Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Πρωτον ειναι αυτο που σου λενε, αν τελικα κανεις λαθος τι γινεται. 2) δεν ξερω αν μπορεις να κανεις συλληψη και ποτε καλυπτεσαι, δεν ειναι ξεκαθαρο αυτο που εβαλες

3) σου δινουν πλαστο και εσυ κλειδωνεις καποιον μεσα σε ενα δωματιο; Σοβαρολογεις; Για ρωτα την αστυνομια, πες αν παρω πλαστο να κλειδωσω καποιον σε δωματιο ή οχι; 

4) αν πεθανει μεσα οσο τον κλειδωσες για τους χ λογους πας για ανθροποκτωνια

καλα αρλεκιν το κανατε.

εχεις δικαιωμα να συλλαβεις, ως πολιτης, αν αντιληφθεις αδικημα. Δε σου πε κανεις να τον δεσεις και να τον πεταξεις στο υπογειο με 32 κροκοδειλους. Μιλαμε κλειδωμα της πορτας του μαγαζιου αν γουσταρεις μεχρι να ερθει η αστυνομια. Οτι θελει κανει ο καθενας, και 99% δε θα γουσταρουν να μπλεξουν. Αλλα 1%, στη περιπτωση που αναφερθηκε που σε βρισκουν μακακα για να πλασαρουν τα πλαστα τους, ε ναι εχεις δικαιωμα να αντιδρασεις. Τα αλλα ειναι ιστοριες για παιδακια. Κι αν εγω δω πλαστο και παθω εμφραγμα θα παει ο κομιστης του πλαστου για ανθρωποκτονια.Τι συμφερον εχετε εσεις να το κανετε αρλεκιν με νιντζα, ραμπο και μαυρα ελικοπτερα δε ξερω. Εσεις λετε αμα μπουκαρει κανας κλεφτης σπιτι μου αμα τον κλειδωσω μεσα θα μου κανει μηνυση γιατι καταπαταω τα ανθρωπινα δικαιωματα του, κι αν τα κανει πανω του οσο ειναι κλειδωμενος θα του χρωσταω καινουργιο σωβρακο. Indymedia σπικιν. Μονο δικαιωματα.

• Like 3
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fredd0 είπε

καλα αρλεκιν το κανατε.

εχεις δικαιωμα να συλλαβεις, ως πολιτης, αν αντιληφθεις αδικημα. Δε σου πε κανεις να τον δεσεις και να τον πεταξεις στο υπογειο με 32 κροκοδειλους. Μιλαμε κλειδωμα της πορτας του μαγαζιου αν γουσταρεις μεχρι να ερθει η αστυνομια. Οτι θελει κανει ο καθενας, και 99% δε θα γουσταρουν να μπλεξουν. Αλλα 1%, στη περιπτωση που αναφερθηκε που σε βρισκουν μακακα για να πλασαρουν τα πλαστα τους, ε ναι εχεις δικαιωμα να αντιδρασεις. Τα αλλα ειναι ιστοριες για παιδακια. Κι αν εγω δω πλαστο και παθω εμφραγμα θα παει ο κομιστης του πλαστου για ανθρωποκτονια.Τι συμφερον εχετε εσεις να το κανετε αρλεκιν με νιντζα, ραμπο και μαυρα ελικοπτερα δε ξερω. Εσεις λετε αμα μπουκαρει κανας κλεφτης σπιτι μου αμα τον κλειδωσω μεσα θα μου κανει μηνυση γιατι καταπαταω τα ανθρωπινα δικαιωματα του, κι αν τα κανει πανω του οσο ειναι κλειδωμενος θα του χρωσταω καινουργιο σωβρακο. Indymedia σπικιν. Μονο δικαιωματα.

Σε φαντάζομαι να τα λες όλα αυτά φωνάζοντας φίλε...

Δημοσ.

Τεσπα θεωρω οτι δεν ειναι ενεργεια για επιχειρηση, να κλειδωσεις την θυρα ή να πεσουν ρολα οταν πιασεις πλαστο χαρτονομισμα...για τον Ραμπο μπορει να ειναι. Γιατι δεν κινδυνευει η σωματικη σου ακεραιοτητα για να τα κανεις αυτα , ουτε η περιουσια σου.

Δημοσ.

το κλείδωμα στο κατάστημα θα το κάνετε γυρνώντας το κλειδί στην κλειδαριά ή πατώντας κρυφό κόκκινο κουμπί όπου θα αρχίσει να βαράει η κόρνα κινδύνου και θα αρχίσουν να κατεβαίνουν αυτόματα ρολά για το lock down; γιατί αν ισχύει το δεύτερο να ανάψω το "notify me of replies" στο thread.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

Μιλαμε κλειδωμα της πορτας του μαγαζιου αν γουσταρεις μεχρι να ερθει η αστυνομια

Φυσικα δεν μπορεις να παιρνεις ως δεδομενο οτι μετα θα συνεχισεις να εχεις την ιδια πορτα

Δημοσ.

