Kenoobe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Έχω επιχείρηση φωτιστικών με μεγάλο εμπόρευμα και θέλω να κινηθώ με διαδικτυακή διαφήμιση και πώληση. Όποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του στα παρακάτω. Θα ήταν προτιμότερο να βρω προγραμματιστή να το φτιάξει ή αξίζουν τα έτοιμα templates που θεωρητικά μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνος μου για να κάνω customize? Περίπου τι να υπολογίζω για κόστος της δημιουργίας του e-shop? Υπάρχει ήδη site για την επιχείρηση, στο οποίο θέλω να προστεθεί το "tab" του e-shop. Eπηρεάζει αυτό το κόστος με κάποιο τρόπο? Για πλατφόρμες μηχανής αναζήτησης, πέρα από το Skroutz ποιες άλλες υπάρχουν και θα προτείνατε, και με πιο τρόπο διαμορφώνεται το κόστος. Τι κόστος να προβλέπω.
ZauZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 1. Τα έτοιμα templates είναι templates δηλαδή «μακέτες» δεν είναι αυτούσια eshops ούτε έχουν μηχανισμό eshop από πίσω. Αν δεν είσαι σχετικός δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορείς να κάνεις το customization που θες. Καλύτερα να προσλάβεις κάποιον προγραμματιστή ή εταιρία για την ανάπτυξη του eshop σου. 2. Το επιπλέον «TAB» δεν επηρεάζει κάπου. 3. Το κόστος προγραμματιστή μπορεί να είναι από 2000 ευρώ έως 100.000 ανάλογα το τι θες και ποιος στο φτιάχνει… Θεωρώ πως κάτω από 2000 ευρώ κάτι βρομάει και ξαφνικά θα μείνεις ξεκρέμαστος χωρίς καμία υποστήριξη. 4. Πλατφόρμες ξέρω το skroutz και το bestprice. Υπάρχουν μερικές ακόμα αλλά νομίζω με πολύ μικρό market share.
dpolal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 10/9/2018 στις 11:27 ΜΜ, Kenoobe είπε Καλησπέρα. Έχω επιχείρηση φωτιστικών με μεγάλο εμπόρευμα και θέλω να κινηθώ με διαδικτυακή διαφήμιση και πώληση. Όποιος μπορεί να δώσει τα φώτα του στα παρακάτω. Θα ήταν προτιμότερο να βρω προγραμματιστή να το φτιάξει ή αξίζουν τα έτοιμα templates που θεωρητικά μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνος μου για να κάνω customize? Περίπου τι να υπολογίζω για κόστος της δημιουργίας του e-shop? Υπάρχει ήδη site για την επιχείρηση, στο οποίο θέλω να προστεθεί το "tab" του e-shop. Eπηρεάζει αυτό το κόστος με κάποιο τρόπο? Για πλατφόρμες μηχανής αναζήτησης, πέρα από το Skroutz ποιες άλλες υπάρχουν και θα προτείνατε, και με πιο τρόπο διαμορφώνεται το κόστος. Τι κόστος να προβλέπω. 1- εννοείτε ότι θα στο φτιάξει προγραμματιστής διότι πίσω από το eshop υπάρχουν πολλά που ακολουθούν. (σύνδεση με erp, ασφάλεια συναλλαγών, πληρωμές μέσω τραπεζών, κλπ κλπ κλπ) 2- το κόστος εξαρτάται από το τί θες να φτιάξεις και το έξτρα "tab" του eshop ίσως τραβάει πίσω του πολλά περισσότερα από ολόκληρο το υπόλοιπο site. 3- ανάλογα με την διαφήμιση και το promotion που θες να κάνεις, το κόστος το καθορίζουν πολλοί παράγοντες. Αν θες να το δείς σοβαρά το θέμα θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη πάντως. Ξεκίνα να ψάχνεις εταιρείες που ασχολούντε με αυτά, μπες σε αντίστοιχα sites, πάρε τις διευθύνσεις των εταιριών που τα κατασκεύασαν (φαίνονται σε κάποιο σημείο) και ξεκίνα έρευνα. ΜΗΝ εμπειστευτείς πάντως τον φοιτητή που θα στο φτιάξει με 300 ευρώ. Δεν είναι σοβαρές δουλειές αυτές. 1
tsioulak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 12/9/2018 στις 10:49 ΠΜ, dpolal είπε ΜΗΝ εμπειστευτείς πάντως τον φοιτητή που θα στο φτιάξει με 300 ευρώ. Δεν είναι σοβαρές δουλειές αυτές. Για e-shop συμφωνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μπορείς να ξεκινήσεις με το shopify που είναι πλατφόρμα e-commerce και έχει και έτοιμα εικαστικά με χαμηλό κόστος όπως και έτοιμα plugins για χρήση πιστωτικών καρτών, υπολογισμό κόστους αποστολής, σύνδεση με τράπεζες κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα