korakios Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Στις 1/6/2025 στις 8:42 ΜΜ, gousias είπε Κρίμα, αφού από ηλεκτρικά, υγραερίου φαίνονται καλύτερα. ήταν , 3€/100χλμ που πρόλαβα ήταν απίστευτο . Φυσικά ότι συμφέρει τον καταναλωτή το θάβουνε Σε άλλα νέα άνοιξε Περιστέρι νέο πρατήριο https://maps.app.goo.gl/vuo25pGApYQR4HR36 3
gousias Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Στις 16/6/2025 στις 12:29 ΜΜ, korakios είπε ήταν , 3€/100χλμ που πρόλαβα ήταν απίστευτο . Φυσικά ότι συμφέρει τον καταναλωτή το θάβουνε Σε άλλα νέα άνοιξε Περιστέρι νέο πρατήριο https://maps.app.goo.gl/vuo25pGApYQR4HR36 Ακριβώς!
terry308 Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Δεν υπάρχουν πωλήσεις καινούργιων cng γιατί δεν πωλούνται πλέον... Μόνο μεταχειρισμένα... κι ίσως τα νέα Fiat να ξαναβγουν και με cng
smyrali Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Σκοπεύω να ταξιδέψω με Seajets από Εύβοια για Σκόπελο και αναρωτιομουν εάν ελέγχουν την στάθμη του CNG πριν τον απόπλου. Έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα; Στους όρους του εισιτηρίου αναφέρει ότι γίνεται έλεγχος.
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Γιατί να το ρισκάρεις, μικρό νησί είναι η Σκόπελος, δεν θα κάνεις και άπειρα χιλιόμετρα, καντα με βενζίνη.. 1
kaktos77 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου Στις 6/7/2025 στις 7:25 ΜΜ, smyrali είπε Σκοπεύω να ταξιδέψω με Seajets από Εύβοια για Σκόπελο και αναρωτιομουν εάν ελέγχουν την στάθμη του CNG πριν τον απόπλου. Έχει ταξιδέψει κανείς πρόσφατα; Στους όρους του εισιτηρίου αναφέρει ότι γίνεται έλεγχος. Γενικά από ότι έχω διαβάσει δεν ελέγχουν. Ωστόσο, εγώ θα είχα το μισό ντεπόζιτο με φυσικό και μετά θα χάλαγα βενζίνη, τον άγχος που θα έχεις θα είναι μεγαλύτερο από τη διαφορά που θα πληρώσεις. 1
gousias Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Άρα μπορεί κάποιος να βάλει αυτοκίνητο με CNG σε καράβι αρκεί να είναι μέχρι το μισό ντεπόζιτο γεμάτο; Και αν είναι παραπάνω από το μισό γεμάτο, πληρώνει πρόστιμο;
korakios Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 22 ώρες πριν, gousias είπε Άρα μπορεί κάποιος να βάλει αυτοκίνητο με CNG σε καράβι αρκεί να είναι μέχρι το μισό ντεπόζιτο γεμάτο; Και αν είναι παραπάνω από το μισό γεμάτο, πληρώνει πρόστιμο; Υποτίθεται δεν μπαίνει στο καράβι . Στις 22/6/2025 στις 12:48 ΠΜ, terry308 είπε κι ίσως τα νέα Fiat να ξαναβγουν και με cng αν ξαναβγάλουν το Panda στα 18 χιλιάρικα , καλύτερα να μην το κάνουν 😂
GeorgeHellas Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Οσες φορες εχω μπει σε καραβι με το lpg μου, δεν έχουν ελέγξει ποτέ τίποτα... (Τουλάχιστον 10 φορές το 2025)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα