Προς το περιεχόμενο

ANDROID BACKUP


Ergalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα,

Άλλαζα πολύ συχνά κινητά παλιότερα γιατί γενικά μου αρέσουν πολυ. Σε κάποια φάση βαρέθηκα όλο αυτό με κωδικούς, ξανά πέρασμα των φαρμογών, ξανά στήσιμο του κινητού κτλ και κατέληξα στα iphone λογω itunes και λόγω του ότι κάνεις reset και μετά έχεις το κινητό ακριβώς όπως το είχα πρίν. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν με όλα αυτά τα κινητά ππου βγαίνουν έχει αρχίσει να με τρώει πάλι η αλλαγή και λόγω του οτι έχω χάσει επεισόδια για τα software στα android θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα στο θέμα του backup. Εντάξει ξέρω οτι δεν θα έχω ακόμα και τους φακέλους όπως τους είχα αλλά τουλάχιστον όλα τα υπόλοιπα, saves απο τα παιχνίδια, κωδικούς κτλ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν κούρασα με το κείμενο.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Κοίτα με το ADB κάνεις αρκετά πράγματα.

Από την άλλη στα παιχνίδια αν έχεις λογαριασμό facebook ή την εφαρμογή Παιχνίδια Google Play δεν χάνεις τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα από όλα να σου πώ ότι τουλαχιστον από όσο το εχω κοιταξει εγώ, το back up και κυρίως η επαναφορά δεν εχει σχεση με εκείνο του Iphone. Αν η συσκευή είναι rooted τότε μπορείς ευκολα να αγοράσει το titanium backup (λίγα ευρώ αλλα αξίζει) και να κανεις backup τα παντα. Ευκολο και βολικό. Αν δεν είναι rooted υπαρχει το Helium που κανει παρόμοια δουλεια.

 

Σε κάθε περιπτωση όμως θα σου επαναφέρει τις εφαρμογές ή/και τα δεδομένα τους. Ρυθμίσεις του κινητου δεν εχω επαναφέρει ποτέ. Αν πάς σε samsung τότε εχει επιλογή για backup στο cloud τους όπου αποθηκευονται οι εφαρμογες (όχι τα δεδομένα) και το layout του launcher (φακελάκια κλπ). Οι περισσότερες ρυθμίσεις όμως δεν επαναφέρονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...