Vasivouzoukos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Όπως λέει και ο τίτλος αναρωτιέμαι αν γίνεται ή αν θα πρέπει το τέκνο να φτάσει πρώτα τα δεκαοχτώ. Στη γειτονιά μας μένει μια οικογένεια που ο κανακάρης δημιουργεί όλο φασαρίες ( υποτίθεται πως είναι και μαθητης ΕΠΑΛ). Χθες το βράδυ άκουγα φωνές και κλάματα και η μάνα του του πέταγε τα πράγματα από τον όροφο που μένουν. Δεν ξέρω τι έγινε μετά γιατί το οπτικό μου πεδίο ήταν περιορισμένο καθώς παρακολουθούσα πίσω από τις κουρτίνες (χαχα ξέρω τι κατίνα θεέ μου) και ήταν και σκοτάδι. Σήμερα μια γειτόνια βγήκε από το μπαλκόνι και έλεγε πως τέτοια πράγματα δεν είναι καλό για την γειτονιά να συμβαίνουν και αν ξέρουμε τίποτα παραπάνω (κοινώς το έκανε για κουτσομπολιό, οχι γιατί ενδιαφέρθηκε για την οικογένεια). Κανονικά δεν θα πρέπει κάποιος να τους χτυπήσει την πόρτα και να τους πει πως ότι και να έκανε το παιδί δεν γίνεται να το διώχνουν μιας και είναι ανήλικο ακόμα; Δεν είναι όμως παράνομο αυτό; Νομίζω και ενήλικος να είναι κάποιος δεν μπορείς να τον διώξεις έτσι από το σπίτι σου, πρέπει πρώτα να το πας δικαστικώς για να του δώσεις μια περίοδο που υποτίθεται αυτός θα ψάχνει για σπίτι και να μην βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη άστεγος. Ο συγκεκριμένος είναι 16 ή 17 πάντως. Όποιος ξέρει ας πει μιας και μου γεννήθηκε η απορία. Επίσης εσείς θα διώχνατε ποτέ τα παιδιά σας από το σπίτι αν είχαν κάνει κάτι χοντρό;
ManFromEarth Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Και κλασσικα το θεμα αφορα καποιον "φιλο φιλου", καποιον "γειτονα" κλπ Πες αντρικια ρε αδερφε οτι θελεις να διωξεις το μουλικο! 1
lightsout Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρέπει να φεύγουν όταν δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Εμείς με τον γιο μας έχουμε ξεκινήσει αυτή την μέθοδο από τώρα που είναι νεογέννητο. Εάν κλαίει υστερικά ενώ είναι ταϊσμένος, αλλαγμένος και γενικότερα σε καλή κατάσταση, τον απομονώνουμε μέχρι να ηρεμήσει και τον βάζουμε στο κρεβατάκι του σκύλου. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από lightsout 1 1 1 1
cumulus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ ενδιαφέρομαι να διώξω τη γυναίκα μου,αλλά αυτή η άτιμη δεν καταλαβαίνει Χριστό Υπάρχει καμία λύση; 4 1
tolhc1234 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, lightsout είπε Πρέπει να φεύγουν όταν δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Εμείς με τον γιο μας έχουμε ξεκινήσει αυτή την μέθοδο από τώρα που είναι νεογέννητο. Εάν κλαίει υστερικά ενώ είναι ταϊσμένος, αλλαγμένος και γενικότερα σε καλή κατάσταση, τον απομονώνουμε μέχρι να ηρεμήσει και τον βάζουμε στο κρεβατάκι του σκύλου. Πως να δημιουργήσεις ψυχολογικά εγκατάλειψης 101
Vasivouzoukos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Χρειαζόμαστε τη γνώμη κάποιου που γνωρίζει από νομικά να μας πει. Μην κοροιδεύετε γιατί δεν ξέρετε τι κουμάσι θα βγει το δικό σας ''λουλούδι''.
lightsout Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε Πως να δημιουργήσεις ψυχολογικά εγκατάλειψης 101 Ναι σιγά, βλέπουμε και τα μωρά που τα έπαιρναν αγκαλιά πως εξελίσσονται. Πάω στοίχημα ότι το παιδί που προσπαθούν να διώξουν το έπαιρναν αγκαλιά κατευθείαν όταν έκλαιγε.
Narayan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ο λόγος του γονέα εναντίον του λόγου του ανήλικου. Αν ο τελευταίος πει πως τον έδιωξαν, ο γονέας απλά μπορεί να πει πως ο μικρός το έσκασε από το σπίτι. Προσωπικά δεν θα έδιωχνα το παιδί μου από το σπίτι αν δεν ήταν εντάξει στην συμπεριφορά του, καθώς είμαι συνυπεύθυνος για την εξέλιξή του. Αλλά όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.
ELTASSOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Συνηθως διωχνουν οταν ειναι μπλεγμενα με ναρκωτικα η γκαιηδες.., δηλ που και τα παιδια γουσταρουν το συναφι τους περισσοτερο απο την οικογενεια, .αυτα βεβαια σε οικογενειες που και αυτες εχουν προβλημα, διοτι οι γονεις ειναι συνυπευθυνοι για σωστη αγωγη 1
Stamer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Αναρωτιέμαι τι φασαρίες κάνει αυτό το παιδί. Γενικά οι μόνοι λόγοι που μπορώ να φανταστώ να φτάσει κάποιος να διώξει το παιδί του είναι φόνος και βιασμός (ή αν είναι βαρβάτος εγκληματίας) 1 ώρα πριν, lightsout είπε Πρέπει να φεύγουν όταν δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Εμείς με τον γιο μας έχουμε ξεκινήσει αυτή την μέθοδο από τώρα που είναι νεογέννητο. Εάν κλαίει υστερικά ενώ είναι ταϊσμένος, αλλαγμένος και γενικότερα σε καλή κατάσταση, τον απομονώνουμε μέχρι να ηρεμήσει και τον βάζουμε στο κρεβατάκι του σκύλου. Καταρχήν να σας ζήσει φιλαράκο. Αν δεν μας τρολάρεις, είσαι απλά επικίνδυνος. Είναι δυνατόν να μην ξέρεις ούτε τα βασικά για τα νεογέννητα? Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι που μπορεί να κλαίει (κολικοί κ.λ.π.).
Zerg13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Τρολάρει άσχημα αυτός...πλακα σας κάνει. Ολο κατι thread για ψίλους ποντίκια κατσαρίδες κοπρόσκυλα κτλ 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Επίσης εσείς θα διώχνατε ποτέ τα παιδιά σας από το σπίτι αν είχαν κάνει κάτι χοντρό; με πλάγιο τρόπο, να δείξω μεν τις προθέσεις μου αλλά να μην καρφωθώ κιόλας πχ θα τους αγόραζα για κατοικίδιο μια αλεπού
lightsout Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Stamer είπε Αναρωτιέμαι τι φασαρίες κάνει αυτό το παιδί. Γενικά οι μόνοι λόγοι που μπορώ να φανταστώ να φτάσει κάποιος να διώξει το παιδί του είναι φόνος και βιασμός (ή αν είναι βαρβάτος εγκληματίας) Καταρχήν να σας ζήσει φιλαράκο. Αν δεν μας τρολάρεις, είσαι απλά επικίνδυνος. Είναι δυνατόν να μην ξέρεις ούτε τα βασικά για τα νεογέννητα? Υπάρχουν ένα σωρό λόγοι που μπορεί να κλαίει (κολικοί κ.λ.π.). Σε ευχαριστώ φίλε μου. Γιατί επικίνδυνος? Το σκυλί κρατάει εξαιρετική παρέα στο μωρό, το οποίο παρεπιμπτόντως δεν έχει κολικούς και κλάνει σαν ενήλικος. Από την βρεφική ηλικία πρέπει να ξεκινάει η διαπαιδαγώγηση. Τρολλάρω..
mp123 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cumulus είπε Εγώ ενδιαφέρομαι να διώξω τη γυναίκα μου,αλλά αυτή η άτιμη δεν καταλαβαίνει Χριστό Υπάρχει καμία λύση; Φολα, ποντικοφαρμακο, και για πιο δραστικα μετρα το ice tea του παππου απο τα lidl. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από mp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις