Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και αν υπάρχει πιο είναι? 

Επειδή βλέπω ότι συνέχεια καταργούν κάτι εγώ θα ήθελα να έχει 

Κάμερα διπλή με OIS και πολύ καλή ποιότητα 

Μπαταρια πολύ καλή με τουλ 8 ώρες οθόνη 

Υποδοχή για ακουστικά 

Φυσικό κουμπί fingerprint μπροστά που να λειτουργεί σαν back (όπως meizu) Απίστευτα βολικό 

Amoled οθόνη ή έστω πολύ φωτεινή στον ήλιο 

Pure android 

Fm radio 

Διπλή Sim και sd 

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και μάλλον δε θα υπάρξει αν εξαιρέσουμε ίσως τα δύο τελευταία 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Θέλω μικρό το πολύ 4.3" οθόνη και να μην είναι κυρτή, αδιάβροχο, μπαταρία να βγάζει 8-10 ώρες οθόνης ... 32αρι με 3gb ram και με καλό soc τουλάχιστον snap 660... Δυνατό ήχο στα ακουστικά επιπέδου htc m9, ραδιόφωνο ... Τα αλλα δεν με ενδιαφέρουν ας είναι απο πλαστικό με μάπα κάμερα 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ziaba είπε

Θέλω μικρό το πολύ 4.3" οθόνη και να μην είναι κυρτή, αδιάβροχο, μπαταρία να βγάζει 8-10 ώρες οθόνης ... 32αρι με 3gb ram και με καλό soc τουλάχιστον snap 660... Δυνατό ήχο στα ακουστικά επιπέδου htc m9, ραδιόφωνο ... Τα αλλα δεν με ενδιαφέρουν ας είναι απο πλαστικό με μάπα κάμερα 

Με το όνειρο θα μείνουμε κι οι δυο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να βγαλουν ενα κινητο γυρω στις 4.7inch να μπορεις να κανεις τα παντα με το ενα χερι οπως παλια και να χωραει σε τσεπη... 

ελεος με τα Phablet.. 

να εχει το τελευταιο Snapdragon chipset και τη τελευταια Adreno GPU να ειναι αδιαβροχο να εχει τις καμερες 

του Mi Note 3 .. και καλο ηχειο...  ας περνει μια SIM ας μη περνει SD CARD να εχει χωρο εστω 32GB και ram

6gb. Ζηταω πολλα ; Και ας το χρυσοπληρωσω.... 

To μονο αξιολογο σε μεγεθος κινητου παραμενει το Mi6 μετα απο αυτο το χαος

Επεξ/σία από sakis92
  • Thanks 1
Δημοσ.

5,5 ίντσες, δυνατό επεξεργαστή, 6 gb ram, καμερα εστω σαν του g6, αδιάβροχο, ράδιο, 64 μνήμη και ας μην είναι επεκτάσιμη,audio jack, 8-9 ώρες sot. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 in το πολυ /βαρος κατω απο 110 gr / μπαταρια 2+ μερες minimum / σωστο σημα μικροφωνο μεγαφωνο / φυσικο πληκτρολογιο /ραδιο / τιμη κατω απο 150 ... ενα κινητο τηλεφωνο ειναι

clean android / οσο πιο κοντα στο aosp μοντελο και χωρις google services

και χαρακτηριστικα που απλα να τρεχει mail client / messengers / maps

Επεξ/σία από xrhstosiak
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί οι εταιρείες δε βγάζουν ένα ολοκληρωμένο κινητό με όλα όσα θέλει ο κόσμος πχ έβγαλε η xiaomi το Mia2 και το lite τα οποία έχουν τα μισά καλά το ένα και τα μισά το άλλο.πχ το φθηνό έχει sd και θύρα ακουστικών το ακριβό όχι. 

Το φθηνό έχει καλή μπαταρία το ακριβό όχι. 

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9140&idPhone2=9247

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...