Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπα, μετά το φιάσκο με τα ακουστικά δεν χαραμίζω ούτε κλικ...

Όπως μου είπαν και στο τηλέφωνο, κάπου γράφει στο site ότι οι τιμές μπορεί και να είναι λάθος και δεν έχουν ευθύνη καμία

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Όπως μου είπαν και στο τηλέφωνο, κάπου γράφει στο site ότι οι τιμές μπορεί και να είναι λάθος και δεν έχουν ευθύνη καμία

και δηλαδη ποιος εχει ευθυνη; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, someone- είπε

και δηλαδη ποιος εχει ευθυνη; 

Ή ο ψηφιακός δαίμονας του πληκτρολογίου ή εμείς που θα τους πιστέψουμε και θα κάνουμε και άλλες αγορές

Επεξ/σία από k_dinos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο Κωτσοβολος μπορει να γραψει οτι μπορει να αλλαζει τις τιμες καθε 3 δευτερα,δεν σημαινει οτι νομικα κιολας μπορει να το κανει αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ο Κωτσοβολος μπορει να γραψει οτι μπορει να αλλαζει τις τιμες καθε 3 δευτερα,δεν σημαινει οτι νομικα κιολας μπορει να το κανει αυτο.

Ποιος νόμος ακριβώς το απαγορεύει αυτό;

Δημοσ.

χαχαχα. Σοβαρολογούμε; Τι είναι αυτό το πράμα με το παζάρι; Δεν το ξερα. Κάποιος μαρκετίστας παίζει πολλά rpg  μου φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, k_dinos είπε

εάν εννοείς αυτό τότε μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά..... τι περιμένατε δηλαδή να κάνει ο κωτσοβολος τέτοια τιμή και να μην φάτε άκυρα?

Δημοσ.

Thanks Ts.. Παρήγγειλα και εγώ ένα, τώρα το αν θα το παραλάβω θα το σκεφτώ αργότερα... Μόνο αυτοί θα μας σκάνε άκυρα? Ας τους σκάσουμε και εμείς.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...