Προς το περιεχόμενο

Apple: Και μέσω Twitter η ζωντανή μετάδοση της παρουσίασης των νέων iPhone


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αύριο 12 Σεπτεμβρίου στις 8.00μμ ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένη η σημαντικότερη παρουσίαση της Apple για τη φετινή χρονιά, στην οποία η εταιρεία θα παρουσιάσει τρία νέα iPhone, τη νέα γενιά του Apple Watch και άλλα προϊόντα. 

Με τίτλο "Gather round", η παρουσίαση της Apple θα μεταδοθεί ζωντανά για ακόμη μια φορά, με αλλαγές στον τρόπο που αυτό θα γίνει σε σχέση με το παρελθόν όπου η εταιρεία περιόριζε τη δυνατότητα αυτή αποκλειστικά μέσω των συσκευών της. Η κεντρική πλατφόρμα μέσω της οποία θα υπάρξει η ζωντανή μετάδοση είναι η ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει η Apple, με τη ζωντανή μετάδοση να ξεκινά λίγα λεπτά πριν τις 8.00μμ. 

Apple Special Event

Αναλυτικά οι πλατφόρμες που θα είναι προσβάσιμη η μετάδοση είναι οι εξής:

  • iPhone, iPad, ή iPod touch από Safari browser και έκδοση iOS 10 ή νεώτερη
  • Υπολογιστές Mac από Safari browser και παρουσία macOS Sierra 10.12 ή νεώτερης έκδοσης
  • Σε Windows 10 PC μέσω του Edge browser αλλά και των Chrome και Firefox
  • Streaming στο Apple TV μέσω AirPlay με την τελευταία έκδοση του tvOS
  • Άλλες πλατφόρμες (όπως Android και Linux) είναι πιθανόν να έχουν και αυτές πρόσβαση στο live streaming κάνοντας χρήση των πρόσφατων εκδόσεων του Chrome και του Firefox (απαιτείται υποστήριξη MSE, H.264, και AAC)

Μία ακόμη επιλογή και σίγουρα ασυνήθιστη εναλλακτική για φέτος αποτελεί το Twitter, όπου η Apple επιβεβαίωσε ότι θα κάνει διαθέσιμη τη μετάδοση μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στην υπηρεσία. Η εταιρεία να αναφέρει ότι όσοι κάνουν like το παρακάτω tweet, θα λάβουν αυτόματη ενημέρωση για την έναρξη της παρουσίασης. Το παράδοξο με το λογαριασμό της Apple στο Twitter είναι ότι αυτός δεν περιέχει κανένα tweet, αν και έχει δημιουργηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2011 και τον "ακολουθούν" περισσότερα από 2 εκατομμύρια άτομα.

TechCrunch
Phonearena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτά είναι, αφού ακόμα και ο απλός λαός μπορεί να το δει μέσω twitter, μάλλον θα δούμε οικονομική συσκευή των 799 ευρώ επιτέλους!!! 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάλι θα στάζουν τα βρακάκια σας και δεν θα θέλετε να το αποδεχτείτε. Για άλλη μια χρονιά θα ξεκινήσετε το πρώτο τρίμηνο με εξυπνάδες Γ' τάξης Γυμνασίου και μόλις οι ανατολίτες αρχίσουν τις αντιγραφές, θα συνεχίσετε με ranting στη παραμικρή είδηση, μήπως και νιώσετε καλύτερα την ώρα που laggάρει το JIT, Virtual Machine Android σας

  • Like 15
  • Thanks 4
  • Confused 2
  • Sad 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Πάλι θα στάζουν τα βρακάκια σας και δεν θα θέλετε να το αποδεχτείτε. Για άλλη μια χρονιά θα ξεκινήσετε το πρώτο τρίμηνο με εξυπνάδες Γ' τάξης Γυμνασίου και μόλις οι ανατολίτες αρχίσουν τις αντιγραφές, θα συνεχίσετε με ranting στη παραμικρή είδηση, μήπως και νιώσετε καλύτερα την ώρα που laggάρει το JIT, Virtual Machine Android σας

ας μην ειχες mods ,admins κ στρατια fanboys με το μερος σου κ θα σου ελεγα τι σταζει

Επεξ/σία από crashnburn
  • Like 13
  • Thanks 10
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου αρέσει που έχει και minimum system requirements για να μπορέσει να το δει κάποιος και το ότι δεν υπάρχει ούτε ένα Tweet. Όπως έλεγε και ο σιχαμένιος δεν έχουμε ούτε ένα τηλεφώνημα τρέχτε να προλαβετε. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Το παράδοξο με το λογαριασμό της Apple στο Twitter είναι ότι αυτός δεν περιέχει κανένα tweet, αν και έχει δημιουργηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2011 και τον "ακολουθούν" περισσότερα από 2 εκατομμύρια άτομα."

και ο άλλος μετά λεει για ηλεκτρονικό αναλφαβητισμό!!!!

κανενας ψυχολόγος εδω μεσα να μας αναλύσει το φαινόμενο?

Επεξ/σία από Istros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...