kage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.ecb.europa.eu/euro/cashprof/cashhand/devices/html/results.en.html Θα βαζες στοιχημα οτι ο ανιχνευτης ειναι μεσα σε αυτη την λιστα ? Περα απο πιστοποιηση εκτ καλο θα ταν να δεχεται και update ο επομενος ανιχνευτης σου τι ακριβως θες να κανεις ?θα παρεις τηλ.την αστυνομια και ο αλλος θα κατσει εκει?θα τον κλειδωσεις?θα πλακωθεις? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από kage 2
vagos789 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Τι το κανει ο τραπεζικος το πλαστο ειναι ευνοητο...ειτε το σπρωχνει σε καμμια γιαγια μπερδεμενο ειτε στην αγορα ειτε κατατιθεται στον λογσμο του και παει βολτα το πλαστο, απο χερι σε χερι, ο κλεψας του κλεψαντος. Γιατι ως γνωστον οι τραπεζες δεν εχουν διαδικασιες ελεγχου,ειμαστε στο 1920 και οι τραπεζικοι κανουν οτι θελουν ....NOT Μην αμολατε κοτσανες απο απλη εμπαθεια,γραφτε για πραγματα που γνωριζετε καλυτερα 5
stelios18120 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα έτσι και πάρω χαμπάρι ότι μου έσπρωξε τράπεζα πλαστό,πρώτα θα μπω στο κατάστημα και θα τους κάνω ξεφτίλα φωνάζοντας ότι δεν τα ελενχουν καθόλου και δίνουν πλαστά και δεύτερον αστυνομία κτλπ κτλπ Πάντως μην λέτε ότι θελετε,δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει τραπεζικός σε άλλον άνθρωπο πλαστό χαρτονόμισμα. (Το μηχάνημα ελενχου της τράπεζας πχ στο ταμείο που σας δίνουν τα χρήματα στο χερι έχει 35.000€ και σκαναρει το χαρτονόμισμα 1000%) δεν είναι του 50αρικου το μηχάνημα που έχει ο κυρ Νίκος στο σουβλατζίδικο.
Miracle Worker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, randomcat είπε Ξέρεις αν ήταν από τα παλιά ή καινούργια χαρτονομίσματα; Παλια, εχει κοντα 10 χρονια που συνεβει. 1
Zerg13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Παρε τηλεφωνο την αστυνομια και ρωτα ολα αυτα που μας ρωτησες, λεγοντας οτι εχεις περιπτωσεις πλαστων συχνα πυκνα 9 ώρες πριν, kage είπε https://www.ecb.europa.eu/euro/cashprof/cashhand/devices/html/results.en.html Θα βαζες στοιχημα οτι ο ανιχνευτης ειναι μεσα σε αυτη την λιστα ? Περα απο πιστοποιηση εκτ καλο θα ταν να δεχεται και update ο επομενος ανιχνευτης σου τι ακριβως θες να κανεις ?θα παρεις τηλ.την αστυνομια και ο αλλος θα κατσει εκει?θα τον κλειδωσεις?θα πλακωθεις? Να κλειδωσεις καποιον απαγορευεται. 1
fredd0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Να κλειδωσεις καποιον απαγορευεται. Να κλειδωσεις (κατακρατησεις) καποιον που τελεσε αδικημα (πασαρε πλαστο, εκλεψε κλπ) μια χαρα επιτρεπεται
Zerg13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, fredd0 είπε Να κλειδωσεις (κατακρατησεις) καποιον που τελεσε αδικημα (πασαρε πλαστο, εκλεψε κλπ) μια χαρα επιτρεπεται Μπορεις να περασεις και χειροπεδες;
fredd0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μπορεις να περασεις και χειροπεδες; αρθρο 275 ΚΠΔ, δεν ειναι πυρηνικη αστροφυσικη Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, fredd0 είπε αρθρο 275 ΚΠΔ, δεν ειναι πυρηνικη αστροφυσικη Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα. Και αν τον συλλάβω γιατί το μηχάνημα μου λέει πλαστό και τελικά λέει πίπες το μηχάνημα; Δεν μπορεί να κινηθεί εναντίον μου ο πολίτης;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Και αν τον συλλάβω γιατί το μηχάνημα μου λέει πλαστό και τελικά λέει πίπες το μηχάνημα; Δεν μπορεί να κινηθεί εναντίον μου ο πολίτης; Και αν πας να τον πιάσεις και σου βγάλει όπλο θα φύγεις άκλαυτος, θυμάμαι έναν χαζό σε ληστεία στην Πάρο που πήγε να σταματήσει ληστή τράπεζας και του έβγαλε όπλο και βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Και αν πας να τον πιάσεις και σου βγάλει όπλο θα φύγεις άκλαυτος Είμαι νίντζα.
fredd0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε Και αν τον συλλάβω γιατί το μηχάνημα μου λέει πλαστό και τελικά λέει πίπες το μηχάνημα; Δεν μπορεί να κινηθεί εναντίον μου ο πολίτης; ειναι το μηχανημα εγκεκριμενη μορφη ελεγχου απο τον εκδοτη του χαρτονομισματος (ΕΚΤ) ? στις @ρχιδοπαπαρες σου αν κινηθει εναντιον σου.
kallair Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Eιναι, το λιγοτερο, αφελες να ρισκαρεις την σωματική σου ακεραιοτητα για ενα 50ρικο..το παιρνεις, σχηματιζεις καρδουλες κ ζωακια με τον μαρκαδορο που βλεπεις αν ειναι το χαρτονομισμα πλαστο κ μετα του το δινεις πισω... Προσωπικα δεν εχω δει ποτε πλαστο που να μην το γραφει ο μαρκαδορος. συνηθως ειναι ξεπλυμμενα χαρτονομισματα που απο την κακομεταχειριση μοιαζουν με πλαστα. Αυτα δεν τα παιρνεις γιατι για αντικατασταση πρεπει να πας κεντρική τραπεζα..
Zerg13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fredd0 είπε αρθρο 275 ΚΠΔ, δεν ειναι πυρηνικη αστροφυσικη Προκειμένου για αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα οι ανακριτικοί υπάλληλοι των άρθρων 33 και 34, καθώς και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν υποχρέωση, ενώ οποιοσδήποτε πολίτης το δικαίωμα, να συλλάβουν το δράστη, τηρώντας τις διατάξεις του Συντάγματος και του άρθρου 279 του Κώδικα για την άμεση προσαγωγή του στον εισαγγελέα. Πρωτον ειναι αυτο που σου λενε, αν τελικα κανεις λαθος τι γινεται. 2) δεν ξερω αν μπορεις να κανεις συλληψη και ποτε καλυπτεσαι, δεν ειναι ξεκαθαρο αυτο που εβαλες 3) σου δινουν πλαστο και εσυ κλειδωνεις καποιον μεσα σε ενα δωματιο; Σοβαρολογεις; Για ρωτα την αστυνομια, πες αν παρω πλαστο να κλειδωσω καποιον σε δωματιο ή οχι; 4) αν πεθανει μεσα οσο τον κλειδωσες για τους χ λογους πας για ανθρωποκτωνια Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
james9tito Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ας κανω οτι δεν διαβασα τοσες μπουρδες και ας πω τι πρεπει να κανει ο ανθρωπος. Απο τη στιγμη που δεν ανιχνευεται το χαρτονομισμα , ευγενικα λες στον πελατη "δεν μπορω να δεχτω το συγκεκριμενο χαρτονομισμα γιατι δεν ανιχνευεται απο το μηχανημα, μηπως εχετε καποιο αλλο" ? Ουτε του λες ειναι πλαστο , ουτε καλεις καμια αστυνομια . Σε περιπτωση έστω 1% που ο ανιχνευτης σου κανει λαθος θα βρεθεις κατηγορουμενος . Ολα τα αλλα που γραφτηκαν ουτε να τα σκεφτεις δεν εισαι ουτε αστυνομικος , ουτε ο τζον ραμπο , ουτε δικαστης. Ακομη και να στραβωσει ο πελατης και να φερει αστυνομια πχ μολις τους δειξεις οτι το χαρτονομισμα δεν ανιχνευεται το θεμα εχει ληξει . 10 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα