Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του χρόνου δίνω πανελλήνιες και θέλω να δηλώσω στρατιωτικές σχολές,ομως είμαι γκει και ειμαι σε δίλημα γιατι φοβάμαι πως θα ειναι η αντιμετωπιση στην σχολη,μου αρεσουν γενικα οι στρατιωτικές σχολές αλλα δεν ξερω τι να κανω...Αν ξέρει καποιος ας μου απαντήσει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άπλα μην κοιτάς σαν λιγούρη στα ντουζ :P και θα είσαι OK, άσε μου θύμισες το στρατό που είχε πέσει εμπλοκή και είχα βαρεθεί να βλέπω τριχωτούς μαντράχαλους.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DZ-Photographer είπε

Άπλα μην κοιτάς σαν λιγούρη στα ντουζ :P και θα είσαι OK, άσε μου θύμισες το στρατό που είχε πέσει εμπλοκή και είχα βαρεθεί να βλέπω τριχωτούς μαντράχαλους.

χαχα οχι εντάξει απλα μου εχουν πει και για κατι εξετασεις που ελεγχουν αν εισαι γκει η οχι,και  εχω ανγχωθει🤔

εισαι σε καμια στρατιωτικη;;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kkk_17 είπε

χαχα οχι εντάξει απλα μου εχουν πει και για κατι εξετασεις που ελεγχουν αν εισαι γκει η οχι,και  εχω ανγχωθει🤔

εισαι σε καμια στρατιωτικη;;

Η εξέταση είναι απλή . Σε βάζουν και κάθεστε γυμνός σε αλεύρι . Αν το βουναλάκι που αφήσεις είναι πάνω από 5cm κόβεσε 

• Like 2
Δημοσ.

χαχα οχι εντάξει δεν υπαρχει θεμα σχετικα με αυτο..εγω ήξερα για τα ψυχομετρικά οτι ισχυει κατι τετοιο αλλα δεν ξερω ακριβώς..

Δημοσ.

Πουσουκού και αργίες πάντα μετράει, μην είστε αρκουδέηδες!

5/10 από μένα  για να περάσεις την τάξη και κάποια στιγμή να σε στείλουμε να φυλάς και τα σύνορα  για να κοιμάται το ινσόμνια ήσυχο (όταν κοιμάται)

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Η εξέταση είναι απλή . Σε βάζουν και κάθεστε γυμνός σε αλεύρι . Αν το βουναλάκι που αφήσεις είναι πάνω από 5cm κόβεσε 

Ελπίζω το αλεύρι να μην ειναι απο αυτα που φουσκώνουν μονα τους

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, kkk_17 είπε

Του χρόνου δίνω πανελλήνιες και θέλω να δηλώσω στρατιωτικές σχολές,ομως είμαι γκει και ειμαι σε δίλημα γιατι φοβάμαι πως θα ειναι η αντιμετωπιση στην σχολη,μου αρεσουν γενικα οι στρατιωτικές σχολές αλλα δεν ξερω τι να κανω...Αν ξέρει καποιος ας μου απαντήσει!

δε θα εχεις θεμα κανενα και να το ανακαλυψουν, απλα τοτε θα σου δινουν πιο ελαφρυ οπλισμο , οπως για παραδειγμα.... 

τόξο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...