Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέσα στην συγχισή μου και επειδή δεν ΄ήξερα την υπηρεσία inbox, μέχρι να διαβάσω το άρθρο, νόμιζα οτι κλείνει το gmail 😕

Αυτό και αν θα ήταν είδηση

<offtopic mode>

Νομίζω οτι και απο τις πιο ζημιογόνες υπηρεσίες τις είναι/ήταν και το youtube (λόγω υπερβολικής ανάγκης πόρων)

</offtopic>

Επεξ/σία από hdonoblepsias
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hdonoblepsias είπε

<offtopic mode>

Νομίζω οτι και απο τις πιο ζημιογόνες υπηρεσίες τις είναι/ήταν και το youtube (λόγω υπερβολικής ανάγκης πόρων)

</offtopic>

Το κουμπάκι "I'm feeling lucky" είχαν δηλώσει κάποτε ότι τους στοιχίζει 150 εκατομύρια ευρώ ετησίως και το κρατάνε μόνο και μόνο για να θυμίζει τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της αναζήτησης.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VChris είπε

Το κουμπάκι "I'm feeling lucky" είχαν δηλώσει κάποτε ότι τους στοιχίζει 150 εκατομύρια ευρώ ετησίως και το κρατάνε μόνο και μόνο για να θυμίζει τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της αναζήτησης.

τι λες ρε??? 😳😳😳

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Χρήστος καπα είπε

Παιδιά έχω ένα αλιουαν και έχο αλαξι σκληρό και το έχω Πάρη από λαπτοπ και δε μπενη στο ίντερνετ και μου λεη κάτι για vpn τι να κάνω? 

δεν κατάλαβα τίποτα... 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Χρήστος καπα είπε

Παιδιά έχω ένα αλιουαν και έχο αλαξι σκληρό και το έχω Πάρη από λαπτοπ και δε μπενη στο ίντερνετ και μου λεη κάτι για vpn τι να κάνω? 

Εεε να στήσυ vpn τότενες, για να μπένη στο ιντερνέτ

Δημοσ.

Ειμαι στο Gmail απο τοτε που γεννηθηκε και πρωτη φορα το ακουω το Inbox !! Μας εχει ζαλισει τα @@ με της διαφημισεις της και δεμ μπορεσε να κανει διαφημιση αυτο !!!Μαλλον ηθελε απο την αρχη να το κλεισει !! 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Χρήστος καπα είπε

Να μάθεις ορθογραφία!

• Like 2
Δημοσ.

Κρίμα που κλείνει. Κι εγω δυστακτικά το δοκιμασία και το εχω πια κύριο προγραμμα μου. Υπενθυμίσεις σημειωσεις ομαδοποιηση κυριως. Με εχει βολέψει και στο Gmail πια ψιλοχάνομαι. Αλλά τι να γίνει, επιστροφή.. Αφού ξαναριξω καμιά ματιά σε εναλλακτικές λύσεις

• Like 1
Δημοσ.

Την χρησιμοποιώ από την ημέρα που βγήκε γιατί πάντα κάτι με χάλαγε στο gmail client και το inbox ήταν αυτό που έψαχνα φρέσκο και με χρήσιμα χαρακτηριστικά , κρίμα πολύ καλή υπηρεσία όσοι την χρησιμοποιούσαν θα καταλάβουν ποσό δύσκολη είναι η επιστροφή .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...