Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gbras είπε

Σφαγη εγινε. Μηπως ηρθε το τελος του bullrun

Θεωρώ πως ακόμη είναι στα πλαίσια φυσιολογικής διόρθωσης.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

Σωστό κι αυτό, μόνο που όταν γίνει και αν βγάλεις πολλά, το 15% θα είναι επίσης πολλά.

Με τα υποθετικά δεν σε πιάνει τσιγκουνιά εύκολα. 

Κατσε να δεις πχ 8 μυρια και να πρέπει να σκάσεις το 1 έτσι απλά γιατί θέλουν και θα αρχίσεις να ψάχνεσαι 🤣

Αν κερδίσω 8 μύρια, τους δίνω και 2 άμα λάχει.... 

Χαχαχα

• Haha 3
Δημοσ.
11 hours ago, NikosKallithea said:

Μια και βλέπω τα ξερεις ολα μπορείς να μας πεις το κατηγορητήριο της sec κατα της ripple 

Το κατηγορητήριο ήταν καθαρά για securities violation στο θέμα των πωλήσεων. Δεν υπήρχε καμία κατηγορία για manipulation, αλλιώς θα έκαναν το ίδιο που έκαναν στην υπόθεση του HEX.

Έγραψαν άπειρες πίπες στο αρχικό κείμενο, αλλά όταν ήρθε η ώρα για τις επίσημες κατηγορίες κοτεψαν, γιατί ήξεραν ότι δεν είχαν αποδείξεις. Στο δικαστήριο μέχρι και συνομιλίες από ανεπίσημο κανάλι των υπαλλήλων της Ripple στο Slack βγήκαν, αλλά πάλι δεν μπόρεσαν βρουν τίποτα επιλήψιμο.

13 hours ago, Kostas808080 said:

Τι προτείνεις;

Έγραψα πιο πριν τι προτείνω (prepaid από Anodos). Είναι βέβαια για μικρά ποσά.

• Thanks 1
Δημοσ.

δεν πειραζει...

πηραμε αλλα λιγα..
ανταλλαξαμε αλλα λιγα
καναμε boost αλλ λιγα

λιγο απο ολα δηλαδη, σαν την ποικιλια.
ΥΓ εκει που επρεπε να χωσω οτι εχω οταν ηταν κατω απο 1€ δεν το εκανα, ενω το ξεραμε!!! τωρα κυνηγαμε να πεσει λιγο στα 2,5-2,8€ για να τσιμπαμε λιγα. Καλα να παθουμε. ΔΕΝ πουλαω τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα οχι πωληση. Πωληση κοντα στα 4 για εμενα. θα ξαναπαει ψηλα μια τελευταια φορα..

• Like 1
Δημοσ.

αν νομιζετε οτι τα 4€ ειναι το ταβανι...οκ ειναι μια αποψη.
Αν θες να βγεις στα 4€ οταν εχεις αγορασει με 0,5€ πχ ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστο!!!
Εγω προσωπικα θα τα κρατησω, δεν μου λειπουν, ποτε δεν αγορασα με λεφτα που θα μου ελειπαν. Ειναι κανονας!!!
Οποτε οταν θα φτασει την αξια που πρεπει πραγματικα να εχει το XRP θα ειμαστε εδω και θα τα λεμε παλι.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, verylife78 είπε

αν νομιζετε οτι τα 4€ ειναι το ταβανι...οκ ειναι μια αποψη.
Αν θες να βγεις στα 4€ οταν εχεις αγορασει με 0,5€ πχ ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστο!!!
Εγω προσωπικα θα τα κρατησω, δεν μου λειπουν, ποτε δεν αγορασα με λεφτα που θα μου ελειπαν. Ειναι κανονας!!!
Οποτε οταν θα φτασει την αξια που πρεπει πραγματικα να εχει το XRP θα ειμαστε εδω και θα τα λεμε παλι.

Ότι λέει ο @FromMyAshesRRR...

Στο προηγούμενο bull 🐂 έπρεπε να ήμασταν στα 10$ και στο τωρινό 🐂  να περιμέναμε το 20$... 

Εδώ θα είμαστε το 2030... περνάνε γρήγορα τα χρόνια!

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, letom said:

Πιστεύεις δηλαδή ότι το 4 είναι το ταβάνι? 'Οχι και πολύ αισιόδοξο σενάριο.

Πιστευω ειναι μια ασφαλης εξοδος πριν την πτωση. Μακροπροθεσμα θα παει πολυ παραπανω. Εννοειται δεν θα πουλησω ολα!

• Like 1

• Δημιουργία νέου...