Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Xiaomi Redmi 5 plus 32/3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα samsung που είχα μέχρι τώρα , στην αρχική οθόνη είχε ένα εικονίδιο που όταν το πατούσες έμπαινες σε μια οθόνη με τις εφαρμογές που είχες εγκαταστήσεις. Στο xiaomi σέρνεις προς τα αριστερά για να τις δεις.

Το ερώτημά μου είναι το εξής.

Στα samsung όταν βρισκόσουν στις οθόνες με τις εφαρμογές είχε ένα εικονίδιο πάνω δεξιά που το πατούσες κι έβαζες τις εφαρμογές σε αλφαβητική σειρά(είχε επιλογή).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει το ίδιο στο xiaomi ή πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα;

Επεξ/σία από leroef
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leroef είπε

Στα samsung που είχα μέχρι τώρα , στην αρχική οθόνη είχε ένα εικονίδιο που όταν το πατούσες έμπαινες σε μια οθόνη με τις εφαρμογές που είχες εγκαταστήσεις. Στο xiaomi σέρνεις προς τα αριστερά για να τις δεις.

Το ερώτημά μου είναι το εξής.

Στα samsung όταν βρισκόσουν στις οθόνες με τις εφαρμογές είχε ένα εικονίδιο πάνω δεξιά που το πατούσες κι έβαζες τις εφαρμογές σε αλφαβητική σειρά(είχε επιλογή).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει το ίδιο στο xiaomi ή πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα;

Και αν υπάρχει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη του samsung smart switch

Ευχαριστώ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, leroef είπε

Και αν υπάρχει κάποια εφαρμογή αντίστοιχη του samsung smart switch

Ευχαριστώ

έχεις μέσα το mi mover (από τις ρυθμίσεις θα το βρεις) 

όσο για το πρώτο , αν κατάλαβα καλά απλά μου αναφέρεις το app drawer που ο stock της xiaomi δεν έχει 

ή δοκιμάζεις τον beta poco launcher Που έβγαλε η εταιρία για μια συσκευή (αλλά είπαμε είναι beta) ή βάζεις έναν από τους δεκάδες από το play store (π.χ. nova launcher)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοώ αυτό το πάνω δεξιά εικονίδιο (1η εικόνα) που όταν το πατάς σου βγάζει επεξεργασία-ταξινόμηση και μετά προσαρμοσμένη-αλφαβητική σειρά(2η εικόνα)

Screenshot_20180912-145248.png

Screenshot_20180912-145332.png

Επεξ/σία από leroef

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...