Προς το περιεχόμενο

Hollow Knight [Switch][PS4][Xbox One]


Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 3 μήνες μετά...

Άργησα πολυ να το αγοράσω γιατί ειχα αλλα που έπρεπε να παιξω στο switch.  Μιλαμε για πολυ μεγαλο επος με δεμένη ατμόσφαιρα που δεν συναντάς συχνά σε παιχνίδι. Τα έχετε πει ολα και εδω και στο τοπικ του switch αλλα ένιωσα την ανάγκη να μπω να γράψω και εγω,  τοσο μεγάλο παιχνίδι που το θεωρώ.  Μακάρι να έβγαινε σε physical collectors edition,  ειναι απο αυτα που θαθελα να κοιτάω και να καμαρωνω στη συλλογή μου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει ποτέ οπότε σε αυτά τα λεφτά μιλάμε για ληστεία.Δε πρέπει να υπάρξει ούτε ένας που να μη τιμήσει αυτό το έπος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες εγω οταν βγει το καινουριο κ λεμε τωρα οτι σκαει πχ με κανα 60αρι €, ταχω δωσει δυο φορες κ την εξτρα κασετα την κανω κορνιζα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Hollow Knight(switch)europian version have all dlc physical?

Χαιρεται.

μια ερωτηση να κανω αν ξερει καποιος αν η φυσικη ευρωπαικη εκδοση του hollow knight ερχεται με ολα τα dlc στη κασετα ή πρεπει να κατεβασεις το godmaster και τα τελευταια updates απο το shop οπως γινεται με τις υπολοιπες φυσικες εκδοσεις σε αλλες χωρες?

Η ομαδα αναπτυξης TEAM CHERRY εχει πει πως θα κυκλοφορησει πληρες το παιχνιδι φυσικα με ολα τα dlc με τη δευτερη παρτιδα retail καπου τον Αυγουστο αλλα δεν εχω ακουσει να αναφερει το τι γινεται με τη europian version,εχει ολα τα dlc στη κασετα? ή πρεπει και εμεις να περιμενουμε τη δευτερη παρτιδα?

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Οποιος ενδιαφερεται το Fangamer στο twitter πριν καμια 10ρια μερες? εχει αναρτησει πως πλεον οποιο αντιτυπο του παιχνιδιου switch πωλειτε στο site τους θα ειναι δευτερης παρτιδας οποτε θα ειναι ολα τα dlc,updates στο catridge χωρις παραιτερω downloads

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...