Προς το περιεχόμενο

Με μηνιαία συνδρομή θα γίνονται από το 2020 οι ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 7


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 292
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο τσαμπας πέθανε μάγκες. Όποιος θέλει αρχαιοκαπηλία να πληρώνει τουλάχιστον πρόστιμο (συνδρομή) στην MS για τα updates. Δεν θα κάθεται να απασχολεί προσωπικό για παλιό λειτουργικό. Λογικό είναι και εσείς το ίδιο θα κάνατε.

Τουλάχιστον κατάλαβε ότι πάνε να γίνουν τα xp της νέας γενιάς.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Άμα σου φαίνονται ανούσιες λεπτομέρειες τα security updates δεν νομίζω να έχεις και πολύ ασφάλεια

έτσι νομίζεις! Αν περίμενα να μένω ασφαλής με ενημερώσεις τότε...."μαύρα μας μακαρόνια"

2 ώρες πριν, Choulio είπε

Πραγματικά απορω με την λογικη κάποιων. Λεει ο αλλος "Ας σταματούσε την υποστηριξη στα 11 χρόνια και ας μεινουν ετσι απο εκει και πέρα". Δηλαδή οτι ακριβως θα πάρει όποιος δεν πληρωσει για τα updates μετα το 2020. Το πρόβλημα δηλαδή ειναι οτι δινει την επιλογη σε κάποιους να συνεχίσουν να παίρνουν ενημερωσεις αν πληρώσουν; Αν δεν εδινε αυτη την επιλογη και ολοι εμεναν χωρις αλλες ενημερωσεις τοτε ολα καλα; Ο ορισμος του σκεπτικου "Να πεθανει η κατσικα του γειτονα" απο μερικους..

Σωστός

2 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Μπα τι μου λες; Το έχω γράψει ήδη ,απλά δε ξέρουν να διαβάζουν.

Μια χαρά διαβάζουμε...πέρα το ότι είναι γενικής συζήτησης το θέμα παραμένω σε "επαγγελματικό κομμάτι". Εσύ προφανώς έχεις επιχείρηση για να το λες...

2 ώρες πριν, nhzt είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική πολλών, στο πως διαχειρίζεται μια εταιρία τα προϊόντα της. Παραβλεποντας το λογικό ότι, δεν συμφέρει στην εταιρεία να υποστηρίζει ένα παλιότερο προϊόν, μπαίνουν στη λογική ότι επειδή το χρησιμοποιώ εγώ, πρέπει να το υποστηρίζεις. Εντελώς παράλογο και άτοπο.

Ποια άλλα προϊόντα στον κόσμο, υποστηρίζονται δωρεάν;

Μήπως το κάνει ο μεγάλος ανταγωνιστής η Apple; Μα θα μου πεις υπάρχει και το Linux και Chrome OS. Πολύ σωστά... Όποιος θέλει να πάει εκεί, ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Όχι να έχεις την απαίτηση επειδή με το ετσι θέλω να χρησιμοποιείς ένα προϊόν 11 ετών και να γκρινιάζεις γιατί τελικά σε χρεώνει στην υποστήριξη... Τουλάχιστον γελοίο, αν και βλακώδες, ξέχωρα από το ότι σου έδωσε δωρεάν το νέο προϊόν.

Και το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι κανένας δεν φωνάζει για όλες τις άλλες εταιρείες που είτε σταματούν την υποστήριξη στα προϊόντα τους και την τρως. Είτε σε χρεώνουν πολύ περισσότερο από την MS.

Για μένα ως απλός χρήστης, θα έπρεπε να σταματήσει την υποστήριξη σε όλα τα παλιά Windows και να κάνει καλύτερα τα 10αρια.

Η λύση είναι μεταπήδηση τσάμπα στο επόμενο γιατί έτσι θέλει η εταιρία. Ωράια σκέψη...

Κανείς δνε είπε να συνεχίσει να ασχολείται κάποιος προγραμματιστής να δώσεις λύσεις σε θέματα μετά από 10 χρόνια "κενών ασφαλείας"

2 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Ούτε καν αυτό με το σωστό εργαλείο

Ας το βάλω σε μεγάλα γράμματα γιατί το παρέλειψαν πολλοί όπως είπαν και οι posters πιο πάνω

Μάλιστα...

2 ώρες πριν, georgepppo είπε

1) εαν οι εταιρείες εφαρμογών έχουν μείνει στο 2010 πρόβλημα τους αν δεν συμβαδίζουν με την αγορά αν και το 99% των εφαρμογών των 7  τρέχουν σε 10 μην λέμε ότι μας κατέβει απλά για να απαντήσουμε.

2)και εγώ έχω ένα ράδιο wega fox του 50 και ? να απαιτήσω να πάρει firmware update?

3) σου λέει εγώ δεν θα κάτσω να πληρώνω άλλο devs και να σπαταλάω πόρους σε ένα λειτουργικό που αγόρασες πριν 11 χρόνια και να μπω μέσα έτσι γιατί εσύ το απαιτείς , αντι αυτού σου λέει αν θες τόσο πολύ τα 7 με updates ωραία πλήρωσε εσύ απο την τσέπη σου τους devs και όλα μέλι γάλα,ίσα ίσα σου δίνει την δυνατότητα και δεν στο καταργεί απο τον χάρτη σαν λειτουργικό και την βρίζεις? άμα δεν γουστάρεις κάτσε χωρίς updates ο πρώτος η ο τελευταίος θα είσαι.

4) δεν υποχρέωσε κανέναν απλά δίνει την δυνατότητα αγοράς...... εαν εσύ είσαι επιχείρηση και έχεις μείνει στο 2009 απλά όταν παει 2020 και θες ακόμα updates υπάρχει και η καταραμένη επιλογή των 100 ευρώ refurbish pc με windows 10 για ένα απλό pc να κάνεις την δουλειά σου με λειτουργικό σύγχρονο....... έλεος μετά απο μια δεκαετία ένα κατοστάρικο για pc δεν μπορεί να δώσει μια επιχείρηση , μέχρι τότε μπορεί να μην δουλεύει και ο υπολογιστής.

βάλτε λίγο λογική και προτού πείτε μια εταιρεία παράλογη σκεφτείτε πόσο παράλογοι είστε εσείς με τις αξιώσεις σας και τα σχόλια τύπου " καλύτερα να μην έβγαζε καθόλου Updates" όπως λες.

τα android κινητά δεν τα κοιτάνε που τα περισσότερα παίρνουν 1-2 updates και μετά θάβονται...... η apple όμως σου παίρνει χιλιάρικα για pc και λογικό είναι αν μη τι άλλο να σε υποστηρίξει πιο πολύ.

εδώ τους λέει πάρτε τσάμπα το νέο λειτουργικό να μην μείνετε ξεκρέμαστοι και την βρίζουν , δεν είμαι fan της ms και την κράζω για άλλα θέματα αλλά με τα windows και τον τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα ήταν αν μη τι άλλο αξιοπρεπής.

Ότι σου κατέβει εσένα γράφεις μιας και δεν μπορείς να εμπεδώσεις τα γραφόμενα....

Οι προτάσεις σου είναι για Μαρκετινγκ...!

2 ώρες πριν, giotis1982 είπε

Εντάξει το ξανασκέφτηκα , θα σας δώσω ένα IBAN να μου βάλετε 25 ευρώ ο καθένας να κάνουμε Group Buy τα Updates! 

Σας υπόσχομαι μέχρι το 2044 θα σας δίνω Updates για Windows 3.1-95-NT-98-98SE-2000-XP-VISTA-7-8-8.1

Αν μου δώσετε κάτι παραπάνω θα σας δώσω και Antivirus

ΠΜ για περισσότερα.

Μεγάλη σκέψη για να το γράψεις πάντως....

1 ώρα πριν, keysmith είπε

επειδή σαν προγραμματιστές μετά από 10 χρόνια που υπάρχει το λειτουργικό ακόμα δεν μπορέσαμε τον κώδικά του να τον κάνουμε ασφαλή και χωρίς ελαττώματα πληρώστε μας να φτιάχνουμε τα λάθη που εξ' αρχής δεν έπρεπε να έχει.

μπορείς δυστυχώς (αν και τραβηγμένα) να το δεις και έτσι. Τα δικά τους λάθη διορθώνουν οπότε ας αφίνουν μερικά ακόμα σε κάθε διόρθωση να συνεχίσει η συνδρομή. Η λαϊκή σοφία το περιγράφει με την ιστορία του "σκεπά" (επισκευάζει τρύπες στη σκεπή). Για να συνεχίσει να έχει δουλειά για κάθε τρύπα που φτιάχνει ανοίγει μία νέα. :( 

Πολύ ορθός!

1 ώρα πριν, Istros είπε

Το ότι θα πληρώναμε και τις τρύπες της  microsoft με το μήνα και να μας το λέγανε πριν μερικά χρόνια δεν θα το πιστεύαμε.

Αυτό είναι που πολλοί δεν κατανοούν...

  • Like 1
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ξερω ποσο θα κοστολογει τα updates τον μηνα αλλα φανταζομαι δεν θα συμφερει οσο κ να τα κοστολογουν ,σε πανε αναγκαστικα στα 10αρια με λιγα λογια με προσχημα οτι σου δινουν δυνατοτητα επιλογης που θα ειναι ασυμφορη

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, Istros είπε

Πώς θα τους μαντρωσουν?το 48% έχουν ακόμα windows 7.Πως θα τους πείσουν?Φαντάσου ούτε τους πελάτες τους δεν μπορούν να πείσουν για κάτι που είναι δωρεάν.

OS-market-share-2017-500x375.jpg

Αληθεια πες μου. Εχεις καποιο πρόβλημα? Εχθες λεγαμε οτι ανεβασες του 17 οτι ειναι παλια γραφήματα δεν ισχυουν,και το 18 εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Και το κανεις και σημερα. Απορω πραγματικα με σενα και με ολα αυτα που λες.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μας χέζουν λέω γω. Όσο θα έχω ακόμα στα χέρια μου αυτόν τον υπολογιστή με 7αρια θα μείνω, την δουλειά μου την κάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοίταξε να δεις γιατί θέλει σε ότι και να κάνεις να το περνάς με κωδικά ενώ το win σου κάνει το απλό install σε απλά πράγματά λέμε όπως τα παιχνίδια. Τώρα ο κόσμος είναι κουτοπόνηρος και νομίζει ότι ξέρει από φορμάτ και τα λοιπά ενώ απέχει από την πραγματικότητα. Επίσης αν ξέρεις τα linux είναι ποίο safe αν τα ξέρεις χωρίς να έχεις anti-virus δηλαδή σαν OS είναι καλό απλά πρακτικά "βαρετό" με τόσο πολύ κώδικα αν και υπάρχουν τα ubuntu που είναι σχετικά ποιο friendly στον χρήστη 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, gregory22 είπε

Δεν νομίζω οτι σε 4 θα τα καταργήσουν. Τα windows 7 θα είναι 11 ετών όταν θα γίνει αυτό, επομένως δεν θα τα καταργήσουν τα windows 10. Ας πούμε οτι τα καταργούν 8-9 χρόνια.....πιστεύεις οτι η τεχνολογία της πληροφορικής θα είναι συμβατή με τα windows 10 τότε? 

Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ενώ η τεχνολογία και ο ανταγωνισμός προχωράει μήνα με το μήνα επιμένετε να μείνει όλη η ανθρωπότα σε λειτουργικά 12ετίας ρε παιδιά... 

αν δεν θα ειχαν τινγακρει τα 10 στο spyware και bloat κατι θα αλλαζε αλλα οχι η ms επρπεε να αντιγραψει την google ........ all your data is mineeeeeee you are my data minerrrrrr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, Black Demis είπε

αν δεν θα ειχαν τινγακρει τα 10 στο spyware και bloat κατι θα αλλαζε αλλα οχι η ms επρπεε να αντιγραψει την google ........ all your data is mineeeeeee you are my data minerrrrrr

Fixed

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

24 λεπτά πριν, crashnburn είπε

windows 8.1 + classic shel  -= H =-  windows 10 ltsb + Shut Up 10 

λυσεις υπαρχουν  

windows 10 ltsb όντως είναι μια πάρα πάρα πολύ καλη λύση το αρνιτικο ειναι οτι δεν μπορεις να τα κάνεις activate νόμιμα αλλα δεν πειράζει αφου δεν μας τα δίνει τα καλά ούτε με πληρωμή θα τα πάρουμε με το ζόρι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, zoiskarl είπε

μαν επειδή τις τελευταίες δύο μέρες έχω δει τι απαντάς και σε αυτό το θέμα και στο άλλο με το surface,θέλω να σου πω χωρίς να παρεξηγηθείς και με ευγένεια,δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς.Κάνεις κουβέντα και όχι συζήτηση.Είμαστε στο 2018 και σε μια ευρωπαική χώρα.Αν έχεις pc που δεν σηκώνει τα windows 7(δλδ 1gb ram) τότε δεν έχεις pc.Δηλαδή επειδή κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως η τεχνολογία μπορεί να τους βοηθήσει να κάνουν πράγματα γρηγορότερα/καλύτερα/αποδοτικότερα θα μείνουμε στο 2000?Πιο πάνω γράφεις για τις τρύπες των windows και ότι θα τις πλήρώνουμε ενώ μιλάμε καθαρά για over extended security support σε όσες επιχειρήσεις το θέλουν.Για μία ακόμα φορά θα ξαναγράψω το εξής:Τα προγράμματα γράφονται πάνω στο os και όχι το ανάποδο.Τι την ενδιαφέρει την ms αν το πρόγραμμα σου δεν είναι συμβατό στο λειτουργικό της.Είναι καθαρά θέμα developer του προγράμματος και όχι της ms.Πείσε τον developer να το κάνει συμβατό με τα windows 10.Δεν σε υποχρεώνει κανείς να κάνεις τίποτα που δεν θες.Αν δεν σαρέσει κάτι πας σε άλλες επιλογές.Μιλάμε καθαρά για επαγγελματικούς σκοπούς.

