bjj-p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @l337 @giorgoskav Δεν ειναι κακο να δωσετε 2 πληροφοριες να προστατευτει ο κοσμος απο την ψυχολογικη καταπιεση που του ασκουν τετοιου ειδους εταιρειες.... Τι γινεται τωρα, με τον νεο νομο περι πρστασιας προσωπικων δεδομενων; εχουν ακομη αυτη την ανεση να παιρνουν και να ενοχλουν χωρις επιπτωσεις; Επισης ακουσα περιπτωση , ειναι καποια χρονια, που τελικα ο οφειλετης βγηκε και κερδισμενος απο την αμεση πληρωμη καποιου απληρωτου δανειου. δηλ η εκπτωση που του εκαναν στις διαπραγματευσεις για να πληρωσει ηταν γεναιοδωρη... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2018 από bjj-p
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, bjj-p said: @l337 @giorgoskav Δεν ειναι κακο να δωσετε 2 πληροφοριες να προστατευτει ο κοσμος απο την ψυχολογικη καταπιεση που του ασκουν τετοιου ειδους εταιρειες.... Τι γινεται τωρα, με τον νεο νομο περι πρστασιας προσωπικων δεδομενων; εχουν ακομη αυτη την ανεση να παιρνουν και να ενοχλουν χωρις επιπτωσεις; Επισης ακουσα περιπτωση , ειναι καποια χρονια, που τελικα ο οφειλετης βγηκε και κερδισμενος απο την αμεση πληρωμη καποιου απληρωτου δανειου. δηλ η εκπτωση που του εκαναν στις διαπραγματευσεις για να πληρωσει ηταν γεναιοδωρη... Το σωστό είναι να υπάρχει μια ισορροπία και να τηρούνται κάποιοι βασικοί κανόνες από όλες τις πλευρές. Δεν γίνεται να υπάρχουν επιπτώσεις σε εταιρείες που ζητάνε τα χρήματα από τους καταναλωτές ενώ ταυτόχρονα να μην υπάρχουν επιπτώσεις όταν οι καταναλωτές αρνούνται να πληρώσουν! 1
kallair Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Καααποτε ημουν στην forthnet.. Mετα ειχε βγαλει η wind προσφορα κ ειχα φυγει απο εκεινους. ξαφνικα μετα απο 2-3 χρονια, με παιρνουν τηλεφωνο απο καποιο δικηγορικό (; ) γραφειο ενα παληκαρι μαλλον νεαρος σε ηλικια, ηταν πολυ ευγενικος και συζητησιμος. μου λεει εχουμε μια οφειλη στο προσωπο σας απο οταν ησασταν στην φορθνετ. Του κανω εχω φυγει απο την φορθνετ 3 χρονια. τωρα την ανακαλυψατε; δεν εχω καποια οφειλη. Μου ανταπανταει εμεις εχουμε εντολη απο την φορθνετ να κινηθουμε νομικα σε περιπτωση που δεν πληρωθει το χρεος. Του λεω εγω δεν χρωσταω τπτ στην φορθνετ. και σαφως μετά απο 3 χρονια κ μια μετακομιση, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν κραταω πλεον του πληρωμενους λογαριασμους. Δεν αναγνωριζω το χρεος ειδικά όταν ΔΕΝ με εχετε ενοχλησει τοσο καιρο κ με θυμηθηκε η φορθνετ μετα απο 3 χρονια. ευχαριστω μου λεει κ κλεινουμε το τηλεφωνο.. Μερικες μερες μετα, απο το ιδιο δικηγορικό γραφειο, με παιρνει μια σκυλα... Μου λεει με ειρωνικο υφος οτι χρωσταω κλπ κλπ.. Της εξηγω με ηρεμο τονο τα ιδια αλλα επεμενε κ ηταν προσβλητικη κ στο τελος της κλεινω το τηλεφωνο. Μετα απο λιγες μερες με ενοχλει, η ιδια παλι.. Της λεω ακου να σου πω εγω ΔΕΝ χρωσταω, αν θελει η φορθνετ να κινηθει δικαστικά, ευχαριστως να κινηθει. ΕΣΕΙΣ σαν εταιρεια απο την στιγμή που σας γνωστοποιω την θεση μου ΜΗΝ με ξανακαλεσετε. εχω κρατησει τα στοιχεια σας κ θα κινηθω νομικα εναντιον σας σε περιπτωση που με ξαναενοχλησετε κ καπου εκει τελειωσε η κληση. Εκτοτε δεν με ενοχλησε ξανα καποιος για το συγκεκριμενο ζητημα. 1 1
duende Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 τα ιδια εκανε παλια η fothnet, μετα απο 4-5 χρονια εβαζε δικηγορικα γραφεια να ψαρευουν πελατες. παμπολα τα περιστατικα στο adslgr. οταν εφυγα απο αυτους ζητησα να μου τυπωσουν τη καρτελα πελατη που να δειχνει οτι εχω εξοφλησει και τη κρατησα μεχρι και τωρα, μαζι με τον τελευταιο λογαριασμο και την αποδειξη εξοφλησης. ειναι μεγαλη ξεφτιλα αυτο που κανουν, αλλα σε μπανανια ζουμε.. 1
aris1986 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, kallair είπε Καααποτε ημουν στην forthnet.. Mετα ειχε βγαλει η wind προσφορα κ ειχα φυγει απο εκεινους. ξαφνικα μετα απο 2-3 χρονια, με παιρνουν τηλεφωνο απο καποιο δικηγορικό (; ) γραφειο ενα παληκαρι μαλλον νεαρος σε ηλικια, ηταν πολυ ευγενικος και συζητησιμος. μου λεει εχουμε μια οφειλη στο προσωπο σας απο οταν ησασταν στην φορθνετ. Του κανω εχω φυγει απο την φορθνετ 3 χρονια. τωρα την ανακαλυψατε; δεν εχω καποια οφειλη. Μου ανταπανταει εμεις εχουμε εντολη απο την φορθνετ να κινηθουμε νομικα σε περιπτωση που δεν πληρωθει το χρεος. Του λεω εγω δεν χρωσταω τπτ στην φορθνετ. και σαφως μετά απο 3 χρονια κ μια μετακομιση, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν κραταω πλεον του πληρωμενους λογαριασμους. Δεν αναγνωριζω το χρεος ειδικά όταν ΔΕΝ με εχετε ενοχλησει τοσο καιρο κ με θυμηθηκε η φορθνετ μετα απο 3 χρονια. ευχαριστω μου λεει κ κλεινουμε το τηλεφωνο.. Μερικες μερες μετα, απο το ιδιο δικηγορικό γραφειο, με παιρνει μια σκυλα... Μου λεει με ειρωνικο υφος οτι χρωσταω κλπ κλπ.. Της εξηγω με ηρεμο τονο τα ιδια αλλα επεμενε κ ηταν προσβλητικη κ στο τελος της κλεινω το τηλεφωνο. Μετα απο λιγες μερες με ενοχλει, η ιδια παλι.. Της λεω ακου να σου πω εγω ΔΕΝ χρωσταω, αν θελει η φορθνετ να κινηθει δικαστικά, ευχαριστως να κινηθει. ΕΣΕΙΣ σαν εταιρεια απο την στιγμή που σας γνωστοποιω την θεση μου ΜΗΝ με ξανακαλεσετε. εχω κρατησει τα στοιχεια σας κ θα κινηθω νομικα εναντιον σας σε περιπτωση που με ξαναενοχλησετε κ καπου εκει τελειωσε η κληση. Εκτοτε δεν με ενοχλησε ξανα καποιος για το συγκεκριμενο ζητημα. Trolling for 💰 κάνανε.. δυνατοί! 1
orck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, panos0100 είπε Πάντως αυτά για μηνύσεις και τέτοια δεν βλέπω να γίνονται στην vodafone μια γρια σε μας η οποία δεν ήταν και καλά στα μυαλά της έφυγε και είχε μόνο τηλέφωνο σύνδεση στην vodafone άφησε ένα χρέος κάπου στα 280€ το τι χαρτιά ήρθανε ότι θα την πάνε δικαστικώς ότι θα πληρώσει πρόστιμα, τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε Δεν υπαρχει η εννοια προστιμο απο ιδιωτικη εταιρια, ακομη και λαμογιο να εισαι και να μην πληρωνεις λογαριασμο ενω ελαβες υπηρεσια (απαραδεκτο οσοι το κανουν) δεν υπαρχει προστιμο, πατε δικαστηρια, και σου εκδικαζουν να πληρωσεις τα χρωστουμενα μαζι με τα δικαστικα εξοδα κλπ Προστιμο θα σου ριξει το κρατος επειδη τρεχεις πολυ στον δρομο και κινδυνευουν ολοι οι γυρω σου για να σε συνετισει. 21 λεπτά πριν, aris1986 είπε Trolling for 💰 κάνανε.. δυνατοί! Ηταν οι μεγαλες μας ελπιδες να ερθουν οι σωτηρες οι εναλλακτικοι να μας "σωσουν" απο τον ΟΤΕ. Και ηρθαν ΑΥΤΟΙ οι εναλλακτικοι. Δεν θα ξεχασω ποτε την διαφημιση με τον παπαγαλο (που ηταν σαυρα τελικα) και δεν μιλαει επειδη ειναι Τεταρτη, το γνωστο σε ολους μας "σε αυτες τις περιπτωσεις φταιει ο ΟΤΕ". Μας σωσαν σε ολα τα επιπεδα αυτοι οι εναλλακτικοι παροχοι. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα