Zerg13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, ChimairaX είπε Εμένα η γνώμη μου είναι ότι με λεφτά άλλου (είτε συμμετέχω κι εγώ είτε όχι) δε θα έστηνα ούτε πάγκο για καλαμπόκια. Γιατί ως γνωστών στις επιτυχίες είμαστε μαζί αλλά στις αποτυχίες εσύ φταις. Καλύτερα να φταις και για τις αποτυχίες, αλλά και για τις επιτυχίες. Συνεπώς για μένα μακριά από το συνεταιριλίκι. Ευκολα απορριπτεις ομως τα χρηματα αλλα και τον χωρο που προσφερει...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 13/9/2018 στις 1:15 ΜΜ, linuxaki είπε Τώρα το business plan πρέπει να το κάνει ο λογιστής μου? Εγω εμεινα σε αυτο. Εν ετει 2018, επιχειρηματιες (και wannabe επιχειρηματιες) δεν ξερουν καν τι ειναι business plan και νομιζουν οτι ειναι καμια φορμα της εφοριας που τη συμπληρωνει ο λογιστης... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Εγω εμεινα σε αυτο. Εν ετει 2018, επιχειρηματιες (και wannabe επιχειρηματιες) δεν ξερουν καν τι ειναι business plan και νομιζουν οτι ειναι καμια φορμα της εφοριας που τη συμπληρωνει ο λογιστης... Ξέρω τι είναι απλά είπα μήπως με βοηθήσει αυτός να το φτιάξουμε και από πλευράς οικονομικών να δούμε αν βγαίνει
sixfeetunder Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα 1
ELTASSOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω σου προτεινω να προχωρησεις αφοβα αν τον εμπιστευεσαι. Δωσε του και ενα κεφαλαιο να ξεκινησε και εσυ να πηγαινεις καθε μηνα να εισπρατεις το 1/3 @πο τα κερδη ενω δουλευεις ανεξατητα το δικο σου μαγαζι. Μην αφηνεις το δικο σου. Εννοειται ολα γραμμενα.
Ola150 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τον γνωστό σου, πάντως ξέρω από την οικογένεια της κοπέλας μου, πως μαζεύτηκαν κάποιοι φίλοι αξιωματικοί από το στρατό και δημιούργησαν μια εταιρία όπου θα πουλούσαν όπλα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, αφεντικό θα ήταν ο φίλος του πατέρα της κοπέλας μου και όλοι οι άλλοι θα έδιναν λεφτά με σκοπό να πάρουν ουσιαστικά "μετοχές" και να παίρνουν μερίσματα. Ο κάθε ένας έδινε όσο ήθελε και αναλόγως το ποσό θα έπαιρνε και περισσότερα κέρδη ούτως ώστε να καλύψει το αρχικό του κεφάλαιο και μετέπειτα ο καθένας ότι έπαιρνε με βάση τις μετοχές του. Όλοι μπήκαν μέσα, εκτός από το "κεφάλι" της εταιρίας που έκανε παρτάρες στη Συρία (Προ καταστροφής) και οι υπόλοιποι εκτός το ότι περίμεναν τα λεφτά τους, συντηρούσαν και την οικογένεια του CEO γιατί δεν είχαν να φάνε. Όλα αυτά, από άτομο που υπηρετούσαν μαζί πόσα χρόνια, γνωρίζονταν οι οικογένειες, κάποιοι είχαν γίνει και κουμπάροι, νονοί κλπ κλπ. Ευτυχώς, κάποιοι έχασαν λίγα, δυστυχώς κάποιοι έχασαν πολλά, κι αυτό έγινε πριν την κρίση. Είσαι σίγουρος ότι θα ρισκάρεις με την κρίση; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Ola150
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Ola150 είπε Δεν ξέρω τον γνωστό σου, πάντως ξέρω από την οικογένεια της κοπέλας μου, πως μαζεύτηκαν κάποιοι φίλοι αξιωματικοί από το στρατό και δημιούργησαν μια εταιρία όπου θα πουλούσαν όπλα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, αφεντικό θα ήταν ο φίλος του πατέρα της κοπέλας μου και όλοι οι άλλοι θα έδιναν λεφτά με σκοπό να πάρουν ουσιαστικά "μετοχές" και να παίρνουν μερίσματα. Ο κάθε ένας έδινε όσο ήθελε και αναλόγως το ποσό θα έπαιρνε και περισσότερα κέρδη ούτως ώστε να καλύψει το αρχικό του κεφάλαιο και μετέπειτα ο καθένας ότι έπαιρνε με βάση τις μετοχές του. Όλοι μπήκαν μέσα, εκτός από το "κεφάλι" της εταιρίας που έκανε παρτάρες στη Συρία (Προ καταστροφής) και οι υπόλοιποι εκτός το ότι περίμεναν τα λεφτά τους, συντηρούσαν και την οικογένεια του CEO γιατί δεν είχαν να φάνε. Όλα αυτά, από άτομο που υπηρετούσαν μαζί πόσα χρόνια, γνωρίζονταν οι οικογένειες, κάποιοι είχαν γίνει και κουμπάροι, νονοί κλπ κλπ. Ευτυχώς, κάποιοι έχασαν λίγα, δυστυχώς κάποιοι έχασαν πολλά, κι αυτό έγινε πριν την κρίση. Είσαι σίγουρος ότι θα ρισκάρεις με την κρίση; τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στους αγαπητούς εμπόρους όπλων εμφυλίου πολέμου για το κακό που τους βρήκε , κρίμα να μην τα βρουν τα παιδιά να συνεχίσουν την υγιή επιχειρηματικότητα τους Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από le vent nous porterAAAA 1 1
ELTASSOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Εδω οι εμποροι ναρκωτικων μαχαιρονονται καο σφαζονται...τι θα αφησουν στα παιδια τους? Ποσο μαλλον συνεταιροι σε επιχειρηση με αντικειμενικο στοχο τη μεγιστοποιηση του κερδους που εξορισμου προυποθετει το ριξιμο του ενος απο τον αλλο. Νομοτελειακα η συγκρουση θα επελθει αργα η γρηγορα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά το πράγμα δεν προχωράει γιατί ήδη βλέπω διαφορές που έχουμε ακόμα και για τον διακριτικό τίτλο της επιχείρησης που διαφωνήσαμε όπως και όταν φτάσαμε στο οικονομικό μου είπε ότι δεν έχει κεφάλαιο και να τα βάλω εγώ και όταν θα βγάλουμε να μου τα δώσει, οπότε το θέμα έκλεισε χωρίς συνεργασία μαζί του και απλά κρατάω την επιχείριση μου. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
kallair Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 εξυπνοι "μεγαλοεπιχειρηματιες".. βαλε εσυ τα λεφτα κ θα στα δινω απο τα υπερκερδη που (οοοοοταν) θα βγαζουμε. αλλα αν κλεισει τελικα η επιχειρηση, μην τον ειδατε τον Παναη...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kallair είπε εξυπνοι "μεγαλοεπιχειρηματιες".. βαλε εσυ τα λεφτα κ θα στα δινω απο τα υπερκερδη που (οοοοοταν) θα βγαζουμε. αλλα αν κλεισει τελικα η επιχειρηση, μην τον ειδατε τον Παναη... Ακριβώς όπως τα λες ακριβώς
ChimairaX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, linuxaki είπε και όταν φτάσαμε στο οικονομικό μου είπε ότι δεν έχει κεφάλαιο και να τα βάλω εγώ και όταν θα βγάλουμε να μου τα δώσει T I N A Φ Τ Ο Ρ Ε Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από ChimairaX
vagos789 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο αν τελικά αποφασίσω όλα θα γίνουν με υπογραφή συμφωνητικού τίποτα στον αέρα Φυσικα ενα συμφωνητικο ειναι απολυτως αναγκαιο και απαραιτητο.Αλλα να ξερετε οτι την δυσκολη ωρα δεν σημαινει πολλα πραγματα... Αν πχ η επιχειρηση φαληρισε,τοτε το τι λεει το χαρτι εχει σχεδον μηδενικη σημασια. Αν ο αλλος ειναι απατεωνας,νομιζετε οτι τον ενδιαφερει τι λεει το αρθρο 5 παραγραφος 3 του συμβολαιου; Αν η ρωσιδα εβαλε χερι στην περιουσια του συνεταιρου σας και τον αφησε ταπι τωρα που η εταιρεια θελει κεφαλαιο κινησης....μαντεψτε ποιος θα καλυψει τις τρυπες...παρα τα οσα λεγονται στο αρθρο 4 παραγραφος 3....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα