Προς το περιεχόμενο

Mistertango.... (?)

torq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω κάτι εναλλακτικό του leupay και έπεσα πάνω σε αυτό.

Έχει κανείς προσωπική εμπειρία, κάποια γνώμη; Κάτι κρυφό σχετικά με τις χρεώσεις.....

Το θέλω για απλή χρήση, μια στο τόσο. Εννοείται με ενδιαφέρει η χρεωστική τους.

Ο λόγος είναι ότι θέλω να αποκτήσω μια εξτρά χρεωστική (εκτός των ελληνικών τραπεζών) ώστε να κάνω διάφορες πληρωμές στο internet. Για συγκεκριμένες χρήσεις δε θέλω να χρησιμοποιώ τις "κανονικές" κάρτες.

Αυτή τη στιγμή έχω revolut και leupay και ψάχνω κάτι επιπλέον

επίσης έχω διαβάσει και για την https://www.denizen.io/

Είναι όντως αυτό που ψάχνω ή είναι κάτι διαφορετικό;

Δε θέλω να έχω χρεώσεις και επίσης τα χρήματα που θα διακινούνται θα είναι λίγα. Οπότε και να έχουν κάποιες χρεώσεις σε μεγαλύτερα ποσά δε με απασχολεί.

ακούω συμβουλές ή αν ξέρετε και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες

ανέφερα την leupay διότι είναι αυτή που χρησιμοποιώ και ξέρω. οπότε οτιδήποτε σαν και αυτή μου κάνει.

την Ν26 την απορρίπτω.

Επεξ/σία από torq
Δημοσ.

θα μπορούσα να γράψω την ερώτηση σε αυτό το θέμα αντί να ανοίξω νέο, αλλά κι εκεί δε βλέπω πληροφορίες.

Μου φαίνεται θα κάνω ένα λογαριασμό να δω από πρώτο χέρι τι παίζει

Δημοσ.

Μα νομίζω απαντάω στο ερώτημα σου, οτι λέει οτι παρέχει το παρέχει.

Δηλαδή ονομαστικός iban Λιθουανίας, mastercard όμοια με την Ν26, δωρεάν ανάληψη μέχρι 200 ευρώ, δωρεάν εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα sepa.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έκανα την εγγραφή και την παραγγελία της κάρτας στο mistertango. Δε μου γέμισε και το μάτι πάντως. θα δείξει.

Όσο για την denizen, τρώμε άκυρο διότι όπως γράφουν πρέπει να είσαι κάτοικος: 

• United States
  • Spain
  • Germany

δε προχώρησα καν τη διαδικασία. (Εκτός αυτού ζητάνε και διαβατήριο)

Επεξ/σία από torq
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

επανέρχομαι στο θέμα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κανείς αυτή την υπηρεσία κι αν θεωρείται αξιόπιστη.

όπως είχα γράψει έκανα την εγγραφή, παρέλαβα και τη χρεωστική κάρτα.

Δε πέρασε ένας μήνας και έλαβα Mail ότι η κάρτα θα πάψει να δουλεύει λόγω του ότι κάποια συνεργασία τους έπαψε κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Θα ενημερωνόμασταν υποτίθεται για να παραγγείλουμε νέα κάρτα.

Μπαίνω αρκετά αργότερα στην εφαρμογή και βλέπω αίτηση για παραγγελία κάρτας, κάνω εκ νέου την αίτηση, που δε ξέρω αν έγινε όντως διότι δεν μου έβγαλε κάποια ενημέρωση.

Μετά από κάποιο διάστημα έρχεται πάλι Mail όπως το πρώτο για ακύρωση των καρτών.

Τώρα δε κατάλαβα αν αναφέροταν στις πρώτες κάρτες ή αν βγήκαν και δεύτερες και ακυρώθηκαν και οι δεύτερες.

Ακόμα και τώρα γράφει ότι οι κάρτες δεν είναι διαθέσιμες προσωρινά. Αυτό γίνεται από τον νοέμβριο.

Γενικά όλα αυτά δε μου γεμίζουν το μάτι

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλύτερα μείνετε μακριά. οι τύποι μήνες τώρα διαφημίζουν χρεωστική κάρτα με αστεράκι (προσωρινά μη διαθέσιμη). το προσωρινά ρε μάγκες πως ορίζεται, θα κλείσουμε χρόνο;

έχω ανοίξει λογαριασμό αλλά δεν έχω στείλει € και ούτε πρόκειται.

γενικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...