Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, jmirko15 said:

Εγώ σε SE πάντως δεν πέρασα την 11 γιατί είχε πόσα θέματα. Θα περιμένω αν είναι λίγο να δω πως θα πάει με την 12.

Εγώ την έβαλα. Μια χαρά πάει, καμμία αντιληπτή διαφορά με τη 10.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kirileman είπε

Σατανάδες!

Εμ βέβαια. Ήταν όλα ένα κόλπο τελικά που μόνο μερικοί πολύ παρατηριτικοί κατάλαβαν. Λίγο ηλίθιο βέβαια σαν κόλπο επειδή θα μπορούσαν να κάνουν το iOS 12 πιο αργό από το 11 ώστε να δελεάσουν τους χρήστες σε καινούργιες συσκευές.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Έχω αγοράσει μεταχειρισμένα το 5s  &  6s  .
Value for money αγορές , που με τα ίδια λεφτά αν είχα πάρει Android θα χρειαζόμουν νέα κινητά τώρα .... απλά για να μην κολλάνε τα app...

God bless iOS

Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Εμ βέβαια. Ήταν όλα ένα κόλπο τελικά που μόνο μερικοί πολύ παρατηριτικοί κατάλαβαν. Λίγο ηλίθιο βέβαια σαν κόλπο επειδή θα μπορούσαν να κάνουν το iOS 12 πιο αργό από το 11 ώστε να δελεάσουν τους χρήστες σε καινούργιες συσκευές.

Bootloop... θα τους κάψεις και δεν λέει...;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν τις θριαμβολογιες καλο ειναι μερικοι ευαγγελιστες να ψαχτουν σχετικα με το τι θυσιαζεται απο το iOS 12 σε παλαιοτερα μοντελα οπως το 5S προκειμενου να τρεξει ικανοποιητικα. Οποιος πιστευει οτι λογισμικο του 2018 τρεχει το ιδιο σε συσκευη του 2013 με συσκευη του 2018 μαλλον αυταπαταται οικτρα.

1 ώρα πριν, Ringo106 είπε

Έχω αγοράσει μεταχειρισμένα το 5s  &  6s  .
Value for money αγορές , που με τα ίδια λεφτά αν είχα πάρει Android θα χρειαζόμουν νέα κινητά τώρα .... απλά για να μην κολλάνε τα app...

God bless iOS

Καποιοι μπερδευετε το Android που ειναι λογισμικο που μπαινει απο ναυαρχιδες των 1500 Ευρω μεχρι και σε καφετιερες με το iOS που μπαινει σε ενα μονο κινητο μιας μονο εταιρειας. Μερικες φορες αναρωτιεμαι αν μοιραζει καπου μετοχες δωρεαν (εδω γελανε) η Apple και δεν το ξερω.

Επεξ/σία από Bluedive
  • Like 1
Δημοσ.

Το 5s θα έχει υποστήριξη μέχρι του χρόνου που θα βγει το iOS 13. Επόμενος 6 χρόνια τουλάχιστον.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, Bluedive said:

Πριν τις θριαμβολογιες καλο ειναι μερικοι ευαγγελιστες να ψαχτουν σχετικα με το τι θυσιαζεται απο το iOS 12 σε παλαιοτερα μοντελα οπως το 5S προκειμενου να τρεξει ικανοποιητικα. Οποιος πιστευει οτι λογισμικο του 2018 τρεχει το ιδιο σε συσκευη του 2013 με συσκευη του 2018 μαλλον αυταπαταται οικτρα.

Καποιοι μπερδευετε το Android που ειναι λογισμικο που μπαινει απο ναυαρχιδες των 1500 Ευρω μεχρι και σε καφετιερες με το iOS που μπαινει σε ενα μονο κινητο μιας μονο εταιρειας. Μερικες φορες αναρωτιεμαι αν μοιραζει καπου μετοχες δωρεαν (εδω γελανε) η Apple και δεν το ξερω.

Σοβαρά περιμένεις να τρέχει το 5S το ios 12 με τον ίδιο τρόπο και χαρακτηριστικά που θα το τρέχει και το Χ??? Μάλλον το Android σε έχει μπερδέψει και όχι η Apple και το ios... 

Πες μας τι αναβαθμίσεις παίρνει ένα android όχι μετά από 5 χρόνια αλλά μετά από ...2 σου λέω εγώ! :)

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Θα δώσει την 12 σε 5s;!!! Νταξ, σεισμός στο xda!!!

Δημοσ.

ολα κ ολα εγω την απλ δεν την γουσταρω, πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες στην πλειονοτητα των περιπτωσεων ΑΛΛΑ

στα updates ειναι respect με μονο μειον οτι φτανει να σκοτωνει με updates συσκευες που θα επρεπε να μεινουν σε παλαιοτερες εκδοσεις για να ειναι αξιοπρεπεις κ χρηστικες

ααααα τωρα θυμηθηκα επισης οτι απαιτει νεωτερες εκδοσεις λειτουργικου για να τρεξουν εφαρμογες ενω αντιθετα στο android τρεχεις τα παντα αν τα αντεχει το hardware

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, lefterisv είπε

μάλλον δεν ξέρεις το xda...

Μάλλον δεν ξέρεις ότι μια σωστή εταιρεία οφείλει να υποστηρίζει τις συσκευές της σωστα, και όχι να βασίζεται στο xda για αυτο....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, greekfox1 είπε

Μάλλον δεν ξέρεις ότι μια σωστή εταιρεία οφείλει να υποστηρίζει τις συσκευές της σωστα, και όχι να βασίζεται στο xda για αυτο....

αχα, μάλιστα...

nexus 5 κινητό πενταετίας και υπάρχουν custom rom: με android 8.1.0 πριν μιας εβδομαδάς τελευταίο update  και με android 7.1.2 με τελευταίο update σημερινό...Διάλεξε!

Επεξ/σία από lefterisv
Δημοσ.
10 ώρες πριν, billdanos είπε

Σοβαρά περιμένεις να τρέχει το 5S το ios 12 με τον ίδιο τρόπο και χαρακτηριστικά που θα το τρέχει και το Χ??? Μάλλον το Android σε έχει μπερδέψει και όχι η Apple και το ios... 

Πες μας τι αναβαθμίσεις παίρνει ένα android όχι μετά από 5 χρόνια αλλά μετά από ...2 σου λέω εγώ! :)

Δεν κατάλαβες αλλά δεν πειράζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...