Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τύποι ψαχνω να κλεισω οδοντιατρο ικα απο την ηλεκτρονικη εφαρμογη ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ 5ΨΗΦΙΑ ΔΙΑΔΟΣΤΕ1111

και εχει στην επιλογη ειδικοτητας για νεο ραντεβου με βγαζει μονο γναθοπροσωπικος (ΛΟΛ) ως πιο σχετικη ειδικοτητα (οκ βγαζει και ιατροδικαστης και φοβαμαι μηπως τελικα ειναι ακομα πιο εγγενης με τον οδοντιατροΙΚΑ)

θελω να ρωτησω αν εντασσεσαι σε αυτην την επιλογη αν θες οδοντιατρο πρωτον και δευτερον αν για ενα κεντρο που βγαζει στην λενορμαν αληθευουν τα σχολια του γουγλη οτι πας για σφραγισμα αριστερα και σου κανουν δεξια γιατι ειχα διαβασει και για μια ταβερνα οτι ζητας μαριδα και σου φερνουν αθεριδα ή το αναποδο αλλα τελικα το διεδιδε το απεναντι ουζερι και ειχε πολυ καλο ψαρακι, μαλλον με επιασε το παυσιπονο

Δημοσ.

Έχω πάει εκεί στη Λένορμαν για χαρτιά και ήταν τριτοκοσμικά, σαν το ΙΚΑ στην πλατεία Θεάτρου. Επίσης έχω κάνει εξαγωγή στο ΜΝΙΤΣ που δεν ήταν και πολύ ωραία αλλά και στο ΚΑΤ που ήταν κάπως καλύτερα. Κάτι άλλοι γιατροί που είχα πάει με το παλιό ταμείο πριν γίνουν όλα ένα ήταν για κλωτσιές. Μια γριά μου είχε σφραγίσει 7 δόντια γιατί αυτό ήταν το όριο που μπορούσε να πληρωθεί σε μια επίσκεψη...Ικανή ήταν να μου τα σφραγίσει όλα επιτόπου αν της τα πλήρωναν.

Σε οδοντίατρο μόνο ιδιωτικά.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εννοεις οτι το 7 ηταν πλαφον και σταματησε ή επινοησε χαλασμενα δοντια; τριτοκοσμικα απο θεμα διακοσμησης χωρου/ γιατρων/ ή πολλών ευπαθών ομάδων στην πελατεία;

(εχεις πμ γαμω την κουκουζελη μου)

Επεξ/σία από le vent nous porterAAAA
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, idomeneas7 είπε

Για έναν καθαρισμό πήγα και βρέθηκα με 7 σφραγίσματα. Τριτοκοσμικά από όλα τα θέματα.

Παλι καλα που δεν βρεθηκες καπως ετσι.

Ρε σεις ελεος πρωινιατικα. 

deite-aytoi-tha-einai-oi-neoi-odontiatroi-tou-ika2.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, idomeneas7 είπε

Για έναν καθαρισμό πήγα και βρέθηκα με 7 σφραγίσματα. Τριτοκοσμικά από όλα τα θέματα.

καλά και εσύ πίστεψες οτι εχεις 7 διαφορετικές τρύπες τις οποιες δεν ειχες παρει και χαμπαρι; (no_sexism_metoo#_girl-power)

2 λεπτά πριν, mp123 είπε

Παλι καλα που δεν βρεθηκες καπως ετσι.

Ρε σεις ελεος πρωινιατικα. 

deite-aytoi-tha-einai-oi-neoi-odontiatroi-tou-ika2.jpg

σταμάτα και το βλέπω να ρχεται

γούγλαρα τον πρωινό γιατρο του πεδυ_ιατροδικαστες_γναθο_λενορμαν και εχει μια κριτικη στον γουγλη από έναν ετοιμοθανατο παππού που του απανταει απο κατω φχαριστω θείο

αποχαιρετω τον ματαιο τουτο κοσμο, πασγουορντ λογαριασμου αφηνω στον μπ3 και τους στηθοδεσμους μου στον ιδομενεα γιατι φοραμε ιδιο νουμερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι τα πράματα στην ΛΕΝΟΡΜΑΝ αν αποδεκτούμε το γεγονώς ότι ΔΕΝ πρόκειτε για ιδιωτικό ιατρείο, δεν έχει πολλά φρού φρού και αρώματα και θα πάμε για συγκεκριμένες δουλειές. Μπορεί να μην είναι καινούργια τα μηχανήματα ή οι γιατροί να είναι νεαροί οι περισσότεροι αλλά σε προσέχουν και η δουλειά θα γίνει.
Το μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να περιμένεις λίγο λόγο των πολλών ραντεβού που έχουν.

Ο γιός μου έκανε εκεί 4 εξαγωγές φρονιμίτη σε γναθοχειρούργο καθώς έπρεπε να γίνει εγχείρηση.
Σε ιδιωτικό μας είχαν ζητήσει 700ευρώ, δεν πληρώσαμε δεκάρα εκεί.

Εγώ έκανα εκεί πριν από μία εβδομάδα 2 εξαγωγές σε σπασμένα δόντια και θα πάω αύριο να βγάλω τα ράμματα.
Κλείνεις αρχικά ραντεβού στο 14900 για να σε δούν και να κάνουν μία αρχική εκτίμηση και μετά σου δίνουν εκείνοι το επόμενο ραντεβού ανάλογα με το πρόγραμμα που έχουν, σε εμένα π.χ. χρειοάστηκε να περιμένω περίπου 10 μέρες.
Επίσης η πανοραμική που χρειάστηκε να βγάλω έγινε και αυτή εκεί εντελώς δωρεάν.

Το μόνο «θέμα» είναι πως όταν θα πας για το κανονικό ραντεβού (σφράγισμα/εξαγωγή/whatever) πρέπει να είσαι εκεί νωρίς το πρωί, 8:00-8:30 περίπου, γιατί έχει ουρά και σε πέρνουν με προτεραιότητα.
Εγώ άργησα να πάω και τελείωσα με τις εξαγωγές περίπου στις 10:30.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

τύπε μην πλερωνεις το 5ψηφιο εχει ηλεκτρονικο συστημα λεμε

δλδ δεν κλεινεις ραντεβου συγκεκριμενη ωρα, πεφτει ξυλο ποιος θα προλαβει; πας με ενα ραγισμενο δοντι και φευγεις με 3 σπασμενα;😯😯

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε

δλδ δεν κλεινεις ραντεβου συγκεκριμενη ωρα,  Κλείνεις αλλά αν δεν έχει τελειώσει ο προηγούμενος περιμένεις
πεφτει ξυλο ποιος θα προλαβει; ΟΧΙ
πας με ενα ραγισμενο δοντι και φευγεις με 3 σπασμενα; ΟΧΙ

Κοίτα, σου απάντησα σοβαρά.
Αν θες να κάνουμε κουβέντα οκ, αν θες απλά να τρολάρεις το θέμα «οδοντίατρος ΕΟΠΠΥ» πές το να μην ασχοληθώ άλλο.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...