Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, apos είπε

Καλά όχι ότι μου πέφτει λόγος, απλά απο περιέργεια, γιατί κάποιοι φτάσατε να έχετε 4 και 5 δραματικές εμπειρίες με το after sales τους και δεν το κόψατε στη δεύτερη; 

(εγώ αποκλείω το MM εξ ορισμού από τις επιλογές μου, από τότε που αποφάσισαν να εξολοθρεύσουν με τις διαφημίσεις τους τα ίχνη αισθητικής και αξιοπρέπειας που είχαν μείνει στην ελληνική τηλεόραση) 

Ακριβως αυτο, μαζι με τα Jumbo. Μπουκοταζ.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, apos είπε

Καλά όχι ότι μου πέφτει λόγος, απλά απο περιέργεια, γιατί κάποιοι φτάσατε να έχετε 4 και 5 δραματικές εμπειρίες με το after sales τους και δεν το κόψατε στη δεύτερη; 

(εγώ αποκλείω το MM εξ ορισμού από τις επιλογές μου, από τότε που αποφάσισαν να εξολοθρεύσουν με τις διαφημίσεις τους τα ίχνη αισθητικής και αξιοπρέπειας που είχαν μείνει στην ελληνική τηλεόραση) 

Τώρα αν σου πω ότι και εγω απορώ με τον εαυτό μου; 😜

Όχι οκ, απλά βασικά δεν ήρθαν όλα τα προβλήματα το ένα μετά το άλλο, αλλά προέκυψαν σε βαθος χρόνου, στην διάρκεια της εγγύησης των προϊόντων κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

Μια φορά πήρα ζυγαριά από τα ΜΜ που αποδείχθηκε ελαττωματική. Όταν την πήγα πίσω στο service για αλλαγή και τους το είπα μου λένε "Γιατί; Σε δείχνει παραπάνω κιλά;" 😂

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mynam3 είπε

What??

Τουλάχιστον 5 φορές, για γέλια το μαγαζάκι.

H  δική μου εμπειρία είναι τελείως διαφορετική... Αλλά ο καθένας πράττει οπως νομίζει

Παντως αν ψάξεις στα διαφορα φόρουμς δεν νομιζω να βρείς αλυσίδα ηλεκτρικων/ηλεκτρονικών που να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και για την οποία να μην πέφτει κράξιμο....

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτό θα συμφωνήσω ..

Tελος πάντων θα δούμε τι και πως θα γίνει..  

Επεξ/σία από prometheas
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτο που ολοι κραζουν τις αλυσιδες για αφτερ σειλς και ψωνιζουν απο σκρουτζομαγαζα παραεισαγωγες με 0 αφτερ σειλς εχει τη πλακα του. Για μενα αυτος ακριβως ειναι ο λογος υπαρξης των 'μεγαλων' αλυσιδων. Πηρα LG Τηλεοραση μεγαλης αξιας, ειχε καμενο pixel ηρθε η LG και μου δωσε αλλη. Σε αλλη αντιστοιχη περιπτωση μονιτορ ευτελους αξιας εψαχνε ο αλλος να βρει απο ποια χωρα ειναι ο σειριακος του γιατι η LG δε τον καλυπτε. Αλλα γλυτωσε 30 ευρω.

Καποιες αγορες μεγαλης αξιας εγω, και νομιζω οι περισσοτεροι, τις κανουμε απο φυσικα καταστηματα. Αμα εκλειψουν μετα θα μαστε ολοι ερμαια στις Κινεζιες του πλαισιου και τις παραεισαγωγες του Σκρουτζ.  Εκει να δεις μετα τρεχατε ποδαρακια μου ΑΝ κατσει προβλημα.

Δημοσ.

Τα ζυγιζεις. Αγοραζω παιχνιδια απο σκρουτζομαγαζα γιατι τα βρισκω φτηνοτερα απο αλυσιδες , αλλα μεγαλες συσκευες μονο απο κωτσο , public , γιατι οταν τυχει κατι (και εχει τυχει αρκετες φορες) , μπαινω στο μαγαζι και διεκδικω τα δικαιωματα μου. Στο σκρουτζομαγαζο παιζει να ταλαιπωρηθεις. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Αυτο που ολοι κραζουν τις αλυσιδες για αφτερ σειλς και ψωνιζουν απο σκρουτζομαγαζα παραεισαγωγες με 0 αφτερ σειλς εχει τη πλακα του. Για μενα αυτος ακριβως ειναι ο λογος υπαρξης των 'μεγαλων' αλυσιδων. Πηρα LG Τηλεοραση μεγαλης αξιας, ειχε καμενο pixel ηρθε η LG και μου δωσε αλλη. Σε αλλη αντιστοιχη περιπτωση μονιτορ ευτελους αξιας εψαχνε ο αλλος να βρει απο ποια χωρα ειναι ο σειριακος του γιατι η LG δε τον καλυπτε. Αλλα γλυτωσε 30 ευρω.

Καποιες αγορες μεγαλης αξιας εγω, και νομιζω οι περισσοτεροι, τις κανουμε απο φυσικα καταστηματα. Αμα εκλειψουν μετα θα μαστε ολοι ερμαια στις Κινεζιες του πλαισιου και τις παραεισαγωγες του Σκρουτζ.  Εκει να δεις μετα τρεχατε ποδαρακια μου ΑΝ κατσει προβλημα.

Ναι, μόνο που είναι και θέμα τύχης. Τα Media Markt δίνουν - όπως είπα πιο πριν - ξανασφραγισμένα προϊόντα από επιστροφή ως καινούργια και πασσάρουν factory seconds δηλ. προϊόντα δευτέρας διαλογής. Είναι αρκετά καλές οι πιθανότητες να σου παρουσιάσει κάποια βλάβη η όποια συσκευή αγόρασες από εκεί. Οπότε εάν η βλάβη δεν παρουσιαστεί εντός της εγγύησης τότε τι την πήρες από τα MM τι από κάποιο σκουτζομάγαζο, είναι το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, randomcat είπε

Ναι, μόνο που είναι και θέμα τύχης. Τα Media Markt δίνουν - όπως είπα πιο πριν - ξανασφραγισμένα προϊόντα από επιστροφή ως καινούργια και πασσάρουν factory seconds δηλ. προϊόντα δευτέρας διαλογής. Είναι αρκετά καλές οι πιθανότητες να σου παρουσιάσει κάποια βλάβη η όποια συσκευή αγόρασες από εκεί. Οπότε εάν η βλάβη δεν παρουσιαστεί εντός της εγγύησης τότε τι την πήρες από τα MM τι από κάποιο σκουτζομάγαζο, είναι το ίδιο πράγμα.

το οτι πουλανε factory seconds που το ξερεις? γιατι ειναι ψιλοχοντρη καταγγελια

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω κοντά Media Markt και είχα κάνει αρκετές αγορές από κει χωρίς προβλήματα αλλά πλέον αποφεύγω. Και αυτό γιατί είχα ενοχληθεί απίστευτα όταν είχα πάει ψάχνοντας κινητό για τη μάνα μου γύρω στο 100ρικο και προσπαθούσε μία υπάλληλος με το ζόρι να μου πουλήσει ένα MLS στα 75€! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, fredd0 είπε

το οτι πουλανε factory seconds που το ξερεις? γιατι ειναι ψιλοχοντρη καταγγελια

Φήμες-ισχυρισμοί από εργαζόμενους στο κατάστημα της Συγγρού με τους οποίους έχω μιλήσει (+ ότι μας πασσάρουν από Γερμανία όλη τους τη σαβούρα εδώ σε μεγαλύτερες τιμές).

Αυτό που γνωρίζω σίγουρα από προσωπική εμπειρία - που είναι επίσης χοντρή κατηγορία - είναι η πώληση μεταχειρισμένων προϊόντων και επιστροφών ως καινούργια.

Βλ. αγορά ενός χρησιμοποιημένου και ξανασφραγισμένου router που ανέφερα προηγουμένως:

Μου έδωσαν ένα άλλο ίδιο αφού παραπονέθηκα και το οποίο επέστρεψα σε δεύτερή μου επίσκεψη επειδή το Wi-Fi του παραήταν αδύναμο με αποσυνδέσεις ποικίλων συσκευών από τα 5 μέτρα.

Δεν μου επέστρεψαν τα χρήματά μου πίσω, αλλά μου έδωσαν κουπόνι με πιστωτικό υπόλοιπο για να αγοράσω κάτι άλλο. Δεν υπήρχαν άλλα αξιόλογα router για να αγοράσω καθώς είχα αγοράσει το πιο ακριβό που είχαν και τα υπόλοιπα μοντέλα (με εξαίρεση ένα άλλο δεύτερο ακριβό που είχαν) ήταν κλάσεις κατώτερα οπότε κατέληξα να κοιτάζω πάλι για το ίδιο μοντέλο...

... ε εκεί με περίμενε και η έκπληξη... σχεδόν όλα τα κουτιά αυτού του router (καμιά δεκαριά το πολύ) είχαν πλέον μια κόκκινη κορδέλλα / ετικέτα που έγραφε "Προϊόν επιστροφής". Ελαττωματική παρτίδα; Τι να πω...

Επεξ/σία από randomcat
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, randomcat είπε

Φήμη από εργαζόμενους στο κατάστημα της Συγγρού με τους οποίους έχω μιλήσει (+ ότι μας πασσάρουν από Γερμανία όλη τους τη σαβούρα εδώ σε μεγαλύτερες τιμές).

Αυτό που γνωρίζω σίγουρα από προσωπική εμπειρία - που είναι επίσης χοντρή κατηγορία - είναι η πώληση μεταχειρισμένων προϊόντων και επιστροφών ως καινούργια.

Βλ. αγορά ενός χρησιμοποιημένου και ξανασφραγισμένου router που ανέφερα προηγουμένως:

Μου έδωσαν ένα άλλο ίδιο αφού παραπονέθηκα και το οποίο επέστρεψα σε δεύτερή μου επίσκεψη επειδή το Wi-Fi του παραήταν αδύναμο με αποσυνδέσεις ποικίλων συσκευών από τα 5 μέτρα.

Δεν μου επέστρεψαν τα χρήματά μου πίσω, αλλά μου έδωσαν κουπόνι με πιστωτικό υπόλοιπο για να αγοράσω κάτι άλλο. Δεν υπήρχαν άλλα αξιόλογα router για να αγοράσω καθώς είχα αγοράσει το πιο ακριβό που είχαν και τα υπόλοιπα μοντέλα (με εξαίρεση ένα άλλο δεύτερο ακριβό που είχαν) ήταν κλάσεις κατώτερα οπότε κατέληξα να κοιτάζω πάλι για το ίδιο μοντέλο...

... ε εκεί με περίμενε και η έκπληξη... σχεδόν όλα τα κουτιά αυτού του router (καμιά δεκαριά το πολύ) είχαν πλέον μια κόκκινη κορδέλλα / ετικέτα που έγραφε "Προϊόν επιστροφής". Ελαττωματική παρτίδα; Τι να πω...

το ξανασφραγισμενο ειναι 80% γυφτια του υπαλληλου/διευθυντη καταστηματος, ολες οι αλυσιδες (και ΜΜ) πουλανε συνεχεια ex display  με εκπτωση.

Το factory seconds ειναι μαλλον μουφα, γιατι αν ηταν factory seconds θα ειχες θεμα με τους σειριακους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...