Ts Cherryman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Σκέφτομαι να αγοράσω καρέκλα γραφείου για πολύωρη χρήση (κατά μέσο όρο 5-6 ώρες την ημέρα) καθώς αυτή που έχω πλέον δεν με εξυπηρετεί. Έχω πρόβλημα με την μέση μου και σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να αγοράσω κάτι πιο ποιοτικό. Με τη σύντομη έρευνα που έχω κάνει μέχρι στιγμής, έχω δεί καρέκλες απο εταιρείες Vertagear, DXracer, Secret Lab, Δρομέας και Sato (όχι φτηνές, το ξέρω) και δεν έχω καταλήξει ακόμα κάπου. Δεν έχω συγκεκριμένο budget αυτή την στιγμή οπότε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Αυτό που χρειάζομαι σίγουρα είναι lumbar support για την μέση μου.
Ts Cherryman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Pa0ki είπε Ikea Markus Έχω δεί ότι αναφέρεται αρκετές φορές αυτή η καρέκλα. Εσύ αυτήν έχεις;
mad-proffessor Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν καρέκλες ειδικές και απόλυτα εργονομικές για δουλειά γραφείου αλλά το μπάτζετ ξεφεύγει αρκετά. Ενδεικτικά κάποιες γνωστές στο χώρο κάνουν κοντα στα 1000 ευρώ καινούριες (steelcase,herman miller κ.α). Υπάρχει και ειδικό thread εδω μέσα που κάποιος εξηγεί την περιπέτεια του και πως αγόρασε τελικά μια εκθεσιακή steelcase. Αν δεν έχεις τόσα λεφτά να διαθέσεις υπάρχουν διάφοροι σχετικά εργονομικοί κλώνοι απο εταιρείες όπως δρομέας, sato, plaisio. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από mad-proffessor
Pa0ki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ts Cherryman είπε Έχω δεί ότι αναφέρεται αρκετές φορές αυτή η καρέκλα. Εσύ αυτήν έχεις; Και γω έβλεπα ότι αναφέρεται αρκετές φορές, γι'αυτό και την πήρα Είναι πολύ δυνατό vfm και με 5 10 χρόνια εγγύηση Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Pa0ki
YourTrueLegend Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Pa0ki said: Και γω έβλεπα ότι αναφέρεται αρκετές φορές, γι'αυτό και την πήρα Είναι πολύ δυνατό vfm και με 5 10 χρόνια εγγύηση Φιξντ... 1
Ts Cherryman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ, καλή πρόταση αλλά ψάχνω κάτι που να προσαρμόζεται για να μπορεί να ταιριάξει με μενα και το γραφείο μου. Θα προτιμούσα να προσαρμόζονται τα χέρια της ας πούμε.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν γενικά έχει προταθεί πιο πολλές η markus ή το starlet στο forum! 2
siracos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Ρίξε μια ματιά και εδώ , μπορεί κάτι να σου κάνει : http://www.satostock.gr/ E mail με την προσφορά μου ήρθε και δεν έχω ιδέα αν αξίζουν ή όχι .
Pokemon640 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 15/9/2018 στις 1:10 ΜΜ, Ts Cherryman είπε Σκέφτομαι να αγοράσω καρέκλα γραφείου για πολύωρη χρήση (κατά μέσο όρο 5-6 ώρες την ημέρα) καθώς αυτή που έχω πλέον δεν με εξυπηρετεί. Έχω πρόβλημα με την μέση μου και σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να αγοράσω κάτι πιο ποιοτικό. Με τη σύντομη έρευνα που έχω κάνει μέχρι στιγμής, έχω δεί καρέκλες απο εταιρείες Vertagear, DXracer, Secret Lab, Δρομέας και Sato (όχι φτηνές, το ξέρω) και δεν έχω καταλήξει ακόμα κάπου. Δεν έχω συγκεκριμένο budget αυτή την στιγμή οπότε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Αυτό που χρειάζομαι σίγουρα είναι lumbar support για την μέση μου. τότε μια είναι η καρέκλα : Ergohuman. Έχω την γκρίζα που είχε βγει πριν 10 χρόνια. Πραγματικά αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ. Αντέχει βάρος, ισχυρή κατασκευή, όλα μα όλα τα μέρη της ρυθμίζονται, είναι φούλ εργονομική. Δεν θα χρειαστεί ξανά να ψάχνεις καρέκλα γραφείου, είναι η TOP. Στην ίδια εποχή έπαιζε και η contesa της Sato αλλά είχε κάπου στο χιλιάρικο, κατέληξα στην ergohuman λόγω καλύτερου μηχανισμού.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε τότε μια είναι η καρέκλα : Ergohuman. Έχω την γκρίζα που είχε βγει πριν 10 χρόνια. Πραγματικά αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ. Αντέχει βάρος, ισχυρή κατασκευή, όλα μα όλα τα μέρη της ρυθμίζονται, είναι φούλ εργονομική. Δεν θα χρειαστεί ξανά να ψάχνεις καρέκλα γραφείου, είναι η TOP. Στην ίδια εποχή έπαιζε και η contesa της Sato αλλά είχε κάπου στο χιλιάρικο, κατέληξα στην ergohuman λόγω καλύτερου μηχανισμού. Πολύ καλή φαίνεται. Για πολύωρη χρήση πχ 10+ ώρες είναι βολική? Επίσης έχει ανάκληση? Στο σάιτ δεν γράφει
Pokemon640 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Πολύ καλή φαίνεται. Για πολύωρη χρήση πχ 10+ ώρες είναι βολική? Επίσης έχει ανάκληση? Στο σάιτ δεν γράφει Έχει κανονικά ανάκληση, μπορείς να κάτσεις και 12ωρο άνετα 👍, λόγω δουλειάς την είχα αγοράσει. 1
splanis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Αφού έχεις θέμα στην μέση μην κοιτάς bucket
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε Έχει κανονικά ανάκληση, μπορείς να κάτσεις και 12ωρο άνετα 👍, λόγω δουλειάς την είχα αγοράσει. Την έχεις με διχτάκι και δεν σου έχει ξεχειλώσει έτσι? Βλέπω ότι αυτές στην ελληνική αγορά είναι φτιαγμένες ταιβάν. Λογικά και η δικιά σου αλλά μάλλον έχουν και αυτές καλή ποιότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα