l337 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, zoranb είπε Λέει "It is perfect for washing the children’s clothes" αυτό δεν το αποκλείει στο να πλένει κ άλλα ρούχα, απλώς δίνει έμφαση στα παιδικά. Ποιό απορρυπαντικό θα πρότεινες που να μην είναι συμπυκνωμένο; Να πω βέβαια πως δε νομίζω αυτά τα ασπράδια πως έχουν να κάνουν με το απορρυπαντικό, μάλλον σαν άλατα φαίνονται. Δεν έγραψα ότι είναι μόνο για παιδιά (παρέθεσα και το link εξάλλου) αλλά οτι στοχεύουν σε αυτό χωρίς να σημαίνει απαραίτητα κάτι αυτό μιας και δεν το έχω δουλέψει. 700 rpm πάντως είναι πολύ λίγα για πλυντήριο αν θέλεις να καθαριστούν καλά τα ρούχα (και από το απορρυπαντικό). Εάν τα ασπράδια δεν είναι από το απορρυπαντικό αλλά από τα άλατα, τη λύση στην έγραψα πριν με το λευκό ξίδι (λευκό ξύδι και τίποτα άλλο μέσα).
zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Όμορφο πλυντήριο αλλά πως βολεύεσαι ρε συ;! Πουθενά δεν χωράει ένα κανονικό; Ούτε στην κουζίνα; Μου το πρότεινε ένας φίλος που το έχει ο οποίος δεν έχει καθόλου χώρο! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από zoranb 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά τό ίδιο θέμα με τόν φίλο έχω καί εγώ , εγώ βάζω υγρές ταμπλέτες καί χρησιμοποιώ καί calgon αλλά στα μαύρα κατά καιρούς βλέπω ασπράκια
cumulus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Παιδιά τό ίδιο θέμα με τόν φίλο έχω καί εγώ , εγώ βάζω υγρές ταμπλέτες καί χρησιμοποιώ καί calgon αλλά στα μαύρα κατά καιρούς βλέπω ασπράκια me too Συνεχως ασπρακια.Galgon σε καθε πλυση ,ολα τα απορρυπαντικα τα εχουμε δοκιμασει αλλα τιποτα 1
zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 #Exodia και #cumulus έχετε κάνει το σύστημα με το ξύδι εσείς;
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, zoranb είπε #Exodia και #cumulus έχετε κάνει το σύστημα με το ξύδι εσείς; Όχι άλλα βάζω ειδικό υγρό για τα άλατα
cumulus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, zoranb είπε #Exodia και #cumulus έχετε κάνει το σύστημα με το ξύδι εσείς; Τσου !! Λες να το δοκιμασω;
ELTASSOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απλα στο μαυρο / σκουρο φαινονται λογω κοντραστ. Δημιουργουνται απο στατικο ηλεκτρισμο ειτε λογω ηλεκτρολογικης εγκαταστασης ειτε/και απο υπαρξη συνθετικων ινων στα υφασματα πολυεστερ βισκοζ ασετατ. Αν ειναι ηλεκτρολογικο/διαρροη , περαν του οτι ειναι επικινδυνο αν δεν υπαρχει διαφυγη , μπορει να καψει πλακετα...οποτε παει το μηχανημα. Τσεκαρε αν εγινε αλλαγη στο σεταπ δηλ καποια καινουργια συσκευη , τσιπικης κατασκευης κινας η ιταλιας, απο ρουτερ τηλεφωνο στεγνωτηριο σιδερο...ως οτιδηποτε, αν στο παρουσιαζει τελευταια. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από ELTASSOS
zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Απλα στο μευρο φαινονται λογω κοντραστ. Δημιουργουνται απ στατικο ηλεκτρισμο ειτε λογω ηλεκτρολογικης εγκαταστασης ειτε/και απο υπαρξη συνθετικων ινων στα υφασματα πολυεστερ βισκοζ ασετατ. Αν ειναι ηλεκτρολογικο/διαρροη περαν του οτι ειναι επικινδυνο αν δεν υπαρχει διαφυγη μπορει να καψει πλακετα...οποτε παει το μηχανημα. Τσεκαρε αν εγινε αλλαγη στο σεταπ δηλ καποια καινουργια συσκευη απο ρουτερ τηλρφωνο...ως οτιδηποτε αν στο παρουσιαζει τελευταια. Μάλιστα καπετάνιε!
Alexandros7474 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, zoranb είπε Μη γίνει καμιά έκρηξη με το ξύδι σε μεγάλη θερμοκρασία; Dispenser εννοείτε εκεί που βάζω μαλακτικό κ απορρυπαντικό; Θέλει καθαρισμό το πλυντήριο σου . Βρες στο YouTube πως και κάνε το
HamerZ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Πρώτα καθαρίζεις, κάτω δεξιά συνήθως, βγάζοντας μια τάπα - ανάλογα το πλυντήριο και αφαιρείς ότι σκουπίδια βρεις. Αν μυρίζει πλένεις και την τάπα. Σε συνεργείο ηλεκτρικών συσκευών είπαν ότι καλό θα είναι 2-3 φορές ανά έτος να βάζεις σόδα και στους 90 βαθμούς με άδειο το πλυντήριο.
zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, HamerZ είπε Πρώτα καθαρίζεις, κάτω δεξιά συνήθως, βγάζοντας μια τάπα - ανάλογα το πλυντήριο και αφαιρείς ότι σκουπίδια βρεις. Αν μυρίζει πλένεις και την τάπα. Ωχ ναι ρε γαμώτο, αυτήν τη τάπα δεν την είχα στο υπόψη να την ανοίξω!
talibanakos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, zoranb είπε Μετά από το πλύσιμο των σκούρων ρούχων, όταν στεγνώνουν, βρίσκω ασπράδια πάνω τους. Ασπράδια εννοώ τμήματα λευκής σκόνης τα οποία θεωρώ πως μάλλον είναι άλατα. Δεν ξέρω πως μπορώ να αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο ζήτημα, αναγκάζομαι σε κάθε σκούρο ρούχο να βάζω αυτό το ρολό με την αυτοκόλλητη ταινία για να τα τραβάει αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή! Βαλει λιγοτερο απορυπαντικο. Αλλαξε απορυπαντικο. Βαλε ξυδι και σοδα σε υψηλη θερμοκρασια και κανε ενα κυκλο πλυσης. Σου μυριζουν καθολου τα ρουχα; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από talibanakos
zoranb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Tσ ρούχα μυρίζουν ελάχιστα απορρυπαντικό... αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα