ziaba Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω κόψει συμβόλαιο (2 για την ακρίβεια) στην vodafone πριν κάνα 4μηνό το χω κανει cu, σήμερα με περνούν τηλ οτι χρωστάω 110€ ενώ τα χω πληρωμένα όλα ακόμα και τέλος αποσύνδεσης ... Τώρα τι κάνω να τους τα πλήρωσω ; Παίζει να με τρέχουν στα δικαστήρια αν τους γράψω;
kallair Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, ziaba είπε Έχω κόψει συμβόλαιο (2 για την ακρίβεια) στην vodafone πριν κάνα 4μηνό το χω κανει cu, σήμερα με περνούν τηλ οτι χρωστάω 110€ ενώ τα χω πληρωμένα όλα ακόμα και τέλος αποσύνδεσης ... Τώρα τι κάνω να τους τα πλήρωσω ; Παίζει να με τρέχουν στα δικαστήρια αν τους γράψω; Αποδειξεις εχεις; 2
ziaba Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 τις αποδείξεις τις πετουσα μετα απο κάποιο διάστημα γενικά δεν τις κραταω ουτε ΔΕΗ ουτε νερό τπτ 1
johnieXoX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Για 188 € οφειλή με κάλεσαν από δικηγορικό γραφείο και μου παν πως θα μου έστελναν εξωδικο. Η αποστολή του εξωδίκου θα με χρέωνε αλλά 140 €. Αν δεν πλήρωνα το σύνολο (188+140 €) σε δύο μέρες, θα μου εκαναν αγωγή και θα πηγαίναμε στο δικαστήριο. Πλήρωσα τα 188 € την επόμενη που με ειδοποίησαν και σβήστηκε η οφειλή. 1
talibanakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Αν δεν πλήρωνα το σύνολο (188+140 €) σε δύο μέρες, θα μου εκαναν αγωγή και θα πηγαίναμε στο δικαστήριο. Εγω παντως περιμενω να κινηθουν δικαστικως κανα 4ρι χρονια. 6 1
crystalp2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, ziaba είπε Έχω κόψει συμβόλαιο (2 για την ακρίβεια) στην vodafone πριν κάνα 4μηνό το χω κανει cu, σήμερα με περνούν τηλ οτι χρωστάω 110€ ενώ τα χω πληρωμένα όλα ακόμα και τέλος αποσύνδεσης ... Τώρα τι κάνω να τους τα πλήρωσω ; Παίζει να με τρέχουν στα δικαστήρια αν τους γράψω; Δεν τους ρώτησες απο που ακριβώς προήλθαν αυτα τα 110€?
giorgoskav Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 δεν σε τρεχει κανεις στα δικαστηρια και ειδικα για τοσο μικρο ποσο δεν την συμφερει και απο δικηγορικο γραφειο να σε παρουν και να σε απειλησουν οτι θα σου ερθει δικαστικος επιμελητης σε 5 μερες και αυτο ψυχολογικος πολεμος θα ειναι οτι μπορουν να μαζεψουν φυσικα καλο θα ειναι ! απλως οταν θα πας ξανα να χρησιμοποιησεις την vodaphone θα σου πουν κυριε μας χρωστατε καντε μας διακανονισμο αυτο σε καταστημα .... 1
orck Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Για 188 € οφειλή με κάλεσαν από δικηγορικό γραφείο και μου παν πως θα μου έστελναν εξωδικο. Η αποστολή του εξωδίκου θα με χρέωνε αλλά 140 €. Αν δεν πλήρωνα το σύνολο (188+140 €) σε δύο μέρες, θα μου εκαναν αγωγή και θα πηγαίναμε στο δικαστήριο. Πλήρωσα τα 188 € την επόμενη που με ειδοποίησαν και σβήστηκε η οφειλή. Μισο λεπτο ρε παιδια, ΑΥΤΟΙ κανουν το εξωδικο εσυ θα το πληρωσεις; 1
ziaba Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, l337 είπε Τα 110€ τι αφορούν; που να ξέρω τους είπα να μου στείλουν λογαριασμό και μου παν ότι σας ήρθε σε email, έψαξα και δεν βρήκα κάτι
Dantε Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, talibanakos είπε Εγω παντως περιμενω να κινηθουν δικαστικως κανα 4ρι χρονια. Μια απο τα ιδια.Εδω και 7 χρονια.Και ηταν και απο λαθος δικο τους. 1
talibanakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, giorgoskav είπε δεν την συμφερει και απο δικηγορικο γραφειο να σε παρουν και να σε απειλησουν οτι θα σου ερθει δικαστικος επιμελητης σε 5 μερες και αυτο ψυχολογικος πολεμος θα ειναι οτι μπορουν να μαζεψουν φυσικα καλο θα ειναι ! Εχω βρισει πολλες τυπισσες που παιρνουν και κυριολεκτικα απειλουν λες και τα χρωσταω σε εκεινες. Παιρνουν και γ@μ@νε την ψυχολογια του καθε καψερου που τρεχει να βουλωσει οτι τρυπα μπορει και τον αναγκαζουν με απειλες να πληρωσει. Θα μου πεις,δεν χρησιμοποιησες τις υπηρεσιες; Και μετα παμε σε μεγαλη συζητηση Απατεωνες ειναι ολοι αυτοι και καλα τους κανει ο κοσμος. 1
l337 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, giorgoskav είπε δεν σε τρεχει κανεις στα δικαστηρια και ειδικα για τοσο μικρο ποσο δεν την συμφερει και απο δικηγορικο γραφειο να σε παρουν και να σε απειλησουν οτι θα σου ερθει δικαστικος επιμελητης σε 5 μερες και αυτο ψυχολογικος πολεμος θα ειναι οτι μπορουν να μαζεψουν φυσικα καλο θα ειναι ! απλως οταν θα πας ξανα να χρησιμοποιησεις την vodaphone θα σου πουν κυριε μας χρωστατε καντε μας διακανονισμο αυτο σε καταστημα .... Το "δεν σε τρέχει κανείς" είναι σχετικό και επίσης λάθος ισχυρισμός. Δεν ξέρω να σου πω για όλους τους παρόχους αλλά κάποιοι απ' αυτούς (αν όχι όλοι τους) έχουν σύμβαση και δεν πληρώνουν τίποτα έξτρα (πέρα από αυτά που πληρώνουν έτσι κι αλλιώς κάθε μήνα) για να σε κυνηγήσει το νομικό τμήμα και μετά να πάει η υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο. Οπότε ας προσέχουμε τι συμβουλεύουμε εκτός αν είσαι δειτεθειμένος να του τα πληρώσεις εσύ αν κάτσει στραβή. 4 2
talibanakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Dantε είπε Μια απο τα ιδια.Εδω και 7 χρονια.Και ηταν και απο λαθος δικο τους. Και εκει πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Παιζει πολλα απο αυτα να μην ειναι "λαθη" και απλα να ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα. Εγω παντως επαψα να ειμαι κυριος οταν επαψαν να ειναι και εκεινοι 1
l337 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ziaba είπε που να ξέρω τους είπα να μου στείλουν λογαριασμό και μου παν ότι σας ήρθε σε email, έψαξα και δεν βρήκα κάτι Ξαναμίλησε μαζί τους. Πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις τι αφορούν. Υποψιάζομαι ότι είναι δική τους μακακία αλλά σε αφορά και εσένα για να μην έχεις τζάμπα τρεχάματα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα