Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Λέει "It is perfect for washing the children’s clothes" αυτό δεν το αποκλείει στο να πλένει κ άλλα ρούχα, απλώς δίνει έμφαση στα παιδικά. Ποιό απορρυπαντικό θα πρότεινες που να μην είναι συμπυκνωμένο; Να πω βέβαια πως δε νομίζω αυτά τα ασπράδια πως έχουν να κάνουν με το απορρυπαντικό, μάλλον σαν άλατα φαίνονται.

Δεν έγραψα ότι είναι μόνο για παιδιά (παρέθεσα και το link εξάλλου) αλλά οτι στοχεύουν σε αυτό χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό μιας και δεν το έχω δουλέψει. 700 rpm πάντως είναι πολύ λίγα για πλυντήριο αν θέλεις να καθαριστούν καλά τα ρούχα (και από το απορρυπαντικό). Εάν τα ασπράδια δεν είναι από το απορρυπαντικό αλλά από τα άλατα, τη λύση στην έγραψα πριν με το λευκό ξίδι (λευκό ξύδι και τίποτα άλλο μέσα).

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Όμορφο πλυντήριο αλλά πως βολεύεσαι ρε συ;! Πουθενά δεν χωράει ένα κανονικό; Ούτε στην κουζίνα;

Μου το πρότεινε ένας φίλος που το έχει ο οποίος δεν έχει καθόλου χώρο!

Επεξ/σία από zoranb
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Παιδιά τό ίδιο θέμα με τόν φίλο έχω καί εγώ , εγώ βάζω υγρές ταμπλέτες καί χρησιμοποιώ καί calgon αλλά στα μαύρα κατά καιρούς βλέπω ασπράκια

me too Συνεχως ασπρακια.Galgon σε καθε πλυση ,ολα τα απορρυπαντικα τα εχουμε δοκιμασει αλλα τιποτα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα στο μαυρο / σκουρο φαινονται λογω κοντραστ.

Δημιουργουνται απο στατικο ηλεκτρισμο ειτε λογω ηλεκτρολογικης εγκαταστασης ειτε/και απο υπαρξη συνθετικων ινων στα υφασματα πολυεστερ βισκοζ ασετατ. Αν ειναι ηλεκτρολογικο/διαρροη , περαν του οτι ειναι επικινδυνο αν δεν υπαρχει διαφυγη , μπορει να καψει πλακετα...οποτε παει το μηχανημα.

Τσεκαρε αν εγινε αλλαγη στο σεταπ δηλ καποια καινουργια συσκευη , τσιπικης κατασκευης κινας η ιταλιας, απο ρουτερ τηλεφωνο στεγνωτηριο σιδερο...ως οτιδηποτε, αν στο παρουσιαζει τελευταια.

Επεξ/σία από ELTASSOS
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Απλα στο μευρο φαινονται λογω κοντραστ. Δημιουργουνται απ στατικο ηλεκτρισμο ειτε λογω ηλεκτρολογικης εγκαταστασης ειτε/και απο υπαρξη συνθετικων ινων στα υφασματα πολυεστερ βισκοζ ασετατ. Αν ειναι ηλεκτρολογικο/διαρροη περαν του οτι ειναι επικινδυνο αν δεν υπαρχει διαφυγη μπορει να καψει πλακετα...οποτε παει το μηχανημα. Τσεκαρε αν εγινε αλλαγη στο σεταπ δηλ καποια καινουργια συσκευη απο ρουτερ τηλρφωνο...ως οτιδηποτε αν στο παρουσιαζει τελευταια.

Μάλιστα καπετάνιε!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, zoranb είπε

Μη γίνει καμιά έκρηξη με το ξύδι σε μεγάλη θερμοκρασία;
Dispenser εννοείτε εκεί που βάζω μαλακτικό κ απορρυπαντικό;

Θέλει καθαρισμό το πλυντήριο σου . Βρες στο YouTube πως και κάνε το 

Δημοσ.

Πρώτα καθαρίζεις, κάτω δεξιά συνήθως, βγάζοντας μια τάπα - ανάλογα το πλυντήριο και αφαιρείς ότι σκουπίδια βρεις. Αν μυρίζει πλένεις και την τάπα.

Σε συνεργείο ηλεκτρικών συσκευών είπαν ότι καλό θα είναι 2-3 φορές ανά έτος να βάζεις σόδα και στους 90 βαθμούς με άδειο το πλυντήριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HamerZ είπε

Πρώτα καθαρίζεις, κάτω δεξιά συνήθως, βγάζοντας μια τάπα - ανάλογα το πλυντήριο και αφαιρείς ότι σκουπίδια βρεις. Αν μυρίζει πλένεις και την τάπα.

Ωχ ναι ρε γαμώτο, αυτήν τη τάπα δεν την είχα στο υπόψη να την ανοίξω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, zoranb είπε

Μετά από το πλύσιμο των σκούρων ρούχων, όταν στεγνώνουν, βρίσκω ασπράδια πάνω τους. Ασπράδια εννοώ τμήματα λευκής σκόνης τα οποία θεωρώ πως μάλλον είναι άλατα. Δεν ξέρω πως μπορώ να αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο ζήτημα, αναγκάζομαι σε κάθε σκούρο ρούχο να βάζω αυτό το ρολό με την αυτοκόλλητη ταινία για να τα τραβάει αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή!

Βαλει λιγοτερο απορυπαντικο.

Αλλαξε απορυπαντικο.

Βαλε ξυδι και σοδα σε υψηλη θερμοκρασια και κανε ενα κυκλο πλυσης.

Σου μυριζουν καθολου τα ρουχα;

Επεξ/σία από talibanakos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...