Ειχα dos και όλες τις εκδόσεις windows.Όπως είπα πιο πάνω θεωρώ ότι τα windows 10 είναι τα πιο ολοκληρωμένα και πιο ασφαλές.Απο κει και πέρα δεν είμαι ούτε μέτοχος ούτε κολλημένος.Δηλ θες να μου πεις ότι τα windows xp δεν σου εμφανιζαν μπλε οθόνη?ότι δε ειχαν τρύπες?3 service pack είχε βγάλει η microsoft για να τα μαζέψει.Μηπως δεν είχες χάσει αρχεία ποτέ?ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνεις επανεγκατάσταση?ξεκινούσαν πάντα?δεν είχες ποτέ πρόβλημα με ιούς?ποτέ πρόβλημα με drivers?Πάντα είχα τα τελευταία windows γιατί θεωρούσα ότι είναι πιο ασφαλες και ολοκληρωμένα.Απο κει και πέρα όμως δεν κάθομαι να κρίνω τους υπόλοιπους που έχουν 7 η ακόμα και τα xp.Καποιο μέλος είχε αναφέρει σε topic ότι στη σχολή του τα προγράμματα τρέχουν σε windows 95.τι να του πεις?γιατί δεν βάζει τα 10?στο topic για το surface μέλος μου είπε ότι στην εταιρεία που δουλευει έχει xp λόγω συμβατότητας με τα προγράμματα που έχει στην εταιρεία.Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο ούτε είναι πάντα επιλογή κάποιων.Οι ίδιοι στους υπολογιστες τους μπορεί να έχουν 10 αλλά δεν είναι πάντα επιλογή τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Αναμενόμενο.

Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει. Μπράβο στην Microsoft για τα έτη support που έδωσε στα 7. Όπως έκανε και στα xp. 

 

ειναι το αντιστοιχο με το να εχεις πληρωσει την αγορα ενος αυτοκινητου και να βγει η εταιρια μετα απο δεκα χρονια να σου πει οτι κλεινει το τμημα ανταλλακτικων του συγκεκριμενου μοντελου ,και οποιος παθει ζημια απο εδω και περα θα πληρωνει το τμημα κατασκευης ανταλλακτικων να ανοιγει να του φτιαχνει ενα φαναρι ή ενα καθισμα κλπ κλπ σε τιμη αναλογη φυσικα υπερβολικη  ..... σα να σου λεει στα μουτρα ,αλλαξε αμαξι και ας μην εχεις προβλημα αλλιως θα πληρωνεις τον δισκο-πλατό για χρυσο καθε φορα....τρομερη πολιτικη !!!

Επεξ/σία από georgetsl
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, georgetsl είπε

ειναι το αντιστοιχο με το να εχεις πληρωσει την αγορα ενος αυτοκινητου και να βγει η εταιρια μετα απο δεκα χρονια να σου πει οτι κλεινει το τμημα ανταλλακτικων του συγκεκριμενου μοντελου ,και οποιος παθει ζημια απο εδω και περα θα πληρωνει το τμημα κατασκευης ανταλλακτικων να ανοιγει να του φτιαχνει ενα φαναρι ή ενα καθισμα κλπ κλπ σε τιμη αναλογη φυσικα υπερβολικη  ..... σα να σου λεει στα μουτρα ,αλλαξε αμαξι και ας μην εχεις προβλημα αλλιως θα πληρωνεις τον δισκο-πλατό για χρυσο καθε φορα....τρομερη πολιτικη !!!

εντάξει ρε φίλε δεν πήρες και  Bugatti να πούμε, 110 ευρώ έδωσες για ένα λειτουργικό πριν 12 χρόνια και δεν στο υποστηρίζουν επειδή είναι πλέον αρχαίο.....φοβερή σπατάλη και απάτη μιλάμε. Χαλαρώστε λίγο λέμε

Επεξ/σία από gregory22
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...