Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, lefterisv είπε

αχα, μάλιστα...

nexus 5 κινητό πενταετίας και υπάρχουν custom rom: με android 8.1.0 πριν μιας εβδομαδάς τελευταίο update  και με android 7.1.2 με τελευταίο update σημερινό...Διάλεξε!

ok.... κι εγώ με το s4a περιμένω πότε το παλικάρι απο την κίνα θα μου βρεί χρόνο να βγάλει build για να μην είμαι με lollipop... να κάνω και το τεστ αν δουλεύει η συσκευή ακόμα, αν ανοίγουν οι εφαρμογές...

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tonyspanos είπε

ok.... κι εγώ με το s4a περιμένω πότε το παλικάρι απο την κίνα θα μου βρεί χρόνο να βγάλει build για να μην είμαι με lollipop... να κάνω και το τεστ αν δουλεύει η συσκευή ακόμα, αν ανοίγουν οι εφαρμογές...

πφφφ δεν ψάχνεις σωστά..για το "υποτιθέμενο" κινητό σου έχει βγει μέχρι και Oreo...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, lefterisv είπε

αχα, μάλιστα...

nexus 5 κινητό πενταετίας και υπάρχουν custom rom: με android 8.1.0 πριν μιας εβδομαδάς τελευταίο update  και με android 7.1.2 με τελευταίο update σημερινό...Διάλεξε!

Δεν έχεις καταλάβει λέξη απ’ ότι εγραψα....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lefterisv είπε

και εσύ το ίδιο..

Εγώ έχω καταλάβει παρα πολύ καλα τι έγραψες, μην ανησυχεις και είσαι τελείως λάθος... Κάτσε περίμενε εσυ από το xda την υποστήριξη που δεν σου παρέχει η εταιρεία που κατασκεύασε το κινητό σου, όταν οι κάτοχοι του iPhone 5s, στις 17 Σεπτεμβρίου το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν το κουμπί ενημέρωση για να πάρουν το iOS 12 στην 5 χρόνων συσκευή τους...

• Thanks 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefterisv είπε

πφφφ δεν ψάχνεις σωστά..για το "υποτιθέμενο" κινητό σου έχει βγει μέχρι και Oreo...

Δεν είναι υποτιθέμενο!! Είναι η αλήθεια!! Και έχω Oreo ( lineage-15.1-20180826-UNOFFICIAL-ks01ltexx ) ... Απλά προχθές ήθελα να βάλω ξυπνητήρι και η εφαρμογή έκανε force close όλη την ώρα...

Όπως και να ναι το θέμα είναι ένα. Apple υποστήριξη εταιρείας (ακόμα και με λάθη), xda εθελοντισμός και πειράματα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, greekfox1 είπε

Εγώ έχω καταλάβει παρα πολύ καλα τι έγραψες, μην ανησυχεις και είσαι τελείως λάθος... Κάτσε περίμενε εσυ από το xda την υποστήριξη που δεν σου παρέχει η εταιρεία που κατασκεύασε το κινητό σου, όταν οι κάτοχοι του iPhone 5s, στις 17 Σεπτεμβρίου το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν το κουμπί ενημέρωση για να πάρουν το iOS 12 στην 5 χρόνων συσκευή τους...

Ναι το iOS 12 όμως κάνει λιγότερα από Android 4. Τι να το κάνω ας δώσει όσες αναβαθμίσεις θέλει πάλι χειρότερο λειτουργικό είναι. Χωρίς JB το iOS απλά δεν. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι το iOS 12 όμως κάνει λιγότερα από Android 4. Τι να το κάνω ας δώσει όσες αναβαθμίσεις θέλει πάλι χειρότερο λειτουργικό είναι. Χωρίς JB το iOS απλά δεν. 

Ο ορισμός της υπερβολής.

• Thanks 7
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αυτά που θέλει η πλειοψηφία των χρηστών που το διαλέγει, τα κάνει και μάλιστα πολύ καλύτερα και γρήγορα από το Android. Άσε που το iOS έχει εξελιχθεί πολύ, όποτε υπερβολές σαν αυτές που γράφεις, όχι μόνο είναι άκυρες αλλα δεν βοηθάνε τη συζήτηση. Και το αν υποστηρίζουν οι άλλες εταιρείες τις συσκευές τους είναι άσχετο με το λειτουργικό. Μόνο η Apple υποστηρίζει σωστά τις συσκευές τις, όσο και αν δεν σου αρέσει..

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αναβαθμιστηκατε; Όλα έγιναν άψογα και στην ώρα τους. Η τελική έκδοση έχει το ίδιο build number με την GM όποτε δεν έγιναν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. 

Μαζι με το IPHONE αναβαθμίστηκαν ταυτόχρονα και το Apple Watch καθώς και το Apple TV. :) 

Δημοσ.

Απαράδεκτη για άλλη μια χρονία η Apple. Ταυτόχρονη αναβάθμιση όλων των iPhone και iPad, όλων των παρόχων, ανεξαρτήτως χρώματος, χωρητικότητας και χώρας προέλευσης; Πάνε καλα; Κι αν κάτι πάει στραβα; Το σωστό θα ήταν να αναβαθμιστούν σήμερα πχ τα Αμερικάνικα iPhone X της AT&T, σε μια βδομάδα της Verizon, σε ένα μήνα τα αντίστοιχα 8 (όχι Plus) και 7 της Βραζιλίας, τον Δεκέμβριο τα Γαλλικά 32αρια SE και τα Ελληνικα ασημί iPad Pro, τα Χριστούγεννα τα Γαλλικά Vodadone 6αρια και τα Βουλγάρικα μαύρα iPad mini 2 κ.ο.κ. Και καλό θα ήταν μερικές χώρες να πάρουν update μετα το Πάσχα και μερίκα μοντέλα σε μερικές χώρες να μην αναβαθμιστούν καν γιατί…έτσι! Όμορφα και νοικοκυρεμένα! Σε δόσεις! Τι πάει να πει ΟΛΑ ταυτόχρονα; 

• Like 2
Δημοσ.

Την έβαλα στο SE χθες βράδυ. Έκανα εξαντλητικές δοκιμές σε παιχνίδια και άλλες εφαρμογές, δοκίμασα το measure, στρίμαρα ραδιόφωνο από 4G κανα 4ωρο, το ανοιγόκλεισα δεκάδες φορές για να δοκιμάσω το Touch ID, πήρα αρκετές κλήσεις και χάζευα το settings καμμιά ώρα. Όλα τέλεια κανένα πρόβλημα, μόνο ρε γαμώτο...

Spoiler

τελειώνει γρήγορα η μπαταρία! 😜
Πέρα απ' την πλάκα, σφαίρα είναι όπως και πριν, ίσως λίγο πιο smooth.

Δημοσ.

Άψογο το 12 ως τώρα, σε Χ. Προσπαθώ λίγο να μάθω αυτή την εφαρμογή με τα shortcuts αλλά δε φαίνεται να δουλεύει έτσι όπως την θέλω. (το πρωί βάζω 7 ξυπνητήρια - ξέρετε κάθε 5 λεπτά) και θέλω με ένα shortcut να λέω μια λέξη στο siri να τα κλείνει όλα και να ανάβει το φως στο σαλόνι. Όμως όταν τρέχει θέλει το input μου μετά από κάθε επιτυχημένο κλείσιμο ξυπνητηριού οπότε δεν είναι και τόσο seamless experience. Προφανώς ίσως κάτι δεν κάνω καλά, το ψαξε κανείς άλλος?

Λίγο offtopic αλλά πότε θα δωθεί και το λογισμικό για τα macbook?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...