33, ratatouis97 said: Εγώ πούλησα. Ίσως ήταν κ panic sale δε ξέρω... Ενδεχομένος να ήταν ο πάτος που πούλησες. Μας έκαναν γνωστό οτι ο Μπράντ πούλησε ακριβώς στο πρώτο δείγμα πάτου. Το μάρκετ είναι έτοιμο για ένα δεύτερο πάτο (πρίν της 7 αυγούστου) και μετά εντώς 7 ημέρες πρέπει να αρχίσει την άνοδο. Αυτό θα γίνει εάν τελικά κρατήσει το 2.70$ ΔΕΝ αποκλείω το 2.26$ , θα είναι καλή ευκαιρία για τους μεγάλους να αγοράσουν ΧΡΠ χαμηλά και να τα βάλουν στο ΝΕΧΟ για να πάρουν το 5%. Οι περισσότεροι θα έχουν αγοράσει στα +3$ πρίν το DUMP οπότε θα κάνει καλές δουλειές το ΝΕΧΟ. Προσωπικά δέν παίρνω μέρος στην προσφορά αυτή. Χτυπάν τα αλάρμ μου σε κάτι τέτοιες προσφορές. Όπως και να έχει, αναμένουμε να δούμε αν θα δούμε άνοδο 15-25 αυγούστου. μπακαλίστικα σχέδια , στο περίπου. Το πορτοκαλί ερωτηματικό το έχω βάλει ανοιχτό(2.26$) είναι αυτό που λέω πως δέν το αποκλείω. Άν γίνει κάτι τέτοιο, τότε το μέτρημα 5 κύματα Έλιοτ δέν ακυρώνεται αλλα ενδυναμώνεται. 1 2
ratatouis97 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Άρα ακόμη δεν περιμένουμε κατάρευση. Έχουμε ένα τελευταίο κύμα
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 16 hours ago, Mic119 said: https://coinmarketcap.com/community/articles/688e58fa8252f6726adf4423/ Όσο για τον Μπράντ και τον Λάρσεν που πουλήσαν ΧΡΠ , πιστεύω είναι μέρος της απόφασης με το ΣΕΚ που δέν θέλουν να έχει τόσο μεγάλο ποσό στην κατοχή τους. Θυμόμαστε τον Jed McCaleb του ΧΛΜ που έκαψαν 50% XLM το 2019....γιαυτό δέν τον άγγιξαν. Τα έκαψε πρίν γυρίσουν τα κανόνια προς αυτόν.... Σύντομα πιστεύω θα έχουμε νέα απο το ΣΕΚ που θα πυροδοτήσει το επόμενο στάδιο της ανάβασης της αγοράς. 3 1
zipo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Βρέθηκα στα πλαίσια ενός συμβολαίου ως δικηγόρος με έναν εργολάβο και μιλούσαμε λίγο. Μου είπε πως η κατασκευαστική του πληρώνει σε fees στις τράπεζες κάθε χρόνο περίπου 30κ ευρώ. Και μου δημιουργήθηκε η απορία: σε ποιον πάνε αυτά τα λεφτά; Αν η τράπεζα υιοθετούσε ένα πιο προχωρημένο σύστημα μεταφοράς χρήματος, θα έχανε κάποιο κέρδος; Γιατί αν έχανε κάποιο κέρδος γιατί να το κάνει τελικά; Επεξ/σία 5 Αυγούστου από zipo
thomasG4 Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2 hours ago, zipo said: Βρέθηκα στα πλαίσια ενός συμβολαίου ως δικηγόρος με έναν εργολάβο και μιλούσαμε λίγο. Μου είπε πως η κατασκευαστική του πληρώνει σε fees στις τράπεζες κάθε χρόνο περίπου 30κ ευρώ. Και μου δημιουργήθηκε η απορία: σε ποιον πάνε αυτά τα λεφτά; Αν η τράπεζα υιοθετούσε ένα πιο προχωρημένο σύστημα μεταφοράς χρήματος, θα έχανε κάποιο κέρδος; Γιατί αν έχανε κάποιο κέρδος γιατί να το κάνει τελικά; Διάβασε για το correspondent banking και ποιες τράπεζες επωφελούνται από τα fees. Στην ουσία είναι σαν πυραμίδα και μόνο οι πολύ μεγάλες τράπεζες βγάζουν από τα fees και καλά επειδή ήταν από τις τράπεζες που έχτισαν το σύστημα swift. Οι μικρές με πιο μεσαίες τράπεζες θα ήθελαν να μην πληρώνουν τους νταβατζηδες, αλλά δεν υπάρχει κάποιο σύστημα που να μπορεί να αντικαταστήσει 100% τη swift. Το blockchain και διάφορα crypto που πληρούν τις προϋποθέσεις θα μπορούσαν να καλύψουν ένα ποσοστό του όγκου συναλλαγών. Στο μέλλον όταν προχωρησει και η τεχνολογία, ελπίζω να καλύψουν και το 100%. Έτσι οι μεσαίες και μικρές τράπεζες θα ανταγωνιστούν τις μεγάλες. Βέβαια αυτό είδαν οι κεντρικές τράπεζες και είπαν να φτιάξουν τα CBDCs. Βέβαια θα πρέπει να υπάρχει και διασυνδεσιμοτητα μεταξύ των συστημάτων για να είναι πετυχημένο κάτι τέτοιο σε διεθνές επίπεδο. 2
Mic119 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Δεν είναι λίγο παράξενο που η nexo έχει φαγωθεί να βάλουμε XRP σε αυτήν λίγο πριν την απόφαση;; Ανανέωσαν αυτές τις μέρες και την προθεσμία, πήρε παράταση. Ξέρει/περιμένει κάτι που δε ξέρουμε;; 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 12 minutes ago, Mic119 said: Δεν είναι λίγο παράξενο που η nexo έχει φαγωθεί να βάλουμε XRP σε αυτήν λίγο πριν την απόφαση;; Ανανέωσαν αυτές τις μέρες και την προθεσμία, πήρε παράταση. Ξέρει/περιμένει κάτι που δε ξέρουμε;; Χρησιμοποιώ ΝΕΧΟ εδώ και 3 η 4 χρόνια νομίζω. Δέν παίρνω μέρος σε τέτοιες "ανεπανάληπτες προσφορές ευκαιρίες " ....... 2
Sakis_Spooky Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Ο Alessio... 4$ - 5$ 🤑🚀🌕 Εφόσον κρατηθεί πάνω από τα 2$ 1
verylife78 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου εχει προσπαθησει κανεις να κανει κινησεις μεσω ΑΙ για μεγιστοποιηση κερδους? Δηλαδη αντι να τα κρατας εκει, οπως κανω εγω πχ, να εχεις καποιες routines που να τρεχουν και να σε ενημερωνουν οτι ειναι πιθανο η max τιμη αρα πουλα και αγορασε οταν θα πεσει παλι? Το εχει κάνει καποιος? σκεφτομαι να μπω με ενα αρχικο μικρο κεφαλαιο 100-200€ και να δω τι γινεται.
thomasG4 Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου Είναι που δεν φοβούνται τη Ripple... Εντωμεταξύ και η Circle έχει κάνει αίτηση για banking licence, αλλά εκεί μόκο. Μάλλον παίζει ρόλο το ότι η Goldman Sachs και Blackrock είναι από τους αρχικούς επενδυτές στη Circle. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 4 hours ago, verylife78 said: εχει προσπαθησει κανεις να κανει κινησεις μεσω ΑΙ για μεγιστοποιηση κερδους? Δηλαδη αντι να τα κρατας εκει, οπως κανω εγω πχ, να εχεις καποιες routines που να τρεχουν και να σε ενημερωνουν οτι ειναι πιθανο η max τιμη αρα πουλα και αγορασε οταν θα πεσει παλι? Το εχει κάνει καποιος? σκεφτομαι να μπω με ενα αρχικο μικρο κεφαλαιο 100-200€ και να δω τι γινεται. Στείλε PM για να δώ τί εννοείς. Δοκιμάζω διαφορετικά indicators αλλα ΑΙ δέν μπορώ να πώ πως έχω ξανακούσει. Copy paste trading ok αλλα ΑΙ ? 6 hours ago, Sakis_Spooky said: Ο Alessio... 4$ - 5$ 🤑🚀🌕 Εφόσον κρατηθεί πάνω από τα 2$ Αυτό βλέπει ο Αλέσσιο να παίζει. Πολύ τραβηγμένο το βλέπω όμως.....πολύ όμως... 1
panosbel Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Καλά ξυπνητούρια σινφορουμιτες. Επίσημα των επίσημων τέλος : 4 5
miklas Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Επιτέλους ας είναι αυτή η ώρα που περιμένουμε τόσα χρόνια 🚀🌕. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις