Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giorgoskav είπε

δεν σε τρεχει κανεις στα δικαστηρια και ειδικα για τοσο μικρο ποσο

δεν την συμφερει και απο δικηγορικο γραφειο να σε παρουν και να σε απειλησουν οτι θα σου ερθει δικαστικος επιμελητης σε 5 μερες  και αυτο ψυχολογικος πολεμος θα ειναι οτι μπορουν να μαζεψουν φυσικα καλο θα ειναι !

απλως οταν θα πας ξανα να χρησιμοποιησεις την vodaphone θα σου πουν κυριε μας χρωστατε καντε μας διακανονισμο

αυτο σε καταστημα ....

νομίζω πρέπει να γίνουν 2 δίκες η μια για το χρέος και δεύτερη για να πληρώσω αν δεν πληρώνω 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, l337 είπε

Το "δεν σε τρέχει κανείς" είναι σχετικό και επίσης λάθος ισχυρισμός.
Δεν ξέρω να σου πω για όλους τους παρόχους αλλά κάποιοι απ' αυτούς (αν όχι όλοι τους) έχουν σύμβαση και δεν πληρώνουν τίποτα έξτρα (πέρα από αυτά που πληρώνουν έτσι κι αλλιώς κάθε μήνα) για να σε κυνηγήσει το νομικό τμήμα και μετά να πάει η υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο. Οπότε ας προσέχουμε τι συμβουλεύουμε εκτός αν είσαι δειτεθειμένος να του τα πληρώσεις εσύ αν κάτσει στραβή.

εχεις δουλεψει σε τετοιο δικηγορικο γραφειο?

εχω εργαστει στο παρελθον σε 2 διαφορετικα που διαχειριζοταν την vodaphone

ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

5 λεπτά πριν, l337 είπε

Το "δεν σε τρέχει κανείς" είναι σχετικό και επίσης λάθος ισχυρισμός.
Δεν ξέρω να σου πω για όλους τους παρόχους αλλά κάποιοι απ' αυτούς (αν όχι όλοι τους) έχουν σύμβαση και δεν πληρώνουν τίποτα έξτρα (πέρα από αυτά που πληρώνουν έτσι κι αλλιώς κάθε μήνα) για να σε κυνηγήσει το νομικό τμήμα και μετά να πάει η υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο. Οπότε ας προσέχουμε τι συμβουλεύουμε εκτός αν είσαι δειτεθειμένος να του τα πληρώσεις εσύ αν κάτσει στραβή.

ΑΝ ΔΕΝ διαβασες σωστα εγραψα ωστοσο οτι μπορει να ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕΙ αυτα εκτος των οποιον απειλων που θα ακουσει για τον ψυχολογικο πολεμο νευρων.

υποψην για τα οποια τρολακια που γελανε (ξερουν ποιοι ειναι αυτοι) εδω ποσα των 5000 ευρω δεν πηγαινε  διαταγη πληρωμης και τους παρακαλαγανε να μπουν σε ρυθμισεις γιατι δεν συμφερε οικονομικα το καθε γραφειο να μπει σε διαδικασια νομικων ενεργειων και μιλαμε για εταιρικες παροχες οχι για οικιες

Επεξ/σία από giorgoskav
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, giorgoskav είπε

εχεις δουλεψει σε τετοιο δικηγορικο γραφειο?

εχω εργαστει στο παρελθον σε 2 διαφορετικα που διαχειριζοταν την vodaphone

ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Δεν υπάρχει λόγος να σου πω που έχω δουλέψει και που δουλεύω ακόμη καθώς και το τι κάνω εκεί αλλά είμαι σε θέση να σου πω ότι ίσως γνωρίζω περισσότερα απ' όσα -ίσως για μένα- νομίζεις. Για να είμαι δίκαιος όμως δεν είχα προσέξει ότι είχε αναφέρει πάροχο (γι' αυτό και του απάντησα αόριστα πριν) και όπως έγραψα και πριν δεν γνωρίζω τι κάνουν όλοι οι πάροχοι αλλά κάποιοι από αυτούς συγκεκριμένα, και (καλώς ή κακώς) η vodafone δεν είναι σε αυτούς. Οπότε ίσως μπορείς να τον βοηθήσεις εσύ.

Επεξ/σία από l337
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giorgoskav είπε

δεν σε τρεχει κανεις στα δικαστηρια και ειδικα για τοσο μικρο ποσο

δεν την συμφερει και απο δικηγορικο γραφειο να σε παρουν και να σε απειλησουν οτι θα σου ερθει δικαστικος επιμελητης σε 5 μερες  και αυτο ψυχολογικος πολεμος θα ειναι οτι μπορουν να μαζεψουν φυσικα καλο θα ειναι !

απλως οταν θα πας ξανα να χρησιμοποιησεις την vodaphone θα σου πουν κυριε μας χρωστατε καντε μας διακανονισμο

αυτο σε καταστημα ....

μα και τώρα έχω βοντα (σταθερό βέβαια) και όταν έμπαινα στο account  δεν έλεγε κάτι, στο κάτω κάτω 110€ είναι 3 μήνες πάγια είναι δυνατόν να μην τους πλήρωνα για τόσο μεγάλο διάστημα και θα με κρατούσαν, θα μου έκαναν και κάρτα με το ίδιο νούμερο κτλ lol

Δημοσ.

Ωραια μπιζνα ρε.Θα περνω τηλ οποιον βρω και θα λεω οτι ειμαι απο το δηκηγορικο γραφειο SPYROS 007 και οτι υπαρχει οφειλη απο vodafone forthnet wind ote cyta βασιλοπουλο μασουτη, που θα παει καποιον θα πετυχω να του τα αρπαξω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ziaba είπε

μα και τώρα έχω βοντα (σταθερό βέβαια) και όταν έμπαινα στο account  δεν έλεγε κάτι, στο κάτω κάτω 110€ είναι 3 μήνες πάγια είναι δυνατόν να μην τους πλήρωνα για τόσο μεγάλο διάστημα και θα με κρατούσαν, θα μου έκαναν και κάρτα με το ίδιο νούμερο κτλ lol

Πάρε τους ένα τηλέφωνο (ακόμη και τώρα) και ζήτα να μάθεις από που προκύπτει η οφειλή.
Μετά ζήτησε να σου αποστείλουν γραπτώς και αναλυτικά τι ζητάνε από εσένα καθώς και τον λόγο της οφειλής ώστε αρχικά να δεις πως θα κινηθείς και κατά δεύτερον να έχεις κάτι εγγράφως στα χέρια σου.
Μόλις μιλήσεις μαζί τους ενημέρωσε μας εδώ αν θέλεις με τον λόγο της οφειλής.
Τέλος να θυμάσαι, εκείνοι οφείλουν να τεκμηριώσουν την ύπαρξη της οφειλής. Ζητά όμως τα παραπάνω εγγράφως χωρίς να το καθυστερείς.

Επεξ/σία από l337
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, l337 είπε

Δεν υπάρχει λόγος να σου πω που έχω δουλέψει και που δουλεύω ακόμη καθώς και το τι κάνω εκεί αλλά είμαι σε θέση να σου πω ότι γνωρίζω πολύ περισσότερα απ' όσα -ίσως- νομίζεις.
Για να είμαι δίκαιος όμως δεν είχα προσέξει ότι είχε αναφέρει πάροχο (γι' αυτό και του απάντησα αόριστα πριν) και όπως έγραψα και πριν δεν γνωρίζω τι κάνουν όλοι οι πάροχοι αλλά κάποιοι από αυτούς συγκεκριμένα, και (καλώς ή κακώς) η vodafone δεν είναι σε αυτούς. Οπότε ίσως μπορείς να τον βοηθήσεις εσύ.

φιλτατε ρητορικη ερωτηση εκανα αλλα δεν εχω απαιτηση να γινει αντιληπτη!  σου απαντησα γιατι μου εκανες αστοχη συσταση!

φυσικα για το θεμα γνωριζεις λιγοτερα εκτος εαν εισαι δικηγορος που  αμβιβαλω!

δεν εχω να βοηθησω σε κατι απλως ειπα να μην δωσει σημασια σε νομικες απειλες που ειναι καθαρα για ψυχολογικο πολεμο και να παει οπως μπορει εφοσον υφιστατε το χρεος  να το διακανονισει σε ενα καταστημα.

αρα δεν ειπα κατι μεμπτο που να αξιζει εστω, την συσταση σου.

thats all.

Επεξ/σία από giorgoskav
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, l337 είπε

Πάρε τους ένα τηλέφωνο (ακόμη και τώρα) και ζήτα να μάθεις από που προκύπτει η οφειλή.
Μετά ζήτησε να σου αποστείλουν γραπτώς και αναλυτικά τι ζητάνε από εσένα καθώς και τον λόγο της οφειλής ώστε αρχικά να δεις πως θα κινηθείς και κατά δεύτερον να έχεις κάτι εγγράφως στα χέρια σου.
Μόλις μιλήσεις μαζί τους ενημέρωσε μας εδώ αν θέλεις με τον λόγο της οφειλής.
Τέλος να θυμάσαι, εκείνοι οφείλουν να τεκμηριώσουν την ύπαρξη της οφειλής. Ζητά όμως τα παραπάνω εγγράφως χωρίς να το καθυστερείς.

εννοείται θα πάω από κατάστημα αύριο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ziaba είπε

στο καταστημα θα σε εξυπηρετησουν ειναι βεβαιον το θεμα ειναι μην σε παραπεμψουν να καλεσεις στα κεντρικα !

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι αρχίσω να τρομάζω με βονταφον. Ανοίγουν πολλά θέματα με οφειλές για βονταφον... Μου την σπάει γιατί η cyta που έχω τώρα μεταπωληθηκε στην βονταφον λέτε να μου αρχίσουν τέτοια "χρεωστικά" και σε μένα;

Θα μου έρθει ειδοποίηση άμα θέλω να αλλάξω εταιρία ή να παραμείνω;

Έχω ακόμα 8 μήνες για να λήξει το συμβόλαιο από cyta.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, giorgoskav είπε

φιλτατε ρητορικη ερωτηση εκανα αλλα δεν εχω απαιτηση να γινει αντιληπτη!  σου απαντησα γιατι μου εκανες αστοχη συσταση!

φυσικα για το θεμα γνωριζεις λιγοτερα εκτος εαν εισαι δικηγορος που  αμβιβαλω!

δεν εχω να βοηθησω σε κατι απλως ειπα να μην δωσει σημασια σε νομικες απειλες που ειναι καθαρα για ψυχολογικο πολεμο και να παει οπως μπορει εφοσον υφιστατε το χρεος  να το διακανονισει σε ενα καταστημα.

thats all.

Spoiler

Ας μην είμαστε απόλυτοι. Ναι νομικός δεν είμαι αλλά είμαι σε θέση πχ. να σε διαβεβαιώσω ότι σε άλλο μεγάλο πάροχο ισχύει ότι έγραψα παραπάνω. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι εσύ μπορεί να γνωρίζεις από δικηγορικά γραφεία κλπ (και δεν το αναιρώ αυτό) αλλά εγώ από την άλλη γνωρίζω άλλα πράγματα (διαδικασίες) ή και λαμβάνω μέρος σε κάποιες αποφάσεις πριν φτάσουν σε κάποιο δικηγορικό γραφείο. Δεν χρειάζεται να αναφέρω περισσότερα και δεν υπάρχει λόγος εδώ μέσα (δεν έχω πρόβλημα σε pm). Ξαναγράφω όμως, δεν γνωρίζω τι κάνει συγκεκριμένα η vodafone, κάτι που το πρόσεξα αργότερα ότι αναφερόταν σε αυτή.

12 λεπτά πριν, ziaba είπε

Το κατάστημα δεν θα σε εξυπηρετήσει σε αυτό που σου έγραψα παρά μόνο ίσως προφορικά.
Εσύ θα επικοινωνήσεις μαζί τους με mail ή me fax (εάν επικοινωνήσεις με fax κράτησε και το αποδεικτικό παράδοσης) μόνο.

Επεξ/σία από l337
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, aris1986 είπε

Εγώ πάλι αρχίσω να τρομάζω με βονταφον. Ανοίγουν πολλά θέματα με οφειλές για βονταφον... Μου την σπάει γιατί η cyta που έχω τώρα μεταπωληθηκε στην βονταφον λέτε να μου αρχίσουν τέτοια "χρεωστικά" και σε μένα;

Θα μου έρθει ειδοποίηση άμα θέλω να αλλάξω εταιρία ή να παραμείνω;

Έχω ακόμα 8 μήνες για να λήξει το συμβόλαιο από cyta.

ένα μηνά πριν θα πας για φορητότητα μην πληρώσεις πάγιο εκτός συμβολαίου

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, l337 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ας μην είμαστε απόλυτοι. Ναι νομικός δεν είμαι αλλά είμαι σε θέση πχ. να σε διαβεβαιώσω ότι σε άλλο μεγάλο πάροχο ισχύει ότι έγραψα παραπάνω. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι εσύ μπορεί να γνωρίζεις από δικηγορικά γραφεία κλπ (και δεν το αναιρώ αυτό) αλλά εγώ από την άλλη γνωρίζω άλλα πράγματα (διαδικασίες) ή και λαμβάνω μέρος σε κάποιες αποφάσεις πριν φτάσουν σε κάποιο δικηγορικό γραφείο. Δεν χρειάζεται να αναφέρω περισσότερα και δεν υπάρχει λόγος εδώ μέσα (δεν έχω πρόβλημα σε pm). Ξαναγράφω όμως, δεν γνωρίζω τι κάνει συγκεκριμένα η vodafone, κάτι που το πρόσεξα αργότερα ότι αναφερόταν σε αυτή.

χαιρομαι που το ξεκαθαρισες οπως επισης οτι δεν παροτρυνα κανενα να τα γραψει κανονικα και να μην διακανονισει!

επειτα να ψαξει καλα αν υπαρχει χρεος και τι ακριβως! 

Γνωρισα περιπτωσεις που ειχαν και διπλοχρεωσεις απο την εν λογω εταιρια!

Επεξ/σία από giorgoskav
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, l337 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Το κατάστημα δεν θα σε εξυπηρετήση σε αυτό που σου έγραψα.
Εσύ θα επιξκοινωνήσεις μαζί τους με mail ή me fax (εάν επικοινωνήσεις με fax κράτησε και το αποδεικτικό παράδοσης) μόνο.

καλά φαξ δεν έχω μόνο  email ... να τους ζητήσω να μου στείλουν αναλυτικά τα πάντα όλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, l337 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Το κατάστημα δεν θα σε εξυπηρετήσει σε αυτό που σου έγραψα παρά μόνο ίσως προφορικά.
Εσύ θα επικοινωνήσεις μαζί τους με mail ή me fax (εάν επικοινωνήσεις με fax κράτησε και το αποδεικτικό παράδοσης) μόνο.

ειναι υποχρεωμενοι σε οποιοδηποτε καταστημα να σε εξυπηρετησουν και να σου εκτυπωσουν οτι χρεος υπαρχει !

Επεξ/σία από giorgoskav
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...