Το εκανε φιλος μου φαρμακοποιος. Αντιλήφθηκε πλαστο, ο τυπος ειχε παει δευτερη φορα. Τον κλειδωσε μέσα και πηρε την αστυνομια. Το μονο προβλημα ηταν οτι επρεπε μετα να παει στο δικαστηριο να τον αναγνωρισει, βαριοταν την διαδικασια. Τελικα επιασαν σπειρα με την αρχη που έκανε ο φίλος μου. Κανενας δεν του ειπε τιποτα που τον κλειδωσε μεσα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KNSM είπε

Το εκανε φιλος μου φαρμακοποιος. Αντιλήφθηκε πλαστο, ο τυπος ειχε παει δευτερη φορα. Τον κλειδωσε μέσα και πηρε την αστυνομια. Το μονο προβλημα ηταν οτι επρεπε μετα να παει στο δικαστηριο να τον αναγνωρισει, βαριοταν την διαδικασια. Τελικα επιασαν σπειρα με την αρχη που έκανε ο φίλος μου. Κανενας δεν του ειπε τιποτα που τον κλειδωσε μεσα. 

δεν ηρθαν μαυρα ελικοπτερα με νιντζα νειβι σιαλς να ελευθεροσουν τον κρατουμενο μαχητη της ελευθεριας που τοσο αδικα φυλακισε και βασανισε ο φιλος σου? Δεν το πιστευω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, KNSM είπε

Να ταν και κανας Παππους να του κανει το κεφαλι καρπουζι με την μαγκουρα :) που τον κλειδωσε

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι ο αλλος απο μεσα προσπαθούσε να κρατησει την ψυχραιμια του και ελεγε συνεχως '' τι κανετε κυριε??? Σας παρακαλω, αφηστε με να βγω! Παρεξηγησατε! ''

Δημοσ.

ο φιλος σου ηταν τυχερος που δεν επεσε σε "μαλακα" αλλα σε θυμα που πηγε να βγαλει μεροκαματο σπρωχνωντας πλαστα.. Γιατι πολυ ευκολα θα μπορουσε να του ανοιξει ο αλλος το κεφαλι για να βγει κ μην τον μπουζουριασουν...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, mclein είπε

καποιο λαθος κανεις. ακομη και στο καζινο ή την τραπεζα που καταθετω, ο τελικος ελεγχος ειναι με το μαρκαδορο.

το μηχανημα βγαζει λαθη. ακομη και το καλυτερο μηχανημα. ο μαρκαδορος σχεδον ποτε. εισαι 100% σιγουρος οτι απλα δεν ηταν πλυμμενο 10 φορες ;;;

μου εχει τυχει με 200ευρο. οπου τσατιστηκα με πελατη μου & τον ετρεχα, τελικα ειχε δικιο. ηταν πλυμμενο καμια 20αρια φορες.

Το χαρτονομισμα ηταν ολοκαινουριο 50ευρω! (Απο τα τελευταια που κυκλοφορησαν) Σαν να ειχε μολις βγει απο τραπεζα.. τοσο ισιο και καθαρο.. δεν ηταν πλυμενο.. ειχα ακουσει οτι τα περνανε με καποια ουσια και δεν βαφονται απο τος ειδικους μαρκαδορους.. δεν το πολυπιστευα μεχρι που μου εκατσε η συγκεκριμενη περιπτωση

ανοιξα το θεμα για να δω εαν μπορω να κανω οτιδηποτε νομιμο σε τετοιες περιπτωσεις και να προειδοποιησω για την ποιοτητα των πλαστων πλεον

Επεξ/σία από foufoutios
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Σχετικό/άσχετο, ο μαρκαδόρος τι ακριβώς ανιχνεύει και κάνει την διάκριση στα καλά ή πλαστά?

ιωδιο, που ανιχνευει ... το χαρτι

(οσο παραξενο και αν σου ακουστει, το χαρτονομισμα δε περιεχει καθολου χαρτι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ολα οσα γραφετε ευσταθουν, ο μαρκαδορος δεν λειτουργει πλεον. Μηχανημα μονο. Οσοι βαζουν μαρκαδορο σημερα κανουν σαχλαμαρες. Σταμπαρουν οσους εχετε μαρκαδορακια και τα βαζουν εκει, λεω εγω...

οσοι πεφτουν στο μηχανημα με πλαστα λογικα ειναι θυματα.

επισης το 50αρικο κινει υποψιες εντυπωση μου κανει που πανε για τοσο,πολλα. Μικροτερα χαρτονομισματα περνανε ευκολοτερα, κανεναν δεν εχω δει να τσεκαρει δεκαρικα.

Οσοι παρετε μηχανημα, να παιρνει και update.

Επεξ/σία από Zerg13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...